daj ja nemrem uci uopce,mene launcher zeza kak da to rjesim??
Na koji si net spojen?
daj ja nemrem uci uopce,mene launcher zeza kak da to rjesim??
Na koji si net spojen?
sad vise nije ni bitno,naso sam rjesenje,ako neko ima istih problema ima launcher prek browsera ovo je link http://launch.soe.com/lp3/index.html?mode=0&game=dcuo-live&xoffset=-61&yoffset=-69&skin=dcuo&locale=en_US
sad vise nije ni bitno,naso sam rjesenje,ako neko ima istih problema ima launcher prek browsera ovo je link http://launch.soe.com/lp3/index.html?mode=0&game=dcuo-live&xoffset=-61&yoffset=-69&skin=dcuo&locale=en_US
Dan nick pa da se nađemo negdje
Dal si hero ili villan?
Dan nick pa da se nađemo negdje
Dal si hero ili villan?
villian,illumin mi je nick al ne znam hocu li igrat s njim,uzeo sam si sorcery,nije mi los,ok je.Muci me sam pitanje,skupio sam par itema,neki chest,al mi je onda maknuo onaj koji sam imao na pocetku,jel mogu kak da ostavim onaj stari kostim koji sam imo a da opet imam te nove iteme na sebi,al da mi se izgled ne mijenja,jer sam si na pocetku bas super slozio lika i sad sam dobi neki glupi chest i nije mi fora vise:)
možeš na meniju. Stisni "i" i dole imaš više tabova menija, jedan je baš kako da lik izgleda, možeš mixati sav gear koji si skupio i tvoj default, čak i boje mjenjati
možeš na meniju. Stisni "i" i dole imaš više tabova menija, jedan je baš kako da lik izgleda, možeš mixati sav gear koji si skupio i tvoj default, čak i boje mjenjati
Zove se style i maska je.
Dodaj me ja sam villan
Cold Stalker
Koji si level?
5 sam tek
50.
50.
odkuda ti ta informacija? Koliko se ja sjećam kad je izašao je bio 30
5 sam tek
Ja osam.
5 sam tek
Ja osam.
Nosam...
Baš gledam tipku PLAY, i strah me ultra razočarenja, ili ultra zaraze...neznam koje je gore.
5 sam tek
Ja osam.
Nosam...
Baš gledam tipku PLAY, i strah me ultra razočarenja, ili ultra zaraze...neznam koje je gore.
Ne glupiraj se i upali;)
javi mi kako se zoveš i kao šta igraš.
Izašao sam s broda, lvl 3.
Prezadovoljan s ovim viđenim ovdje (iako igru imam na Steamu od izlaska dok je još se plaćala lol), prvi put probao.
DoxyCRO, EU server, PVE realm.
igra je dobra,samo sto sumnjam da cu nastavit,doso sam do gothama i tamo mi se cijelo vrijeme igra rusi,izgubio volju da igram
Znali netko moze li se free 2 play napravit green lanterna ? ako zna nek objasni
Tnx
ako si f2p odgovor je ne. to je dio ekspanzije koja se plaća, naravno da ga nije moguće raditi free
A nije li moguce kupit samo tu ekspanziju?
sve je moguće kupiti ako imaš kreditnu, provjeri njihov store
Imam jos jedno pitanje ako kupim dcuo dvd dobivam li njime i godisnju pretplatu ili se ona dodatno placa?
Imam jos jedno pitanje ako kupim dcuo dvd dobivam li njime i godisnju pretplatu ili se ona dodatno placa?
trebaš to uopče pitati? ako kupiš vjerojatno ces dobit 1 mjesec free premium. Zapravo googlaj....
Napravio sam danas account, level 9 villain sam, nick Aggresivo pa ako neko siba nek se javi da partyamo :)
2bad the game sux ( my opinion ;), ali jbg meni svaki mmo sucksa )
Igram ja, nick je Aggresivo pa me dodaj ako hoces da obavimo ponesto zajedno.
Može li tko napisati nešto o ovoj igri? Trebam li igrati preko pve pvp? U čemu je kvaka?
Jel valja igra šta?
Sviđa mi se što se igra s herojima, pa mi se čini super a i free je.
Jel valja igra šta?
Sviđa mi se što se igra s herojima, pa mi se čini super a i free je.
Prosjek. Ako ti je bas dosadno skini.