Nista ja ne trolam nego ti dajem usporedbe s drugim igrama koje su proizasle iz moda, s outsajderakim timovima, bez early access kakvog ima dajz. Vidim da nista ne shvacas nego tupis po svome kao da ne mogu raditi usporedbe. Mogu. I sa mobama, h1z1, rust i slicno, sve dok ne shvatis da takav sistem financiranja i potpore nije dobar (citaj: produktivan). Naravno, ako zelis shvatiti uopce...
Kao sto sam vec rekao i ti naslovi koje si naveo su imali vid "early accesa" samo je trajao krace i ponavljam nemozes u isti kos staviti MOBA igre sa sandbox simulatorom. ., donekle mozemo porediti H1Z1 ali tek od sljedece godine kad ga probamo trenutno Day Z nema alternative.
baš sam malo istraživao dotičnu igru, i poprilično se napalio.. no na žalost mi se čini da se u trenutnom stanju kupnja ne isplati
Pricekaj H1Z1 ako zelis, ali i u ovom stanju Day Z je "igriv" unatoc vagonu nedostataka, propusta i mana nema nista slicno njemu na trzistu. Sto se tice samog H1Z1 ne svidja mi se sto ce biti free 2 play. Neznam kakav ce model mikrotransakcija ubciti, ali ako netko moze kupiti pusku, metke, materijal bacajuci novac na monitor neka hvala. Radije ostanem pri bugovitom Day Z-u gdje smo svi isti i nitko nemoze novcem kupiti prednost.