DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
DayZ (standalone)

E ljudi,vidio sam da je na stable dosao 0.51.Jucer sam igrao i podigao sam si detalje malo u igri jer mi se cini da su je jos optimizirali sa ovim patchem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Endymon kaže...

E ljudi,vidio sam da je na stable dosao 0.51.Jucer sam igrao i podigao sam si detalje malo u igri jer mi se cini da su je jos optimizirali sa ovim patchem?

Čini ti se.

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
Endymon kaže...

Velika je razlika izmedu optimizacije i smanjivanja postavki. Trava npr. je na serveru nastelana na very high i ti kak god da si stavis u opcijama travu opet ce ti biti na very high. Da stave travu na low vec bi dobio 20 fpsa, tak ce vjerojatno i napravit i onda govorit kak su optimizirali igru. Ja Bohemiji nist ne vjerujem vise, sve mi se vise cini da su nesposobni.

12 godina
neaktivan
steelman kaže...
Endymon kaže...

Velika je razlika izmedu optimizacije i smanjivanja postavki. Trava npr. je na serveru nastelana na very high i ti kak god da si stavis u opcijama travu opet ce ti biti na very high. Da stave travu na low vec bi dobio 20 fpsa, tak ce vjerojatno i napravit i onda govorit kak su optimizirali igru. Ja Bohemiji nist ne vjerujem vise, sve mi se vise cini da su nesposobni.

Evo da se nadovezem na kolegu eto vam video o fps guide-u te narocito pogledajte zbog trave da vidite zapravo koliko bi fps skocio da nije force-ana komanda. 

A mene bi zanimalo ima li koji domaci klan vamo na DayZ-u s kojim bi se moglo zaigrat, nabio 200 sati solo igre pa da budem iskren vec mi dosadio takav nacin igre, neka ekipa bi dobro dosla za promjenu s kojom bi se moglo uskocit tu i tamo. Ako me mozete usmjerit di da pogledam/pitam bilo bi super. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 3:07 (Miracool).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Di se prijavljuje hackere i kaj trebam imat za njegovu provjeru/ban? nije letio lik al izgledao je ovak. imam ime, vrijeme i server.

1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Laxx kaže...

Di se prijavljuje hackere i kaj trebam imat za njegovu provjeru/ban? nije letio lik al izgledao je ovak. imam ime, vrijeme i server.

prijavit ćeš lika samo zato sto ima takav loot? wtf :D

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
15 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...
Laxx kaže...

a jučer sam mislio da to oruzje još je ne dropa al evo vidim danas da se pojavilo par ingame slika.. al opet, lik vjerovatno full pristine geran sa najrjeđom opremom skupljenom u par dana.. i još mi se odjednom pojavio 20 metara iza leđa.. sve je moguće... da je lik farmao od jutra do sutra crash sitove i uspio skupit i ma da uvijek gledam oko sebe dok trčim i da mi se točno prišuljao dok nisam gledao na 10 tak sek... moguće... al ak nešto smrdi onda obično ima razlog..

11 godina
neaktivan

Tako je Laxx. Smrdi na prijevaru!

battlelog: BucoKTM
13 godina
Laxx kaže...
vigor_hr kaže...
Laxx kaže...

a jučer sam mislio da to oruzje još je ne dropa al evo vidim danas da se pojavilo par ingame slika.. al opet, lik vjerovatno full pristine geran sa najrjeđom opremom skupljenom u par dana.. i još mi se odjednom pojavio 20 metara iza leđa.. sve je moguće... da je lik farmao od jutra do sutra crash sitove i uspio skupit i ma da uvijek gledam oko sebe dok trčim i da mi se točno prišuljao dok nisam gledao na 10 tak sek... moguće... al ak nešto smrdi onda obično ima razlog..

evo kako ti izgleda karakter nakon 3-4 sata gearanja. kakvih par dana{#}

say wut? say wut?
17 godina
letece_prase kaže...

evo kako ti izgleda karakter nakon 3-4 sata gearanja. kakvih par dana{#}

Cisto informativno, jesi taj gear skupljao na full 40 ili 50 man serveru ili si otisao na prazan sa mozda par igraca?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jo sta se preseravate sa tim... Normalno da je isao na prazane servere gerat se. Na punom ne možeš skupit ni da si tri dana tamo.

Kao da vi nikad niste "tražili dobar server" u vyboru ili pavlovu... 

Btw. našao sam serverm zove se fr 2-11, loot je trenutno sjeban (ne miče se poslje restarta)

pa u pavlovu i vyboru imate hrpu stvari.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 19:11 (UOG-Atlas).

2 2 hvala 0
11 godina
protjeran

3-4 sata skupljanja, 2 sata trčanja okolo, ubiju te i tako opet?

www.mmo-balkan.com
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Takav je i mod bio, osim sta si povremeno i letio...

0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

nije bio pun server nikad. znam da je bilo do 30ljudi/40 na serveru kad je pucano po meni. private hive je server takmo da se nije server hopalo.u dva navrata je skupljan loot.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Hej ljudi pozdrav, nisam igrao dugo već, jesu stigla vozila?

0 0 hvala 0
15 godina
Samo je kamion od vozila stigao.
13 godina
DayZ (standalone)

evo screen shotovi u malo manje od dva sata igre. novi private server, fresh spawn. spawn 1500m južno od solnichyja. ruta three valleys, msta, staroye, guglovo, novi sobor stari sobor, kabanino, NWA. meni jedno od dražih ruta za sjever. Na dva lika naletio. Prvi je pobjegao oko myste, drugi je nastradao u guglovu. nisam kosao, vec sam lijepo rekao hello, kreten je nasrnuo na mene sjekirom, misleci valda da nemam municije u puski. polomio sam mu noge, još ga pitao što radi,  a kad je počeo psovati ubio sam ga, zahvalio mu na sjekiri i krenuo dalje. Ne znam gdje je bila ostala ekipa na serveru, ali izgledalo je poprilično prazno gore na sjeveru. kao i uvjek. eto.

nastavak valjda dalje, vybor millitary compound, myskhino millitary, zeleno barake, pa nazad na sjever- severograd millitary.

start start
msta msta
staroye staroye
guglovo guglovo
novy novy
stary stary
stary2 stary2
NWA jugB NWA jugB
NWA Ncamo NWA Ncamo
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
UOG-Atlas kaže...

Takav je i mod bio, osim sta si povremeno i letio...

Kaj onda? Standalone bi trebao biti poboljsana verzija moda. Znaci neki end game da igra ima a ne trcanje okolo i klanje nubova.

13 godina
DayZ (standalone)

Jos treba ubaciti izrada baza, kampova... itd, itd...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Jos treba ubaciti izrada baza, kampova... itd, itd...

Nije to samo ubacit baze, treba napravit balancirani sustav gdje ce se klanovi i igraci medusobno borit za materijale, base raiding itd.

14 godina
letece_prase kaže...

evo screen shotovi u malo manje od dva sata igre. novi private server, fresh spawn. spawn 1500m južno od solnichyja. ruta three valleys, msta, staroye, guglovo, novi sobor stari sobor, kabanino, NWA. meni jedno od dražih ruta za sjever. Na dva lika naletio. Prvi je pobjegao oko myste, drugi je nastradao u guglovu. nisam kosao, vec sam lijepo rekao hello, kreten je nasrnuo na mene sjekirom, misleci valda da nemam municije u puski. polomio sam mu noge, još ga pitao što radi,  a kad je počeo psovati ubio sam ga, zahvalio mu na sjekiri i krenuo dalje. Ne znam gdje je bila ostala ekipa na serveru, ali izgledalo je poprilično prazno gore na sjeveru. kao i uvjek. eto.

nastavak valjda dalje, vybor millitary compound, myskhino millitary, zeleno barake, pa nazad na sjever- severograd millitary.

Koji server,moze adresa ili ime da ga provjerim :)

13 godina
Chosenone1 kaže...
letece_prase kaže...

Koji server,moze adresa ili ime da ga provjerim :)

Aachener Bambi i još nešto. Imaš listu servera dvije stranice prije što sam postavio. imao je pass tada, sad je otvoren.

17 godina
DayZ (standalone)

Lik igra prvi put i naleti na doopere, pokupi njihov gear. na 08:35 dupe of all dupes. . ., nije mi jasno kako se ekipi da ovo radit. Totalno unistava igru. Zbog ovakvih treba daily char reset upalit do BETE!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nije za ovaj topic al dosta ljudi prati negdje na perifernom vidu pa nek se zna

H1Z1's early access date is January 15, 2015, according to John Smedley, president of Sony Online Entertainment. Link

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 10:51 (Laxx).

3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

h1z1 ima djetinjastu grafiku i najvjerojatinije tu igru neću igrat

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 12:05 (vigor_hr).
Moj PC  
6 10 hvala 0
14 godina
vigor_hr kaže...

Da, jer samo je grafika bitna, zato nam i jesu takve igre danas...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
11 godina
neaktivan
disibio kaže...
vigor_hr kaže...

h1z1 je smeće

15 godina
neaktivan
Ali će bit besplatno smeće naposljetku i ljudi (bar ja) će ga bar isprobat, ako ne i igrat :P
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
vigor_hr kaže...
disibio kaže...
vigor_hr kaže...

h1z1 je smeće

I dayz trenutno je smece ( budimo realni )

Ni govora o survivalu ni govora o zombijima obican pvp koji sam imo sa svim armama do sad...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 18:45 (disibio).
17 godina

H1Z1 bude isto tak PVP jer budimo realni, volimo ubijat druge ljude u igrama.
Imam ekipu s kojom chillam i pomazemo se ali nema veceg gusta nego kad razguzimo neku ekipu koja je cijeli dan izgubila na giranje lika.

H1Z1 izgleda retardirano u najmanju ruku. Kak se likovi krecu ko da su na ledu onak floataju po zemlji, govor tijela, fizika koje nema, sve u svemu zesca pusiona. Igra bude nekaj ko Rust, mogel budes kraftat, mogel budes sve od prvog dana ali bude sve izgledalo za k.

Probal budem definitivno i ne bude me sram napisat da je bolje od DayZ ako bude bolje. DayZ stable ne bude sigurno jos dvije godine tak da zeljno iscekujem sve alternative i sve budem isprobal, pogotovo ako je djabaleske.

Ono bil bi glup da ne skinem upalim i obrisem ako ne valja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 20:24 (NEW_MAN).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice