DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Laxx kaže...

hm... a niš budem ih tražio pa najbolje da probam prije nego kaj dam lovu ^^

ako misliš sa ovom grafom igrat na toj rezi nebuš se pretjerano naigrao.

znam i sam jer sam davno igrao na 7850 2gb i nije bilo fulidno.

a koji procesor imaš?

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Po miljunti put, bitan je proc a ne graficka, ja sa ovim procom i Titanom ne bih mogao fluidno igrati..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

zašto onda meni, kada je procesor toliko bitan iskoristivost jezgri in game nikada ne prelazi 70%, dok je grafa konstantno na 99%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

zašto onda meni, kada je procesor toliko bitan iskoristivost jezgri in game nikada ne prelazi 70%, dok je grafa konstantno na 99%?

Bas zato je procesor bitan u ovoj igri, igra je ne optimizirana i ne koristi procesorovu punu snagu, zbog tog razloga jaci procesori sa jacim pojedinacnim jezgrama (mahom intelovi procesori) su neophodni za ugodno igranje ove igre.

EDIT: Ne mogu vjerovati, taman gledam netko napisao istu stvar na redditu http://www.reddit.com/r/dayz/comments/2mrho4/cpu_or_gpu_why_no_60fps_in_electro_bonus_stream/

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 16:41 (Jonja).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ne igram u zadnje vrijeme ovu igru ali ako se ne varam prije par mjeseci je barem bilo da igra ne iskorištava niti 35% grafičke.

ali nešto su međusobno poboljšavali  čini mi se jer kad sam upalio neki dan dayz kao da se bolje vidi u daljinu i nema onih iscrtavanja, 

ili sam zabrijo {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

dosao je novi update na experimental branchu

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

MAC, ajme meni jedva cekam.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nakon par mjesec stanke zaigrah malo opet. Pa kaj je s ovim loot-om? Na svakom je koraku, ušao sam u neku malu kućicu i našao hrane i pića za cijelu godinu. A da ne spominjem da su me jedno 10 puta ubili na serveru sa 50 ljudi u roku nekoliko minuta. Nema više poštovanja ni prema bambijima...peh

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tkalcho kaže...

Nakon par mjesec stanke zaigrah malo opet. Pa kaj je s ovim loot-om? Na svakom je koraku, ušao sam u neku malu kućicu i našao hrane i pića za cijelu godinu. A da ne spominjem da su me jedno 10 puta ubili na serveru sa 50 ljudi u roku nekoliko minuta. Nema više poštovanja ni prema bambijima...peh

Na tim serverima od 50 ljudi ima baren po 2 hackera, tako da izbjegavaj pune servere. Igraj na onim do 25 ljudi.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
DayZ (standalone)

All hail Nugget! {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

E ljudi,zaboravio sam kako se stavlja ova travnata krpa na Mossin???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

E ljudi,zaboravio sam kako se stavlja ova travnata krpa na Mossin???

dole na dnu je kamuflaža a odmah i podsjetnik na sve što se trenutno može craftat

http://dayz.gamepedia.com/Crafting

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jucer je bio dobar dan za mog lika... jea je nekoliko komada govedine i nekoliko komada šarana...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Meni na experimentalu obrisalo lika nakon kaj sam ga opremio i nahranio :(
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Čuo sam da je ovaj 0,51 bolji kaj se tiće FPSa pa reko idem probat. I stvarno je. ziher jedno 10-15tak fpsa više u gradu sam imao. E sad koliko je to stvar noći a koliko bolje optimizacije budemo vidjeli. Jel netko igrao po danu? Na kraju nakon pol sata me ubio nevidljivi zombi al sve mi se čini da će to bit i na releasu vjerovatno ^^

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 9:52 (Laxx).

0 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

http://dayz.com/minidayz/play

Mini dayz browser igra, probajte.

Za nas koji nemamo dayz i ovo dobro dode ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Jel to samo meni ili ovi novi gradovi gore,su bas lagovani?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

12 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Nesto ti viri iz torbe....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Jel to samo meni ili ovi novi gradovi gore,su bas lagovani?

daaaa... bas neki dan bio gore malo pogledat... predobro mi izgledaju... puno više detalja, zgrade bolje razbacane, puno korova itd... al lag dozla boga... FPS mi valjda nije prelazio 20... nista se to neće promjenit dok ne dođe taj novi renderer/engine ali ako je to stil kak ce sredit sve gradove, izgledat će super

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 20:33 (Laxx).
15 godina
neaktivan
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Kako su krenuli iz ove igre uskoro mogu izbacit zombie u potpunosti. Sve i jedna promjena koju rade ove godine vodi ka tome da ce ovo biti free for all mapa sa  potrebom da se oprema trazi (za razliku od CoD i sicnih naslova), a ne zombie survival.

Mislim zgodno je sve ovo, ali kamuflaze te cine teze vidljivim drugim igracima, ne zombijima. Nekako imam osjecaj da cemo na svakom serveru imat 20ak komandosa pod punom opremom i 20ak bambija koji ne mogu do opreme doc prije nego ih snajper skine, te 10ak ljudi koji su negdje izmedju - uspjeli su se sklonit sa spawna i trenutno kopaju po kucama trazec nesto za jest/pucat.

Pola ovoga sto dodaju zadnje dane bi trebalo bit gotovo nemoguce pronac na mapi da bi (za mene) ovaj mod imao dalje smisla.

Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Kako su krenuli iz ove igre uskoro mogu izbacit zombie u potpunosti. Sve i jedna promjena koju rade ove godine vodi ka tome da ce ovo biti free for all mapa sa  potrebom da se oprema trazi (za razliku od CoD i sicnih naslova), a ne zombie survival.

Mislim zgodno je sve ovo, ali kamuflaze te cine teze vidljivim drugim igracima, ne zombijima. Nekako imam osjecaj da cemo na svakom serveru imat 20ak komandosa pod punom opremom i 20ak bambija koji ne mogu do opreme doc prije nego ih snajper skine, te 10ak ljudi koji su negdje izmedju - uspjeli su se sklonit sa spawna i trenutno kopaju po kucama trazec nesto za jest/pucat.

Pola ovoga sto dodaju zadnje dane bi trebalo bit gotovo nemoguce pronac na mapi da bi (za mene) ovaj mod imao dalje smisla.

slazem se, igra u ovom trenutku ne nudi nista osim bezveznog PvP-a... 

Osobno sam nasao sve sta mi treba i sada osim PvP imam samo lovit ribe i divljac...

barem da uvedu nekakve aute ili nastambe da mogu radit/gradit... cisto da se imam cime zabavljat osim istrebljivanjem riba iz jezera

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Za neke ovdje bi najbolje bilo da uninstaliraju igru dok ne bude zavrsena. Bas me zanima kako bi ste vi pravili igru, vasa logika, sve kako treba i na svom mjestu za jedan dan, dajte malo ukljucite mozak i probajte si predociti kako se pravi igra...

2 16 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Za neke ovdje bi najbolje bilo da uninstaliraju igru dok ne bude zavrsena. Bas me zanima kako bi ste vi pravili igru, vasa logika, sve kako treba i na svom mjestu za jedan dan, dajte malo ukljucite mozak i probajte si predociti kako se pravi igra...

Nemam riječi... {#}

12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Ovaj lik je rekorder po "thumb down"-u

17 godina
DayZ (standalone)

Svi smo mi nestrpljivi, mozda i razocarani sto razvoj ide ovako sporo ali ne vidim razlog za negodovanje oko ubacivanja sitnog sadrzaja kao sto je oruzje, nova naselja, ghillie suit i slicno. Vjerovatno dok rade na krupnijm elementima igre da bi ju odrzali "interesantnom" povremeno ubacuju ove sitnije sadrzaje. 

Pa odavno bi svi quitali da je jos uvjek u igri samo M4, Mosin i SKS i sumnjam da bi ista manje bilo pvp-a i gankanja zbog manje raznolikosti oruzja. Mogu oni stavit 1001 pusku ako limitiraju kolicinu municije, treba manje metaka a ne pusaka. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Ono radi cega sam ja toliko ke*ao radi igre,je bila optimizacija.Ali eto,napokon mogu reci da je igra dosla u pristojan FPS sa slabijim kompovima.Tak oda,sta ce sada dalje stavljati i sta ti ja znam,moze biti samo pozitivno....Tako da ova igra sada moze ici samo na bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice