DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Čučnem jučer na gradilištu u onom čošku kad se popneš na zadnji kat odma lijevo.. ono vani ko' neka buxa... i krenem pit vode, a skoći bez ikakvog zvuka "You are dead." i poludim, reko' opet wall glitch, al mi poslije palo na pamet jel moguće da me netko sa mosinom headshoto. Brijem si da je wall glitch jer sam bio možda 5-10 sec tamo al opet, jel moguće ne čut metak ako je netko dovoljno daleko?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: DayZ (standalone)
Laxx kaže...

Čučnem jučer na gradilištu u onom čošku kad se popneš na zadnji kat odma lijevo.. ono vani ko' neka buxa... i krenem pit vode, a skoći bez ikakvog zvuka "You are dead." i poludim, reko' opet wall glitch, al mi poslije palo na pamet jel moguće da me netko sa mosinom headshoto. Brijem si da je wall glitch jer sam bio možda 5-10 sec tamo al opet, jel moguće ne čut metak ako je netko dovoljno daleko?

Da, moguće je ne čuti metak.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
17 godina
Moguce je ne cuti metak ako neko kraj tebe stoji i puca jer je zvuk zbugani mamicu im bemje nesposobnu.
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

lootaš ko konj i ovo se dogodi

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Decki moje saucesce.

Nama se to desilo prije tjedan dana i nas cetiri je popusilo od cigana koji se porta u lezecem polozaju. Ono gledam lika ispred sebe na sto metara gdi gmize, nestane i pew 10 metri ljevo se pojavi i you are dead.
15 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...

Ja izbjegavan igranje na serverima koji su puni. Dakle nađen server oko 15-20 ljudi i to je to.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
vigor_hr kaže...

Odvratno. . ., ja sam napravio pauzu od par dana, jer su me na 3 razlicita servera ubila 3 cheatera. Portanje, letenje, lebdenje i onda ili saka u glavu ili HS kroz zid. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

na experimentalu je updejtani battleye anticheat pa cu cekat da dođe na stable

u jednom danu 2 chitera te roknu, bezveze

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 14:03 (vigor_hr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Mquany kaže...
Rhodin kaže...

...

Ovo ti nije finalna verzija igre, alpha je, to ti je ono prije bete pa tek onda ide v1.0.

Aha, i onda je svizac zamotao cokoladu.

Mislim mozemo pricekat pola godine, godinu pa onda nastavit ovu raspravu. Ovo je vec treca verzija "novog enginea" koji nikako nije arma 2 engine i radjen je da se ovakve gluposti ne bi desavale, a postoje isti problemi u tom "totalno novom engineu, sasvim drugacijem i niposto istom kao arma 2" , a opet ima iste probleme i isti cheatovi rade.

Ovo ti nije finalna verzija igre... Mogu ti ponoviti sto puta, ali tesko da ce to do tvog mozga {#}.

13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
vigor_hr kaže...

Ja izbjegavan igranje na serverima koji su puni. Dakle nađen server oko 15-20 ljudi i to je to.

To nije rješenje....Rješenje je private hive + whitelist....I onda te ubije hacker njegov guid key bude banan,a admin napravi obični rollback 2-3 minute unatrag i problem rješen.......Onda taj hacker ako želi ponovno na taj server treba se na stranici prijaviti,zatražit novi guid key i proći ponovno proceduru da bi došao na server i opet ubio nekog da bi admin ponovno napravio rollback i banao mu guid....To im onda dosadi pa krenu tražit neki drugi server bez whiteliste jer shvate da nikom nisu naštetili i da gube vrijeme na dosadne prijave na web stranici servera.................Hakere nemožeš iskorjenit ali im možeš smanjit užitak i doživljaj da nitko od normalnih igrača ništa ne izgubi osim par minuta čekanja dok se napravi rollback + restart servera.....Stara stvar koju sam upozna prvi put na DayZERO i jako mi se svidjelo.....................Kad već spominjem promjene bilo bi ljepo da se uvede odbrojavanje do izlaska sa servera znači kad lupiš Esc na opciju Exit postavit 30sec odbrojavanje te kada dođe do 0 možeš se diskonektat a ne ovako ja izađem a lik mi još bude u igri pa to je za mene tolika glupost da nevjerujem da se to još nije promjenilo,a tako je jednostavno....stvarno se 'divim' onom tko je tu ideju vidio kao rješenje......

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan

Ipe kod starog sistema čekanja za log off se i dalje moglo alt+f4. Ovaj sistem je po meni skroz u redu 

1971- ∞
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sto se tice hackera. Logiram se jucer u elektru u zelenoj katnici i dropa mi lik sjekiru. I tako svaki put. Normalno skuzio hacker je tu negdje vani i probam log off. Naravno zato kaj mi je lik ostao sjedit 30 sec ovaj me ubio. Nije prije bilo tog hacka da ti dropaju oruzje (barem ja nisam primjetio) pa ih se bas nije vidalo na fps serverima. A kaj to novo dolazi u 0,50 kaj se tice hackera?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni se jučer na jednom serveru dvaput desilo da mi samo nestane gear, znači odjednom mi se makne doslovno sve na characteru, i ostanem gol. Doduše bio sam pretežito bambi pa mi nije toliko smetalo. Može li to biti do servera ili cheatera?
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
DayZ (standalone)

Pozdrav društvo, kakvo je stanje moje omiljene igre? Riješili glitche, hackere, lag, desync, dodali životinje, vozila, novi engine...? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laxx kaže...

Sto se tice hackera. Logiram se jucer u elektru u zelenoj katnici i dropa mi lik sjekiru. I tako svaki put. Normalno skuzio hacker je tu negdje vani i probam log off. Naravno zato kaj mi je lik ostao sjedit 30 sec ovaj me ubio. Nije prije bilo tog hacka da ti dropaju oruzje (barem ja nisam primjetio) pa ih se bas nije vidalo na fps serverima. A kaj to novo dolazi u 0,50 kaj se tice hackera?

To je stari hack, ekipa i ja smo se par puta susreli sa tim. Mislim da je bila fora da u krugu nekih 50ak metara ne mozes nikako napadati, cak ni sakama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 12:00 (D.Bradley).
15 godina
neaktivan
acca kaže...

Pozdrav društvo, kakvo je stanje moje omiljene igre? Riješili glitche, hackere, lag, desync, dodali životinje, vozila, novi engine...? {#}

Ima puno toga zanimljviga i igra je duplo bolja nego prije, vozila jos nisu niti novi renderer.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko stane metaka u to?

LoL acc THCJoshi
15 godina
Jonja kaže...

Koliko stane metaka u to?

20 vjerovatno. Čitaj dolje ljevo ovo.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima video na dayz tv puni 11 metaka a animacija je za 5 metaka. I to je previse ja mislim. Kaj nije da takve puske imaju 5-6 metaka. Vjerovatno ce spustit na 5 kad bude islo na stable

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ovdje ima i novi shotgun.. zakon... još ako će se moć rezat bit će must have :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Morao sam napraviti reinstall windowsa zbog raznoraznih sranja što su mi s kompom napravili ukućani pa imam pitanje za kolege koji su bili u situaciji u kojoj sam ja sada. Naime, sukladno nekakvim uputama s foruma sa Steama sam napravio backup DayZ SA i sve lagano snimio na 2 DVD-a tako da ne moram igru ponovo skidati. Sve što je na istima sam kopirao na hard u direktorij Steam i moš' ga j**** jer ne radi niti ne znam kako da sad pokrenem igru. Ako netko zna neka mi objasni jer ću u protivnom morati skidati sve komplet ispočetka itd, itd... Hvala unaprijed na bilo kakvoj pomoći.

battlelog: BucoKTM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BucoKTM kaže...

Morao sam napraviti reinstall windowsa zbog raznoraznih sranja što su mi s kompom napravili ukućani pa imam pitanje za kolege koji su bili u situaciji u kojoj sam ja sada. Naime, sukladno nekakvim uputama s foruma sa Steama sam napravio backup DayZ SA i sve lagano snimio na 2 DVD-a tako da ne moram igru ponovo skidati. Sve što je na istima sam kopirao na hard u direktorij Steam i moš' ga j**** jer ne radi niti ne znam kako da sad pokrenem igru. Ako netko zna neka mi objasni jer ću u protivnom morati skidati sve komplet ispočetka itd, itd... Hvala unaprijed na bilo kakvoj pomoći.

Pokreni download Day Z-a nekih 5 minuta da skine osnovne filove i napravi foldere. 
Prekini download i odi u D:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\DayZ pa kopiraj to sto si back up-o u taj folder.

U steam library desni klik na Day Z Properties i u tabu LOCAL FILES uzmi VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE... To bi trebalo preskenirati Day Z folder i skinuti sve datoteke koje ti nedostaju i onda PLAY. Tako ja radim.

16 godina
DayZ (standalone)

Ako ti je steam napravio backup onda ideš na steamu pod "Steam" tamo gore u lijevom kutu, pa "Backup and Restore Games.." kad ti se otvori prozor staviš točkcu na "Restore a previous backup" i next, nakon toga odabereš lokaciju backup fileova lupiš next i nakon toga bi ti trebalo istalirati.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
DayZ (standalone)

Vjerovatno vecina prati SILO ali opet mozda je nekome promaklo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 15:28 (D3ViL).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

VRHUNSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

battlelog: BucoKTM
17 godina
DayZ (standalone)

Moment kad mu kazu da spusti torbu kako bi provjerili jel nosi pumperku i njegova neodlucnost sta da radi. ., kako kolega forumas kaze VRHUNSKI! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo par slika od današnjeg igranja sa frendom 

http://imgur.com/a/m7dwv

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...

Ipe kod starog sistema čekanja za log off se i dalje moglo alt+f4. Ovaj sistem je po meni skroz u redu 

I to se da rijesit ako alt+f4 stisnes dok je countdown... Lik ti klekne i stavi ruke iza glave na odredeno vrijeme.

Tako je u nekim modovima bilo. I radilo je u redu, ali DayZero je bio najbolji sto se tice hakera zato jer je koristio sistem koji je ipe pojasnio gore.

Ubi bene, ibi patria.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice