DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
robert2828 kaže...
letece_prase kaže...
robert2828 kaže...

Ajd ekipa zar nitko ne igra hardcore ?

igra. ali se ne dupla. traži. hely crashevi se ne spawnaju više ali loot na njihovim mjestima da.

Ma koji lootevi se spawnaju.. , lol trazi??? pa gdje ces trazit ,jel si ti opce igro dayz??? Pa mapa je ogromna i da se spavnaju lootevi nema sanse da nadjes,a i mislim da krivo brijes jer nema looteva kao ni heli crasheva.

Inace najmanji problem je trazit al dok znas otprilike gdje.

A sto se tice duplanja tu ste na forumu svi andjeli kao nitko ne dupla a dok igram nema igraca koji me nije trazio da mu ne sduplam gear.

protiv duplanja nemam ništa trenutno dok je igra u ovom stanju kad sve poprave oda ce valjda i to ali do tad sve pet duplanje moze proci 

Team32Ipe77
13 godina
Ipe77 kaže...
robert2828 kaže...
letece_prase kaže...
robert2828 kaže...

Ajd ekipa zar nitko ne igra hardcore ?

igra. ali se ne dupla. traži. hely crashevi se ne spawnaju više ali loot na njihovim mjestima da.

Ma koji lootevi se spawnaju.. , lol trazi??? pa gdje ces trazit ,jel si ti opce igro dayz??? Pa mapa je ogromna i da se spavnaju lootevi nema sanse da nadjes,a i mislim da krivo brijes jer nema looteva kao ni heli crasheva.

Inace najmanji problem je trazit al dok znas otprilike gdje.

A sto se tice duplanja tu ste na forumu svi andjeli kao nitko ne dupla a dok igram nema igraca koji me nije trazio da mu ne sduplam gear.

protiv duplanja nemam ništa trenutno dok je igra u ovom stanju kad sve poprave oda ce valjda i to ali do tad sve pet duplanje moze proci 

E bar netko tko govori istinu takva kakva je. Isto tako mislim i ja.
Btw @Ipe77 jel imas  ako igras HC acog za m4?

17 godina
DayZ (standalone)

Gledao netko kroz zidove, zavlacio se u "nepostojece i nevidljive" prostorije po pojedinim kucama ili doopao to je exploitanje. Sve navedeno treba istrjebit, ko god kaze doopam samo sad. . ., laze uvjek ce sebi takav nac razlog za to radit bila to ALFA, BETA ili gotov proizvod. Uvjek ce se nac da ga netko "nepravedno" ubije, pa sto bi on lutao 8 kilometara kad moze instant dobit gear da mu se osveti. ., kako reci govna ce uvjek bit govna dok ih se ne protjera i banuje. {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
Bevis kaže...

A tebe sporterom metkom u glavu bambi ubije... :P :P :LP

Ne mene vec Hansa Jednoroga ja sam bio dole u selu kad je on prozvakao metak {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
D3ViL kaže...
Bevis kaže...

A tebe sporterom metkom u glavu bambi ubije... :P :P :LP

Ne mene vec Hansa Jednoroga ja sam bio dole u selu kad je on prozvakao metak {#}

da daaa hhh :) Triba nas se još skupit s foruma pa okupirat server haha

steam: bevis6
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ma daj ajde, ja sam viđao da likovi kupuju DayZ na novim akauntovima da bi mogli imat "štek" za dupanje. Jadno!

1971- ∞

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mijenjajuci sebe mijenjamo svijet, mrzim dupere, mrzim hackere i glitchere i iz tog razloga ja to NECU raditi. Ovaj sto te ubio sa hackanim magom nije imao NISTA prednosti nad tebom , jednostavno suckas, druga stvar bi bila aimbot ili sl. Zalis se na dupere i hackere a ti si jedan od tih smrdljivih exploitera.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
robert2828 kaže...

Biti ubjen od glitchera i onda sam glitchati i time ubiti onoga tko ne glitcha te pretvara u onog prvog glitchera protiv kojeg si se zalio...

pravdas se cinjenicom da je igra sama od sebe bugovita iako si za sami bug cuo/vidio od nekoga drugoga te ga kopirao a ne pronasa sam.

sami razlog zasto sad necu izvridjat je to sta je to zabranjeno, iako si zasluzio popit ban za podrzavanje hackiranja i glitchanja u igrama

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 13:11 (Abomb).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

ne igram HC i nemam acog jer ne koristim M4...

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne mogu vjerovati, lik se hvali da hacka, i jos se ponosi s tim i ide se svadati... Covjece IQ ti ide u minus cim imas potrebu hackati u bilo kojoj igri, a kamoli jos da se hvalis time {#}

3 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Ne mogu vjerovati, lik se hvali da hacka, i jos se ponosi s tim i ide se svadati... Covjece IQ ti ide u minus cim imas potrebu hackati u bilo kojoj igri, a kamoli jos da se hvalis time {#}

to ti u njihovom svijetu nije nelegalno igranje nego "iskoristavanje propusta"... takvim se ne moze dokazati neke cinjenice..

prijavi, blokiraj i nadaj se da se neces susresti opet...

Kad se ocekuje novi patch?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 15:36 (Abomb).
12 godina
DayZ (standalone)

Pozz narode,danas dozivljavam totalni kaos u DayZu Standalone.Jucer je sve radilo kako treba,ali eto danas igram 10 min,igra se smrzne i kada se odmrzne dodje mi zuti lanac i kicka me sa servera i tako non stop.Mislio sam da je do servera,ali mjenjao i servere i opet ista stvar.Jel ima jos netko slicnih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Endymon kaže...

Pozz narode,danas dozivljavam totalni kaos u DayZu Standalone.Jucer je sve radilo kako treba,ali eto danas igram 10 min,igra se smrzne i kada se odmrzne dodje mi zuti lanac i kicka me sa servera i tako non stop.Mislio sam da je do servera,ali mjenjao i servere i opet ista stvar.Jel ima jos netko slicnih problema?

Nismo mi te sreće :P
Nema prijatelju

13 godina
DayZ (standalone)

A od vas "andjela" nitko nije niti jednom provirio kroz zid...ma daj molim lijepo pa kome lazete?? sami sebi meni sigurno ne!
 Lp frendovi ;)

...sto je lijep dan ,,sto je lijep dan...o da,,, o da,,,, bas je lijep dan da,,,ooo daa,,, :) 

Ovaj patch je novi preheben, popravili konacno da zombiji nemogu kroz vrata i zid i zmontirali su za zombace posebno zvono tako da samo pozvone ako ste u kuci ...predobra stvar ;)

I vozila prehebena su,makar samo dva su stavili ali kaze Ned o Braina da ce stavit u iducem sva najvjerovatnije,,,,i da bajk je preheben..uglavnom ako znate skinut cete probat ;)

...i opet kaze....bas je prelijep ovaj dan....ooo daaaa.... :)

1 11 hvala 0
11 godina
robert2828 kaže...

A od vas "andjela" nitko nije niti jednom provirio kroz zid...ma daj molim lijepo pa kome lazete?? sami sebi meni sigurno ne!
 Lp frendovi ;)

...sto je lijep dan ,,sto je lijep dan...o da,,, o da,,,, bas je lijep dan da,,,ooo daa,,, :) 

Ovaj patch je novi preheben, popravili konacno da zombiji nemogu kroz vrata i zid i zmontirali su za zombace posebno zvono tako da samo pozvone ako ste u kuci ...predobra stvar ;)

I vozila prehebena su,makar samo dva su stavili ali kaze Ned o Braina da ce stavit u iducem sva najvjerovatnije,,,,i da bajk je preheben..uglavnom ako znate skinut cete probat ;)

...i opet kaze....bas je prelijep ovaj dan....ooo daaaa.... :)

Što si ti poseban jao... {#}

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Bok decki,

Htio sam vas pitat jeli se isplati kupit dayz zato sto sad brzo izlazi h1z1 a vecina ljudi se slaze da ce biti puno bolja.Znam da je dayz tek u alphi i upoznat sam s igrom ali me zanima jeli isplativo uzeti igru koja je dosta "neulastena".I ako je kupim jel bi s nekim mogao igrat msm da mi objasni malo i da neki kao clan napravimo lol.

Hvala!!

0 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Ako imas zivaca i strpljenja igrati mjesecima bug za bugom,onda DayZ je super.Ako ne,cekaj h1Z1i ako mislim da ce i on imati bugove,ali ne kao ova igra.DayZ igram svaki dan,ali bugovi koji se pojavljuju su stvarno smjesni i sve vise i vise ih je.Serveri im pucaju ko kokice u mikrovalnoj,non stop izbaciva iz igre iz nekog jos po njima neobjasnjivog razloga,bacis splint i dignes ga opet u ruke,server se srusi xDDD.Mislim da ova igra nebi trebala kostati 24 eura.Svi tule da je igra u alphi,ali ajmo realno sagledati druge igre,koje su bile u ranoj fazi,imale su bugove,ali odmah su se rjesavali i puno brze je sama igra dosla do bete i do zavrsenog projekta.Ovo se vuce,ubacivaju stvari unutra,ali ne popravljaju ama bas nista skoro.Vecina se nece sloziti samnom oko toga,ali ja kada radim nesto,ne napravim temelj katastrofa i dignem neboder.Nego napravim dobre temelje i onda dizem.Ako vi radite u svom zivotu kao oni,onda mi vas je bas zao.

Moj PC  
3 3 hvala 1
17 godina
Doki_Doki kaže...

Bok decki,

Htio sam vas pitat jeli se isplati kupit dayz zato sto sad brzo izlazi h1z1 a vecina ljudi se slaze da ce biti puno bolja.Znam da je dayz tek u alphi i upoznat sam s igrom ali me zanima jeli isplativo uzeti igru koja je dosta "neulastena".I ako je kupim jel bi s nekim mogao igrat msm da mi objasni malo i da neki kao clan napravimo lol.

Hvala!!

h1z1 bude free to play ako se ne varam, znaci ne moras sparat.

Meni h1z1 izgleda jadno i bez obzira kaj bude igra sigurno bolja od dayz ja budem igral dayz. h1z1 bude arkada i igral ju budem ali dayz je fakin dayz.

Pitanje bugova i debilana koje iz dana u dan ljudi otkrivaju u dayz je stvarno over the top, ali igra je genijalna a osjecaj koji te pere kad skupljas opremu ko hrcak a iz svakog grma vreba smrt je neopisiv.

Moja preporuka je definitivno Dayz ali s ekipom. Imam vise od deset ljudi na listi s kojima igram i s kojom god ekipom sam u postavi igra je zakon. Tak smo ko copor vukova i vecina nas poznaje mapu ko da svrljamo po rodnom mjestu.

DayZ je must play igra. Igra je definitivno bugovito govno ali ga obozavam i nisam neki klinjo navucen na igre, ali je ekipa genijalna i kad igram uzivam pa makar me ubilo sto puta i izgubio sve valjda desetak puta radi bugova.

Kupi.

11 godina
neaktivan

Aha hvala.Ali bas kako kazes bolje je igrat sa ekipom dok mi frendovi ne igraju dayz tako da mi je glupo samom igrat{#}

12 godina
neaktivan
Doki_Doki kaže...

Aha hvala.Ali bas kako kazes bolje je igrat sa ekipom dok mi frendovi ne igraju dayz tako da mi je glupo samom igrat{#}

Samo se uvali nekoj ekipi :D

1971- ∞
15 godina
neaktivan
Nađi ekipu na internetu, frkni TS3 ili nešto tako i have phun :P
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nitko normalan ne igra ovu igru legit u trenutnom stanju. Najbolji su mi ovi koji kupuju iteme na arma 2 overpoch i onda seru po duperima. Likovi placaju adminima da im sa admin scripts spawnaju gear i jos se usude kenjat. Vlasnik CCG servera mjesecno zaraduje 4000 eura od umnobolnih likova.

2 1 hvala 0
16 godina
steelman kaže...

Nitko normalan ne igra ovu igru legit u trenutnom stanju. Najbolji su mi ovi koji kupuju iteme na arma 2 overpoch i onda seru po duperima. Likovi placaju adminima da im sa admin scripts spawnaju gear i jos se usude kenjat. Vlasnik CCG servera mjesecno zaraduje 4000 eura od umnobolnih likova.

Nek zarađuju. Pola tog geara kojeg podijele ja pokupim za đabe :D{#}

LOL EUNE: slinA
11 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
steelman kaže...

Nek zarađuju. Pola tog geara kojeg podijele ja pokupim za đabe :D{#}

Ja sam jednom se connectao na neki ruski server, i lootam selo.. Odjednom samo cujes veliku eksploziju i pise YOU ARE DEAD.... Ispalo da je lik platio adminu da mu spawna hebeni tenk..

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zadnji put kad sam provjerio ovo je bila DayZ standalone tema. Nemojte sad i tu sranja iz moda povlačit

1971- ∞

3 2 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Dali i kod vas ili samo kod mene, kada zumirate desnom tipkom miša igra zalaga onako dosta neugodno?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dodinho kaže...

Dali i kod vas ili samo kod mene, kada zumirate desnom tipkom miša igra zalaga onako dosta neugodno?

Meni se to zna dogoditi ali jako rijetko. ugl. Dok se počne to događat napravim relog i nakon tog je ponovo dobro.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
17 godina
DayZ (standalone)

SEXperimental

http://imgur.com/a/snuon

BF3, BF4: [G] Pamark

3 0 hvala 0
13 godina
steelman kaže...

Upravo tako..o tome ja govorim,ma to su likovi koji su tu "andjeli" a u igri mole da dobe sdupaju gear od nekog itd..

I btw bravo ,,super usporedba,svaka cast!

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

da prekinete više o tom duplanju.....duplate svi duplam i ja...sta me briga igri je to mana za sad i koristimo je,kad je ne bude nećemo moći i sve super..! {#}

Team32Ipe77
Moj PC  
2 9 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice