DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.066.132
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
DayZ (standalone)

Horde zombija

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: DayZ (standalone)
AmonZero kaže...

Horde zombija

Ovo bi bilo odlicno, samo sta bi FPS bio 2,5...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Haha jucer smo imali akcije na airfieldu.Ja i Marijag smo igrali.Idemo lootat po mraku i hopper upadne cujemo ga vani.Kazem njemu da pazi vrata a ja gore da mu pridjem sa ledja.Sve je zavrsilo mojim high tactical padom niz jbene ljestve zbog bug-a lol

Steam:Dr.Gonzo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gunnolf kaže...

Haha jucer smo imali akcije na airfieldu.Ja i Marijag smo igrali.Idemo lootat po mraku i hopper upadne cujemo ga vani.Kazem njemu da pazi vrata a ja gore da mu pridjem sa ledja.Sve je zavrsilo mojim high tactical padom niz jbene ljestve zbog bug-a lol

na kojem airfieldu?balota?ako si bio na onom serveru 1 hr restart u naslovu ,moj frend se spawnao u kontrolnom i netko ga je odmah roknuo ,bili ste dvojica ,ti si virio gore na stepenicama

a nas je bilo 5 na serveru ,čim ste ga roknuli ja i frank brzo u šumu stali sa long rangeom i zveknuli te jer si vriro na kontrolnom sa stepka i zato si pao niz stepke ,ostala dvojica su bili van, jedan ti se popeo odozgo po stepkama , a drugi je promatrao ulaz.

frend ti je quitao :)

naravno ako ste to vi bili :)

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Horde zombija

Wtf koja je to verzija? Ko je to snimio? Odakle mu takva palica i backpack? Cini se kao da su i animacije drugacije malo. Jel to nadolazeci update?

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 19:42 (Roko567).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Cool story bro.Hahah ma nismo xD nisam nikog ni rokno samo sebe kad sam pao dole(ljestve,animacija se pokrenula za silazak i samo sam pao bez ikakvih pucnjeva) lolz i sve je bilo po mraku oko 4 ujutro smo igrali

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 20:12 (Gunnolf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bas sve moras odat...;)
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

haaaaa :D hoces bit oko 22 na steamu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

hohoh pokpuio obadva skopa u jednom pokusaju {#}

[IMG]http://i.imgur.com/KflIqi6.gif?2 [/IMG]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gunnolf kaže...

hohoh pokpuio obadva skopa u jednom pokusaju {#}

Gdje?

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Balota airfield Chernochumz server Acog i LR

[CRO]Dr.Gonzo
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 23:01 (Gunnolf).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Koja komedija. Nakon kaj me neko upucal spawnal sam se u kamishovu i krenem pravac elektra kad tri lika odma na ulazu u kamishovo. Svi tri puske i gear a ja kita. Jedan izvadi sjekiru i krene na mene te se nekaj krevelji a ja dignem ruke u fight mod i gas do daske. Poceli pucat i nikak me pogodit te nakon promasivanja krenuli trcat. Sva tri retarda su me pratila do industrijskog dijela elektra gdi me cekal pajdo na TS. Ubil je dvojicu a treci se pobral sa servera LOL
Giral sam se i gg
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Koja komedija. Nakon kaj me neko upucal spawnal sam se u kamishovu i krenem pravac elektra kad tri lika odma na ulazu u kamishovo. Svi tri puske i gear a ja kita. Jedan izvadi sjekiru i krene na mene te se nekaj krevelji a ja dignem ruke u fight mod i gas do daske. Poceli pucat i nikak me pogodit te nakon promasivanja krenuli trcat. Sva tri retarda su me pratila do industrijskog dijela elektra gdi me cekal pajdo na TS. Ubil je dvojicu a treci se pobral sa servera LOL
Giral sam se i gg

I to sa 2 metka na 300 metara :D {#}

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

što ljudi postaju ovdje sve ja jednostavno nevjerujem  iz dana u dan....(čast iznimkama) {#}

Team32Ipe77
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
Trebam pocet snimat kak igramo jer neke stvari nisu za povjerovat. Ova tri tarda kaj su me ganjala nisu me bili u stanju pogodit sa jednog metra. Krenuli prema meni i frajer na dva metra od mene izvadil sjekiru a ja bezanija. Pucali su po meni od udaljenosti od valjda jedan metar do sto metara kad su krenuli trcat, a trcali su i ganjali me valjda pet kilometara prije nego je Hedrick upucal dvojicu. Idioti bi me lovili do kraja svijeta, a jedan od njih je bil apoteka na nogama. Imal je sve potrebno za lijecenje i mucenje igraca. Po putu gdi su me ganjali sam videl lika bez hlaca u krvi vezan lisicama. To su ga oni mucili i ubili tak da me jos vise veseli kaj su mrtvi.
12 godina
DayZ (standalone)

Nabavio sam konacno i ja DayZ. Utisci su za sada odlicni, iako jos nemogu naci nista :D

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
barem si na svjezem zraku u prirodi i tako to...
12 godina
DayZ (standalone)

Prvi put da sam nasao neki backpack, fireaxe, dvije konzerve (koje nemogu otvorit jer nemam cim) i razbolim se :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZareCro kaže...

Prvi put da sam nasao neki backpack, fireaxe, dvije konzerve (koje nemogu otvorit jer nemam cim) i razbolim se :D

Konzerve možeš otvorit i sa sikiron.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
Btw nemoj jesti voće jer ako je trulo onda se budes razbolio. U slucaju bolesti probaj pojest vitamine.
14 godina
odjavljen
DayZ (standalone)

ima li naznaka hoce li uvesti crafting sustav slican rust-u u igru?

1 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Cekaj, kud si navro. Nek uvedu zombije kak spada i srede ostatak igre, onda neka rade dalje. Planirano je uvest svasta, od nekog crafta, do hunta, fortove, vozila, svasta nesto. Ali sve svojim tempom... koji mi se ne svidja pretjerano, ali na to nemos utjecat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sustav craftanja vec postoji, tako da sumnjam da ce bit ko onaj u rustu.

1971- ∞

0 0 hvala 0
13 godina
tempo im je kao da rade ovu igricu honorarno , mislim preko 1m prodanih primjeraka da bi patch bio tjedan dana na probi pa onda na stable pa opet nevalja, ali nije ni to nego u nešto više od 2mjeseca najspektakularnije mu je dodavanje 2 puške i dio grada
16 godina
DayZ (standalone)

To sam i napiso nesto ranije da me strah jer stvari o kojima sada pricaju su pricali krajem 2012. Mozda sam u krivu, ali po onome sto su tada pricali i kako sad jest, imam osjecaj ili da su onda srali ili da se u godinu i sitno nisu puno pomakli. Alpha u ovakvom stanju je trebala izlazit pocetkom 2013. Dakle vecina mape sredjena, zombiji koji se tek krecu razvijat itd. sa dosta funkcionalnosti koje bi vremenom dodali. Ja im zelim srecu, samo se bojim da dok oni zgotove igru ne izadju 3 slicne, ali u skoro gotovom i stabilnom stanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima neka ekipica koja bi primila novog člana? Trenutno igram solo i strah me da me ko ne skine bezveze :D Slab sam sa hranom, pa eto ako neko ima zainteresiran pomoći adduj te na steam | dynbrut4l

Evo jedna sličica mog lika:

[img]http://www.dodaj.rs/f/34/nH/WsjrOS3/ss.jpg[/img]

0 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Prvi put igram dazy(oko 5h), ako je neko u blizini Sobora nek se javi da zajedno lutamo. Imam dosta opreme, fali mi magazin za m4a1.

Steam: Pamark_HR

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 16:55 (pamark).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ekipa dodam vas,evo picim kod aifielda blizu balote imam i 3 dupla klipa za m4

STEAM: [CRO]Dr.Gonzo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ili još bolje, ako koristite TS, ostavite IP ovdje ili na stemu radi lakše organizacije :) pozz

marjag acceptan ;)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koji ti nick na steam-u?

STEAM: [CRO]Dr.Gonzo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice