- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Haha jucer smo imali akcije na airfieldu.Ja i Marijag smo igrali.Idemo lootat po mraku i hopper upadne cujemo ga vani.Kazem njemu da pazi vrata a ja gore da mu pridjem sa ledja.Sve je zavrsilo mojim high tactical padom niz jbene ljestve zbog bug-a lol

Haha jucer smo imali akcije na airfieldu.Ja i Marijag smo igrali.Idemo lootat po mraku i hopper upadne cujemo ga vani.Kazem njemu da pazi vrata a ja gore da mu pridjem sa ledja.Sve je zavrsilo mojim high tactical padom niz jbene ljestve zbog bug-a lol
na kojem airfieldu?balota?ako si bio na onom serveru 1 hr restart u naslovu ,moj frend se spawnao u kontrolnom i netko ga je odmah roknuo ,bili ste dvojica ,ti si virio gore na stepenicama
a nas je bilo 5 na serveru ,čim ste ga roknuli ja i frank brzo u šumu stali sa long rangeom i zveknuli te jer si vriro na kontrolnom sa stepka i zato si pao niz stepke ,ostala dvojica su bili van, jedan ti se popeo odozgo po stepkama , a drugi je promatrao ulaz.
frend ti je quitao :)
naravno ako ste to vi bili :)
Cool story bro.Hahah ma nismo xD nisam nikog ni rokno samo sebe kad sam pao dole(ljestve,animacija se pokrenula za silazak i samo sam pao bez ikakvih pucnjeva) lolz i sve je bilo po mraku oko 4 ujutro smo igrali

haaaaa :D hoces bit oko 22 na steamu?

hohoh pokpuio obadva skopa u jednom pokusaju
hohoh pokpuio obadva skopa u jednom pokusaju
Gdje?
Balota airfield Chernochumz server Acog i LR
Giral sam se i gg
Giral sam se i gg
I to sa 2 metka na 300 metara :D
što ljudi postaju ovdje sve ja jednostavno nevjerujem iz dana u dan....(čast iznimkama)
Nabavio sam konacno i ja DayZ. Utisci su za sada odlicni, iako jos nemogu naci nista :D
Prvi put da sam nasao neki backpack, fireaxe, dvije konzerve (koje nemogu otvorit jer nemam cim) i razbolim se :D
Prvi put da sam nasao neki backpack, fireaxe, dvije konzerve (koje nemogu otvorit jer nemam cim) i razbolim se :D
Konzerve možeš otvorit i sa sikiron.
ima li naznaka hoce li uvesti crafting sustav slican rust-u u igru?
Cekaj, kud si navro. Nek uvedu zombije kak spada i srede ostatak igre, onda neka rade dalje. Planirano je uvest svasta, od nekog crafta, do hunta, fortove, vozila, svasta nesto. Ali sve svojim tempom... koji mi se ne svidja pretjerano, ali na to nemos utjecat.
Sustav craftanja vec postoji, tako da sumnjam da ce bit ko onaj u rustu.
To sam i napiso nesto ranije da me strah jer stvari o kojima sada pricaju su pricali krajem 2012. Mozda sam u krivu, ali po onome sto su tada pricali i kako sad jest, imam osjecaj ili da su onda srali ili da se u godinu i sitno nisu puno pomakli. Alpha u ovakvom stanju je trebala izlazit pocetkom 2013. Dakle vecina mape sredjena, zombiji koji se tek krecu razvijat itd. sa dosta funkcionalnosti koje bi vremenom dodali. Ja im zelim srecu, samo se bojim da dok oni zgotove igru ne izadju 3 slicne, ali u skoro gotovom i stabilnom stanju.
Ima neka ekipica koja bi primila novog člana? Trenutno igram solo i strah me da me ko ne skine bezveze :D Slab sam sa hranom, pa eto ako neko ima zainteresiran pomoći adduj te na steam | dynbrut4l
Evo jedna sličica mog lika:
Prvi put igram dazy(oko 5h), ako je neko u blizini Sobora nek se javi da zajedno lutamo. Imam dosta opreme, fali mi magazin za m4a1.
Steam: Pamark_HR
Ekipa dodam vas,evo picim kod aifielda blizu balote imam i 3 dupla klipa za m4
ili još bolje, ako koristite TS, ostavite IP ovdje ili na stemu radi lakše organizacije :) pozz
marjag acceptan ;)
Koji ti nick na steam-u?