DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: DayZ (standalone)
Meni se desilo na taj nacin da su me zombiji izgural kroz zid i to isto tak u policijskoj ali na prizemlju.
Jednostavno sam trcal prema zidu i skakal dok mi je nije prosel kroz zid.
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Običan dan u Chernogorsku...

Kako bih se trebao izvući iz zida? Strah me mijenjati server da ne propadnem pa da poginem.

EDIT: Uspio sam "preskočiti zid" između dva plava ormarića.

Ljudi namjerno ulaze u taj bug i kampaju i hopaju servere da bi ubijali ljude. 

aut neca aut necare
12 godina
neaktivan

Ja se jednostavno ne mogu zamisliti da kampam ,možda u društvu jedino. Prije dvije noći 5 nas ukupno na serveru, stižem na NWA, polako prolazim iza Hangara do one dvije zgrade, mrak je naravno i ja koristim gama brightness mode {#} polako izvidim sve strane i onda polako prem zgradi sa zadnje strane, dođem blizu tik do vrata kad rafali iza mene, neko je bio u čeki iza zgrade i zapucao prema meni. Srećom samo me je ranio tako da sam uspio kidnuti, imao sam samo magnum tako da nisam htio rizikovati. On naravno kao pravi kamper nije se ni usudio da krene za mnom.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mene nervira sto sad zbog hive-ova nikako da igram na punim serverima, osim ako ne zelim ici ispocetka..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Mene nervira sto sad zbog hive-ova nikako da igram na punim serverima, osim ako ne zelim ici ispocetka..

Ja evo upravo ispočetka, lagano i opušteno.Maloprije sam proletio kroz zid i padoh sa zgrade tako da idem nanovo.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 17:28 (Emirthestroj).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja i prijatelj danas idemo prema chernu, bas lootali elektro i pribavili si neki gear. Imali smo malo hrane, malo vode, taman kolko nam treba da dodemo do cherna. Naso sam i shotgun na nekom mrtvom liku. 
I tako idemo ja i on prema chernu kad ugledamo lika kako trci. Sakrijemo se u grm i on dode blizu nas i ja iskocim i naredim mu da stane. On stane, moj prijatelj ga ide vezat lisicinama, a on pokusa pobjec.
Ispraznio sam patronu njemu u leda i uzeo njegov FULL GEAR.
Lik je trco sa full gearom blizu cherna uz more kraj one mocvare i nije imo pusku u rukama.
Zato drugi put dva puta razmislite kad pocnete trcat bez oruzja. Mozda ste brzi, al mozete poginut bas kao ovaj nesretnik. 

aut neca aut necare

1 3 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...

Ja i prijatelj danas idemo prema chernu, bas lootali elektro i pribavili si neki gear. Imali smo malo hrane, malo vode, taman kolko nam treba da dodemo do cherna. Naso sam i shotgun na nekom mrtvom liku. 
I tako idemo ja i on prema chernu kad ugledamo lika kako trci. Sakrijemo se u grm i on dode blizu nas i ja iskocim i naredim mu da stane. On stane, moj prijatelj ga ide vezat lisicinama, a on pokusa pobjec.
Lik je trco sa full gearom blizu cherna uz more kraj one mocvare i nije imo pusku u rukama.
Zato drugi put dva puta razmislite kad pocnete trcat bez oruzja. Mozda ste brzi, al mozete poginut bas kao ovaj nesretnik. 

Ubili ste ga je vam nije dao gear... right on :D ! 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Meni je uvjek kad ubiem nekoga sav gear na njemu ruined, tako da nemogu nista uzeti, bas nemam srece {#}.

16 godina
Mquany kaže...

Meni je uvjek kad ubiem nekoga sav gear na njemu ruined, tako da nemogu nista uzeti, bas nemam srece {#}.

Nije to sreća, moraš gađati u glavu. Metci i zombiji uništavaju opremu

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Naravno da cu ga ubit ako pokusa bjezat... Ovako je mogo zadrzat hranu i ostalo, al ne, on je iso glumit facu i na kraju zavrsio na plazi.

aut neca aut necare

0 3 hvala 0
17 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Roko567 kaže...

Ubili ste ga je vam nije dao gear... right on :D ! 

hebiga, kako apokalipticni dani prolaze sve je manje humanosti

lik se zahebo jer je stao ,trebao je trcati ko lud pa mozda i pobjegne,ja nikad ne stajem... fuck off ... pa sta bude

15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Čin vidin pušku ili pištolj, pucan, nište ne pitan. Fresh spawne ne ubijan.

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

E al stvar je u tome sto je lik trco golih ruku sa puskom na ramenu. Puco bi sigurno odma da je imo pusku u ruci. 
Ja uvijek pokusavam ne KOS-at osim ako lik ima pusku u ruci i osjecam se ugrozeno. 

aut neca aut necare

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja sam do sad u pravoj opasnosti bio jedino od fresh spawnova, danas me jedan skoro zatukao. Pustiš ga da živi i lik se zaleti na tebe i proba te onesvijestiti.

Ako me ne vidi i produži dalje nikom ništa, ali ako me vidi pada ko kruška.

Btw danas smo naletili na lika u chernu, glitcha u zidu u kući preko puta firestationa u gradu i ubija ljude. Mene i frenda skoro sredio, drugog frenda ubio.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dosad san zatuka jedno 7-8 ljudi sa ovin likon {#}.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Cudna stvar ali sam konacno shvatio što želim od igara, ovo igra je nekako pomogla a ne znam zašto!!! Shvatio sam da ne želim igrati više lvl up-igre i farm-igre jer su glupe , želim igrat igre u kojima je samo PVP i u kojima odmah imas sve tako da  samo skill pravi razliku. Igre tipa WOW se retardirane a to vam kazem ja, koji sam prove godine igrajuci WOW-a , pa ljudi moji kakav level up , kakavo farmanje geara-a!!!!!!!!  Ova igra je odlicna ali ima neke stvari koji su retardirane , cuj moram piti vodu i jesti (piskiti ,kakiti) koji će mi k.... to !!!! Koliko no life moraš biti da bi ti to bilo super!!!! Neke stvari u ovoj igri su mi jednostavno ROFL glupe!!! Dobre stavri su da možeš kill drugog igrača i loot njegovu opremu!!  Ostalo je manje više nebitno!! I još nešto nije mi jasno da se ljudi boje play kad imaju gear, pa šta će ti gear ako samo paziš da te neko ne ubije, idi vani sa tim gearom i kill sve što vidiš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 10:23 (swon).
Moj PC  
0 21 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igraj COD

12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
swon kaže...

Cudna stvar ali sam konacno shvatio što želim od igara, ovo igra je nekako pomogla a ne znam zašto!!! Shvatio sam da ne želim igrati više lvl up-igre i farm-igre jer su glupe , želim igrat igre u kojima je samo PVP i u kojima odmah imas sve tako da  samo skill pravi razliku. Igre tipa WOW se retardirane a to vam kazem ja, koji sam prove godine igrajuci WOW-a , pa ljudi moji kakav level up , kakavo farmanje geara-a!!!!!!!!  Ova igra je odlicna ali ima neke stvari koji su retardirane , cuj moram piti vodu i jesti (piskiti ,kakiti) koji će mi k.... to !!!! Koliko no life moraš biti da bi ti to bilo super!!!! Neke stvari u ovoj igri su mi jednostavno ROFL glupe!!! Dobre stavri su da možeš kill drugog igrača i loot njegovu opremu!!  Ostalo je manje više nebitno!! I još nešto nije mi jasno da se ljudi boje play kad imaju gear, pa šta će ti gear ako samo paziš da te neko ne ubije, idi vani sa tim gearom i kill sve što vidiš.

Onda si ti definitivno falia igru. Guild Wars je jedina prava PvP igra i jednostavno nema joj nijedne ravne po tom pitanju. Nikakvi WOW, Aion ili bilo koja druga. Šteta samo šta je više niko ne igra, a GW2 je totalni promašaj. Šta se tiče DayZ-a nema ovo veze sa skillon, nije ovo COD ili BF, ovo je načisto igra živaca i sriće.

Fr4nk_Horrig4n
11 godina
neaktivan
Emirthestroj kaže...

Zainteresovan sam za igranje dayza u grupi. Dosadilo mi da sam tumaram i slično.

Steam nick emir_od_bosne a u igri Emirthestroj ili nešto sa emir.

I meni je dop...... samom pa izaberi koji hoćeš server i možemo zajedno svaki dan od oko 19 do 22h (nemam opremu za TS). Vidjet ćeš me pod BucoKTM

14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Onda si ti definitivno falia igru. Guild Wars je jedina prava PvP igra i jednostavno nema joj nijedne ravne po tom pitanju. Nikakvi WOW, Aion ili bilo koja druga. Šteta samo šta je više niko ne igra, a GW2 je totalni promašaj. Šta se tiče DayZ-a nema ovo veze sa skillon, nije ovo COD ili BF, ovo je načisto igra živaca i sriće.

Nisam ja falio ništa nego sam rekao da mi je ovo igra nekako pomogla da shvatim, A sto se tice dayZ igra je ok ali ima previše glupih idea, a ako vam smeta kad netko da svoje mišljenje koje nije samo besmisleno hvaljenje neke igre onda šta reći, sudije su krive...

14 godina
neaktivan
swon kaže...

došao si s wow-a na dayz i tu kukaš i čudiš se o stvarima koju ovu igru zapravo čine? ROFL daj odi se igraj s vješticama i demonima  i ne spamaj temu s glupostima

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 10:41 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina
neaktivan
swon kaže...

Nisam ja falio ništa nego sam rekao da mi je ovo igra nekako pomogla da shvatim, A sto se tice dayZ igra je ok ali ima previše glupih idea, a ako vam smeta kad netko da svoje mišljenje koje nije samo besmisleno hvaljenje neke igre onda šta reći, sudije su krive...

Ne smeta meni tvoje mišljenje, već sam ti iznia svoje. Samo ne kužin kako ti je igra ove vrste pomogla da shvatiš šta želiš kad nema veze sa onom kakvu bi ti želia da bude.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
neaktivan
swon kaže...

Iako, moras priznati koliko god postujem tvoje misljenje da je promaseno. Tebi je retardirano u survival igri eat i drink? (LOL) I kak kolega iznad kaze, nema tu puno skila, sreca i zivci..

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 11:09 (DadoZG).
13 godina
swon kaže...

Meni je samo smiješno kako je tebi u survival igri glupo što moraš pit i jest. :)

Edit: ovo kaj Dado kaže.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 10:45 (Ukulele).
14 godina
neaktivan
swon kaže...

Igara u kojima je bitan samo skill, nema hrane, vode i ostalih glupih ideja, ima 1000 pa izaberi jednu. Ako volis ubijati zombije tu je L4D, ako volis ubijati neprijatelje onda BF ili COD a ako ti je samo skill bitan tu je Quake 3. Kad bi iz ove igre izbacili hranu, vodu, medicinu... ostao bi samo ispodprosjecan FPS.

16 godina
BlueMax kaže...
swon kaže...

Igara u kojima je bitan samo skill, nema hrane, vode i ostalih glupih ideja, ima 1000 pa izaberi jednu. Ako volis ubijati zombije tu je L4D, ako volis ubijati neprijatelje onda BF ili COD a ako ti je samo skill bitan tu je Quake 3. Kad bi iz ove igre izbacili hranu, vodu, medicinu... ostao bi samo ispodprosjecan FPS.

ne ispod prosječan, najgori FPS svih vremena. Net code za igru je najgori koji sam IKADA vidio. Pogledajte malo ljude oko zgrada - prolaze kroz zidove(barem vama se čini), kada vi gađate ljude, to nije kao na codu, bfu ili cs-u da se svi signali šalju na server pa se tamo odradi što se desi... vaše računalo  i računalo drugog igrača imaju lika na različitim lokacijama i zato kada puknete puškom po nekim kada je desync, igrač umre kada opet komunicira s serverom. Debilizam

15 godina
neaktivan
acca kaže...

ne ispod prosječan, najgori FPS svih vremena. Net code za igru je najgori koji sam IKADA vidio. Pogledajte malo ljude oko zgrada - prolaze kroz zidove(barem vama se čini), kada vi gađate ljude, to nije kao na codu, bfu ili cs-u da se svi signali šalju na server pa se tamo odradi što se desi... vaše računalo  i računalo drugog igrača imaju lika na različitim lokacijama i zato kada puknete puškom po nekim kada je desync, igrač umre kada opet komunicira s serverom. Debilizam

Igra je u prealphi tako da taj scenario još nije ni blizu sređen. Ma igra radi odlično s obziron u kojoj fazi je. Neke igre tipa BF4 su izašle ima 3-4 miseca pa imaju istih problema.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 11:28 (Hedrick).
16 godina
Hedrick kaže...
acca kaže...

Igra je u prealphi tako da taj scenario još nije ni blizu sređen. Ma igra radi odlično s obziron u kojoj fazi je. Neke igre tipa BF4 su izašle ima 3-4 miseca pa imaju istih problema.

i VELIKO je pitanje hoce li ikad... jer ovo je sama jezgra engine-a i kako komunicira server s klijentom " REMEMBER to i bolje performanse su bili razlozi izrade standalone-a"

13 godina
DayZ (standalone)

Sta hranite ovu trolcinu accu, pa taj lik nista pametno nije napisao u niti jednoj temi, a u ovoj mu je gust pisati gluposti o pre-alphi.

Ovaj decko gore sta je poceo pisati da mu smeta pijenje vode i hrane ocito nije skuzio pravi bit igre.

Ako ti to smeta, jednostavno kupi Armu 2 i Operation Arrowhead i igraj Wasteland... to je onda pravi mod za tebe.

Na accu necu vise rijeci trosit, nema smisla.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

ne trollam, ali vidim da je glupo pisati kritike u ovoj temi kada na svaku kritiku komentar je - pre alpha je

Ajde vidjet cemo hoce li isti problemi biti za jednu godinu pa me onda quote-aj

0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice