DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.149
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Wtf što je ovo sada? Maloprije sam se pokušao povezati kad ono uopće nema "starih" dobro poznatih servera, već samo nekoliko novih v.030.114500, a moja je 030.114008 !? Ništ ne kužim. Nisam radio nikakav update ili slično. Ima li itko sličnih problema od danas. Jučer je bilo sve ok, a sad :( Plz help me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: DayZ (standalone)
BucoKTM kaže...

Wtf što je ovo sada? Maloprije sam se pokušao povezati kad ono uopće nema "starih" dobro poznatih servera, već samo nekoliko novih v.030.114500, a moja je 030.114008 !? Ništ ne kužim. Nisam radio nikakav update ili slično. Ima li itko sličnih problema od danas. Jučer je bilo sve ok, a sad :( Plz help me.

At 5.30pm GMT today all Multiplayer servers are going to come down for a minimum for 3 hours for maintenance. Sorry for the inconvenience.

To ti je valjda do 9 i 30, minimalno

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Još ništa od servera...

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

@rocket2guns 26min ago Note: Patch deploying to Experimental Branch 0.32.114557 expected ETA for stable branch starting in 1 hour #DayZDaily

update : 

DayZ Update 0.32.114557 is now live, servers will take some time to roll up. Final changelog:  http://pastebin.com/NrNEbduu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 22:12 (g3arv8).

1 0 hvala 1
13 godina
DayZ (standalone)

Šta je ovo. upravo me logiralo sa likom kojim sam poginuo prije barem tjedan dana. makar sam full camo i sa full girom.

i pristine mosinom {#}

edit. no message receved, logout i baci me na obalu bosonogog {#}

edit2 uspijem se spojit na server, vrati me nazad na nwa i puče veza, neki fail bacilo. odustajem za danas

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 23:13 (letece_prase).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
letece_prase kaže...

Šta je ovo. upravo me logiralo sa likom kojim sam poginuo prije barem tjedan dana. makar sam full camo i sa full girom.

i pristine mosinom {#}

Ocito su morali back up dignut kad je server zadnji puta spremio podatke.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Meni u nijedan server neće da updane.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Upo sam u server, dobio nekog lika kojeg sam igro prije tjedan dana >.<
Na NW airfieldu sa magnumom i vojnickom odjecom. Ubio lika u policijskoj stanici i uzeo mu mosin :D
Naso sam crvenu berretku (ona vojna kapica), primjetio sam da pise "does not offer big protection". Jel to znaci da te kaciga stiti od necega? Ja sam mislio da je to samo vanity item.

Naso sam neku pilicu za zeljezo i pribor za ciscenje oruzja :O

aut neca aut necare

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Na NW airfieldu sa magnumom i vojnickom odjecom. Ubio lika u policijskoj stanici i uzeo mu mosin :D
Naso sam crvenu berretku (ona vojna kapica), primjetio sam da pise "does not offer big protection". Jel to znaci da te kaciga stiti od necega? Ja sam mislio da je to samo vanity item.

does not offer big protection. Što misliš, štiti li te dobro? {#}

Italian mobster shoots a lobster
15 godina
Ha ha dobar.
12 godina
neaktivan
Unix kaže...
Roko567 kaže...

does not offer big protection. Što misliš, štiti li te dobro? {#}

Pitam za KACIGU

aut neca aut necare
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Koliko dugo vremena treba proc da se smijes prijavit na drugi server a da ti ne izbrisu lika i stave te na pocetnu "bambi" razinu???

Sinoc sam greskom promjenio server u kratkom roku i izbrisa mi lika punog gira i stavi na pocetnu poziciju. Pomislih O.K. moja greska i u toku noci skupih opet neki gir. Maloprije, znaci poslije ca.7-8h neigranja sam se htio prijavit na drugi server i oni mi opet izbrisu sav gir i stave me na pocetak!??? Nisam mjenjo danas server 2x nego sam htio promjenit poslije 7-8h sati neigranja i oni opet resetiraju?

Nerazumijem smisao toga da se igrac resetira zbog promjene servera nakon tako dugog neigranja i zanima me dali postoji kakva tocna informacija vezana uz taj problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roko567 kaže..

Pitam za KACIGU

Da, kaciga pruža bolju zaštitu protiv udaraca zombija, a od metka te bolje štiti balistička kaciga.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
16 godina
Vash kaže...
Roko567 kaže..

Pitam za KACIGU

Da, kaciga pruža bolju zaštitu protiv udaraca zombija, a od metka te bolje štiti balistička kaciga.

ALI samo ako te pogodi u balističku kacigu, zato ja preferiram motor helmet jer štiti cjelu facu, barem jedan headshot preživiš

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Opet nešto drkaju sa serverima.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
acca kaže...

ALI samo ako te pogodi u balističku kacigu, zato ja preferiram motor helmet jer štiti cjelu facu, barem jedan headshot preživiš

Ako su stavili da motoristička kaciga štiti od HS-a onda je to retardirano, pogotovo ako dobiješ metak u facu.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
12 godina
neaktivan
liroy kaže...

Koliko dugo vremena treba proc da se smijes prijavit na drugi server a da ti ne izbrisu lika i stave te na pocetnu "bambi" razinu???

Sinoc sam greskom promjenio server u kratkom roku i izbrisa mi lika punog gira i stavi na pocetnu poziciju. Pomislih O.K. moja greska i u toku noci skupih opet neki gir. Maloprije, znaci poslije ca.7-8h neigranja sam se htio prijavit na drugi server i oni mi opet izbrisu sav gir i stave me na pocetak!??? Nisam mjenjo danas server 2x nego sam htio promjenit poslije 7-8h sati neigranja i oni opet resetiraju?

Nerazumijem smisao toga da se igrac resetira zbog promjene servera nakon tako dugog neigranja i zanima me dali postoji kakva tocna informacija vezana uz taj problem?

Nije ni meni jasno, nisam se prijavio na neki private hive al resetiralo mi je lika...

aut neca aut necare
17 godina
Mene jucer stavilo na NWA sa nekom opremom od prije ko zna kad. Petljam po zatvoru kad ono spoji se lik kraj mene, dobije sjekirom po glavi i pocne trcat ko lud.
Na kraju sam ga upucal s magnumom :)
Kaj je najgore mrak a lik nema slozeno da vidi po mraku pa ga valjda slagiralo dok sam ga tukel.
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Izgleda da od jučer puno nas ima raznoraznih problema vezano za rad servera. Možda treba pričekati onaj update najavljen za petak 24.01.14. jer po serverima možda čačkaju upravo radi toga. Bilo bi u redu da su radove na održavanju i sl. oficijelno objavili, a ne ovako da se dižu živci igrača širom svijeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Pa taj patch ti je sinoć stavljen.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

I najavili su ti da će trebati dosta vremena dok se serveri srede.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala na informaciji. Od jučer nakon tih problema nisam više pokušavao pa nisam znao. Znači: strpljen - spašen. Poz {#}

15 godina
neaktivan
Kupili ste early access... Da serveri ne rade mjesec dana nemate se pravo zaliti :)
1911 /\/\/\/\/\ 1899
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zna li tko sto je sa nocnim serverima ? Doslovno sinoc nije bilo niti jednog jedinog servera da nije mrkulja, znam da je bio veliki restart svih servera al to bi trebali rijesit, zanimljivo je igrat po noci i puno sporije, opreznije i detaljnije ali bar da su ubacili mjesecinu kao u modu (bez obzira sto je pre alpha, to su bili ubacili kad je izaso mod dakle prije skoro 2god...) ali imao sam nekoliko jezivih susreta sinoc :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 15:14 (D3lBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa imaš mjesečinu, ali ovisno o naoblaci.

Većina servera ti prate real life vrijeme, mislim da je to default postavka.

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jesu li sredili servere? Pitam ako je netko probao igrati da znam što mi je raditi kad s posla dođem kući (cijepat' drva ili igrat', pitanje je sad!).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Tribali bi čim prije ubacit nekakav night vision goggles jerbo sa ovon lapon si ki svjetionik, a pritom baca svitlo i kroz zidove.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Digneš brightness i gamu na max.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

kad se ulogiram u igru i vidim da mi lik fresh spawn http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aQq7Xjd_460sa.gif

He who dares, wins
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Digneš brightness i gamu na max.

Ma jesan ja to napravia, ali boje izgledaju koda su nacrtane.

Fr4nk_Horrig4n
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice