Wtf što je ovo sada? Maloprije sam se pokušao povezati kad ono uopće nema "starih" dobro poznatih servera, već samo nekoliko novih v.030.114500, a moja je 030.114008 !? Ništ ne kužim. Nisam radio nikakav update ili slično. Ima li itko sličnih problema od danas. Jučer je bilo sve ok, a sad :( Plz help me.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Wtf što je ovo sada? Maloprije sam se pokušao povezati kad ono uopće nema "starih" dobro poznatih servera, već samo nekoliko novih v.030.114500, a moja je 030.114008 !? Ništ ne kužim. Nisam radio nikakav update ili slično. Ima li itko sličnih problema od danas. Jučer je bilo sve ok, a sad :( Plz help me.
At 5.30pm GMT today all Multiplayer servers are going to come down for a minimum for 3 hours for maintenance. Sorry for the inconvenience.
To ti je valjda do 9 i 30, minimalno
Još ništa od servera...
@rocket2guns 26min ago Note: Patch deploying to Experimental Branch 0.32.114557 expected ETA for stable branch starting in 1 hour #DayZDaily
update :
DayZ Update 0.32.114557 is now live, servers will take some time to roll up. Final changelog: http://pastebin.com/NrNEbduu
Šta je ovo. upravo me logiralo sa likom kojim sam poginuo prije barem tjedan dana. makar sam full camo i sa full girom.
i pristine mosinom
edit. no message receved, logout i baci me na obalu bosonogog
edit2 uspijem se spojit na server, vrati me nazad na nwa i puče veza, neki fail bacilo. odustajem za danas
Šta je ovo. upravo me logiralo sa likom kojim sam poginuo prije barem tjedan dana. makar sam full camo i sa full girom.
i pristine mosinom
Ocito su morali back up dignut kad je server zadnji puta spremio podatke.
Meni u nijedan server neće da updane.
Upo sam u server, dobio nekog lika kojeg sam igro prije tjedan dana >.<
Na NW airfieldu sa magnumom i vojnickom odjecom. Ubio lika u policijskoj stanici i uzeo mu mosin :D
Naso sam crvenu berretku (ona vojna kapica), primjetio sam da pise "does not offer big protection". Jel to znaci da te kaciga stiti od necega? Ja sam mislio da je to samo vanity item.
Naso sam neku pilicu za zeljezo i pribor za ciscenje oruzja :O
Na NW airfieldu sa magnumom i vojnickom odjecom. Ubio lika u policijskoj stanici i uzeo mu mosin :D
Naso sam crvenu berretku (ona vojna kapica), primjetio sam da pise "does not offer big protection". Jel to znaci da te kaciga stiti od necega? Ja sam mislio da je to samo vanity item.
does not offer big protection. Što misliš, štiti li te dobro?
does not offer big protection. Što misliš, štiti li te dobro?
Pitam za KACIGU
Koliko dugo vremena treba proc da se smijes prijavit na drugi server a da ti ne izbrisu lika i stave te na pocetnu "bambi" razinu???
Sinoc sam greskom promjenio server u kratkom roku i izbrisa mi lika punog gira i stavi na pocetnu poziciju. Pomislih O.K. moja greska i u toku noci skupih opet neki gir. Maloprije, znaci poslije ca.7-8h neigranja sam se htio prijavit na drugi server i oni mi opet izbrisu sav gir i stave me na pocetak!??? Nisam mjenjo danas server 2x nego sam htio promjenit poslije 7-8h sati neigranja i oni opet resetiraju?
Nerazumijem smisao toga da se igrac resetira zbog promjene servera nakon tako dugog neigranja i zanima me dali postoji kakva tocna informacija vezana uz taj problem?
Pitam za KACIGU
Da, kaciga pruža bolju zaštitu protiv udaraca zombija, a od metka te bolje štiti balistička kaciga.
Pitam za KACIGU
Da, kaciga pruža bolju zaštitu protiv udaraca zombija, a od metka te bolje štiti balistička kaciga.
ALI samo ako te pogodi u balističku kacigu, zato ja preferiram motor helmet jer štiti cjelu facu, barem jedan headshot preživiš
Opet nešto drkaju sa serverima.
ALI samo ako te pogodi u balističku kacigu, zato ja preferiram motor helmet jer štiti cjelu facu, barem jedan headshot preživiš
Ako su stavili da motoristička kaciga štiti od HS-a onda je to retardirano, pogotovo ako dobiješ metak u facu.
Koliko dugo vremena treba proc da se smijes prijavit na drugi server a da ti ne izbrisu lika i stave te na pocetnu "bambi" razinu???
Sinoc sam greskom promjenio server u kratkom roku i izbrisa mi lika punog gira i stavi na pocetnu poziciju. Pomislih O.K. moja greska i u toku noci skupih opet neki gir. Maloprije, znaci poslije ca.7-8h neigranja sam se htio prijavit na drugi server i oni mi opet izbrisu sav gir i stave me na pocetak!??? Nisam mjenjo danas server 2x nego sam htio promjenit poslije 7-8h sati neigranja i oni opet resetiraju?
Nerazumijem smisao toga da se igrac resetira zbog promjene servera nakon tako dugog neigranja i zanima me dali postoji kakva tocna informacija vezana uz taj problem?
Nije ni meni jasno, nisam se prijavio na neki private hive al resetiralo mi je lika...
Na kraju sam ga upucal s magnumom :)
Kaj je najgore mrak a lik nema slozeno da vidi po mraku pa ga valjda slagiralo dok sam ga tukel.
Izgleda da od jučer puno nas ima raznoraznih problema vezano za rad servera. Možda treba pričekati onaj update najavljen za petak 24.01.14. jer po serverima možda čačkaju upravo radi toga. Bilo bi u redu da su radove na održavanju i sl. oficijelno objavili, a ne ovako da se dižu živci igrača širom svijeta.
Pa taj patch ti je sinoć stavljen.
I najavili su ti da će trebati dosta vremena dok se serveri srede.
Hvala na informaciji. Od jučer nakon tih problema nisam više pokušavao pa nisam znao. Znači: strpljen - spašen. Poz

Zna li tko sto je sa nocnim serverima ? Doslovno sinoc nije bilo niti jednog jedinog servera da nije mrkulja, znam da je bio veliki restart svih servera al to bi trebali rijesit, zanimljivo je igrat po noci i puno sporije, opreznije i detaljnije ali bar da su ubacili mjesecinu kao u modu (bez obzira sto je pre alpha, to su bili ubacili kad je izaso mod dakle prije skoro 2god...) ali imao sam nekoliko jezivih susreta sinoc :)
Pa imaš mjesečinu, ali ovisno o naoblaci.
Većina servera ti prate real life vrijeme, mislim da je to default postavka.
Jesu li sredili servere? Pitam ako je netko probao igrati da znam što mi je raditi kad s posla dođem kući (cijepat' drva ili igrat', pitanje je sad!).
Tribali bi čim prije ubacit nekakav night vision goggles jerbo sa ovon lapon si ki svjetionik, a pritom baca svitlo i kroz zidove.
Digneš brightness i gamu na max.
kad se ulogiram u igru i vidim da mi lik fresh spawn http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aQq7Xjd_460sa.gif
Digneš brightness i gamu na max.
Ma jesan ja to napravia, ali boje izgledaju koda su nacrtane.