DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
BlueMax kaže...

Nije. Da se mogu otvarati ormari u kojima ces naci odjecu, kutije prve pomoci sa medicinom, kuhinjski elementi sa hranom... bilo bi puno bolje. Ovako kad vidim stalu znam da je prazna ili da je u njoj kaciga (??)

Znaci u 20 stala kaciga a u nijednoj automehanicarskoj radionici ili benzinskoj.

Uglavnom, igra mi je za sad "onako", sa velikim potencijalom.

Da se moze sve otvarat kako ti kazes loot-anje bi trajalo 6-7 puta duze, nisam bas siguran da bi se svidjelo velikoj vecini igraca

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma bluemax je opće poznati troller.

u svakoj boljoj igri koja je dobila jako dobre ocjene on uvijek nešto kenja da oprostite na izrazu :)

i btw igra je u pre aplhi i piše ti prije nego šta počinješ igru da ima bugova....itd itd itd

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 11:59 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LukaM kaže...
BlueMax kaže...

Nije. Da se mogu otvarati ormari u kojima ces naci odjecu, kutije prve pomoci sa medicinom, kuhinjski elementi sa hranom... bilo bi puno bolje. Ovako kad vidim stalu znam da je prazna ili da je u njoj kaciga (??)

Znaci u 20 stala kaciga a u nijednoj automehanicarskoj radionici ili benzinskoj.

Uglavnom, igra mi je za sad "onako", sa velikim potencijalom.

Da se moze sve otvarat kako ti kazes loot-anje bi trajalo 6-7 puta duze, nisam bas siguran da bi se svidjelo velikoj vecini igraca

Sta ti vise treba od toga da se moras saginjat ispod kreveta, ispod stolica i stolova... kraj ormara, na ormaru... 

I mora ti biti jasno ja pre-alpha, tako da ce se dosta toga mjenjati sta se tice loota i pojavljivanje istog.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Mi smo jucer trcali do NWA i reko imam IV kit da vidimo ako radi i radi lol. Izljecil sam kolegu a posto sam imal dva onda je on mene. Vec mjesec dana igram da mi je sve bijele boje i reko to je tak vrijeme neko ruzno a kad ono sve u boji i zeleno LOL
Nabavil sam novi IV i to mi je sad "zivotna misija" :) skupljanje IV kitova.
Kad i ako slozimo kakvu ekipu onda budem ja medic.
Btw mogli bi se polako organizirat i slozit neku ekipu jer nas ima sigurno dvadesetak sa buga koji igramo.
Trebali budemo snipera, gunnera, medica ili vise njih, inzinjera ili dva, trebali budemo mule ili dva koji budu nosili dijelove, trebali budemo kuhara ili dva, itd.
Budem kasnije pokrenul novu temu DayZ Team ili tak nekaj gdi se svi skupimo sa svojim steam nickovima i ko misli igrat koju klasu. Kad izbace kuhanje, vozila i sve ostalo da budemo spremni jer trebalo bude brdo alata i koje kakve stvari potrebne za kuhanje. Isto tako mozemo pronaci lokacije za izgradnju baze ili baza.
Isto tak sam skuzil da igramo na jedno pet razlicitih TS-ova. Mogli bi popisat iste ili se odlucit za jedan gdi bi se skupljali, ono kad igras sa svoja dva tri frenda onda si na svome a kad idemo nas desetak onda svi na jedan.

Slažem se.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
NEW_MAN kaže...
...

Još malo pa počinje mobilizacija bug foruma {#}

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 12:08 (Et_Tu_Brute?).
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
NEW_MAN kaže...
...

Još malo pa počinje mobilizacija bug foruma {#}

Nema druge, okupiram cili cherno i nedamo nikome unutra :D

14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
NEW_MAN kaže...
Mi smo jucer trcali do NWA i reko imam IV kit da vidimo ako radi i radi lol. Izljecil sam kolegu a posto sam imal dva onda je on mene. Vec mjesec dana igram da mi je sve bijele boje i reko to je tak vrijeme neko ruzno a kad ono sve u boji i zeleno LOL
Btw mogli bi se polako organizirat i slozit neku ekipu jer nas ima sigurno dvadesetak sa buga koji igramo.
Trebali budemo snipera, gunnera, medica ili vise njih, inzinjera ili dva, trebali budemo mule ili dva koji budu nosili dijelove, trebali budemo kuhara ili dva, itd.
Budem kasnije pokrenul novu temu DayZ Team ili tak nekaj gdi se svi skupimo sa svojim steam nickovima i ko misli igrat koju klasu. Kad izbace kuhanje, vozila i sve ostalo da budemo spremni jer trebalo bude brdo alata i koje kakve stvari potrebne za kuhanje. Isto tako mozemo pronaci lokacije za izgradnju baze ili baza.
Isto tak sam skuzil da igramo na jedno pet razlicitih TS-ova. Mogli bi popisat iste ili se odlucit za jedan gdi bi se skupljali, ono kad igras sa svoja dva tri frenda onda si na svome a kad idemo nas desetak onda svi na jedan.

Slažem se.

dajte recite samo kakav je to kit??šta sadrži??

ovo mi je prvi uopće "dodir" sa dayzom i općenito takvim modom tak da nisam sa večinom stvari upoznat.

kuhanje?

stvaranje baze?

pa ova igra će nakraju ispast ne odlična nego BOLESNA :D

što se tiče regrutacije ,svakako otvoriti novu temu za "nas" koji smo na bug-u te se spojit na jedan ts da smo svi "zajedno".

to je stvarno odlična ideja!

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma bluemax je opće poznati troller.

u svakoj boljoj igri koja je dobila jako dobre ocjene on uvijek nešto kenja da oprostite na izrazu :)

i btw igra je u pre aplhi i piše ti prije nego šta počinješ igru da ima bugova....itd itd itd

igra je u pre alphi i upravo zbog toga ima smisla raspravljati sto je dobro a sto ne i sto treba popraviti. Bugovi su ocekivani i na njih se ne zalim, samo na nelogicnosti.

Neki kazu da bi bilo teze kad bi loot bio uo ormarima i policama ali ovo je simulacija kojoj "teze" znaci vrlinu a ne manu.

A sad malo o tom kucnom odgoju. Jedina igra koja je dobila visoke ocjene a o kojoj sam ja nesto "kenjao" je Bioshock Infinite. Shooter u kojem svaki put moram ulaziti u postavke kako bi iskljucio aim assist?? Neprijateljski AI na nivou tvog? Ne hvala, da mi je do konzolaskih shootera igrao bi ih na konzoli. Moze ta igra imati ocjenu 300/100, ja ne trebam drugog da mi govori sto je dobro a sto ne. Mogla je biti odlicna a ispala je lose.

Ili suprotnost, Dead Space, odlicna igra koja je u Bug recenziji dobila 58%?? Valjda nikad ni jedna igra nije gore prosla po recenziji "strucnjaka".

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Hedrick kaže...
NEW_MAN kaže...

Slažem se.

ovo mi je prvi uopće "dodir" sa dayzom i općenito takvim modom tak da nisam sa večinom stvari upoznat.

kuhanje?

stvaranje baze?

što se tiče regrutacije ,svakako otvoriti novu temu za "nas" koji smo na bug-u te se spojit na jedan ts da smo svi "zajedno".

Tocnije nije IV kit nego spoj dvaju. Znaci mozes naci ko gotov proizvod ili napravis sam ako spojis Saline bag i IV Start kit.

Saline injection dize blood na maximalnih 5k a infuzija krvi dize po 1k ako se ne varam.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo napokon dobija boju, rodijak i ja se nekako uspili nać i on me patcha. Nakon toga smo krenuli u istragu airfilelda i onda me neki papak počne pucat, uspia san pobić ali popia san 2-3 metka, sada mi je blurano sve :D

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
NEW_MAN kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Hedrick kaže...
NEW_MAN kaže...

Slažem se.

kuhanje?

stvaranje baze?

Tocnije nije IV kit nego spoj dvaju. Znaci mozes naci ko gotov proizvod ili napravis sam ako spojis Saline bag i IV Start kit.

Saline injection dize blood na maximalnih 5k a infuzija krvi dize po 1k ako se ne varam.

Saline dize full a krv dize 1000 blooda...

12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

To ti je doslovno nemoguce. Znam iz iskustva, jer je nas oko 20 na teamspeaku al svejedno ne igramo zajedno svi jer je to nemoguce. U prvoj akciji neko pogine od strane svog igraca zbog lose komunikacije. Jednostavno je nemoguce komunicirat kad svi pricaju u jedan glas.

A ovo za grupu izgleda dobro na papiru, al mislim da u praksi to ne bu islo 

aut neca aut necare
12 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Evo napokon dobija boju, rodijak i ja se nekako uspili nać i on me patcha. Nakon toga smo krenuli u istragu airfilelda i onda me neki papak počne pucat, uspia san pobić ali popia san 2-3 metka, sada mi je blurano sve :D

isključi  post processing quality da se rijesis blura

aut neca aut necare
13 godina
Roko567 kaže...
NEW_MAN kaže...

To ti je doslovno nemoguce. Znam iz iskustva, jer je nas oko 20 na teamspeaku al svejedno ne igramo zajedno svi jer je to nemoguce. U prvoj akciji neko pogine od strane svog igraca zbog lose komunikacije. Jednostavno je nemoguce komunicirat kad svi pricaju u jedan glas.

A ovo za grupu izgleda dobro na papiru, al mislim da u praksi to ne bu islo 

To za grupu jako dobro funkcionira ako se ima jedan vođa i 5 ljudi sa razlicitim ulogama... ovo sa 20 ljudi na TS i da su svi u ekipi je preglupo... 

17 godina

Ne vjerujem da nas bude u jednom trenu dvadeset online ali ako i bude onda se podjelimo po kanalima. Bitno je da smo svi na istom TS da se lakse skoci na kanal i pita ako je team 1 ili 2 u gradu ili nije da ne bude friendly fire. Kad nas je troje je guzva pogotovo jer se svi bojimo svoje sjene pa je drama kad se razdvojimo, jedan ode van kuce a ova dvojica kad izadu odma bi ga upucali od straha.
Svakak bi bilo od koristi da ljudi odaberu klasu jer do sad sam naisel na odvijac, cekic, papagajke, kljesta i male papagajke. Znaci ako neces nosit onu reklamnu tablu od 35 slotova na ledima onda je najbolje da se odlucis kaj budes radil i da se toga drzis. Ja bi glumil medica jer imam manje vise sve kaj postoji u igri a ima veze sa zdravljem. Netko nek fura bocu za kuhanje, onaj mali camping plamenik, zdjelu za kuhanje, vodu za kuhanje(makar je ima na svakom uglu) i sibice :) Mule moze nosit kotace, dijelove motora i ko zna kaj budu sve implementirali u igru. Netko mora biti vozac ili pilot i to ne moze biti netko ko igra na 5 frejmova jer ne bi bilo prvi put da nas osam pogine od jednom. Isto tak nemre ko god upravljat helikopterom jer vise put smo poginuli zbog loseg pilota nego on metka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 18:10 (NEW_MAN).
13 godina
NEW_MAN kaže...

Ne vjerujem da nas bude u jednom trenu dvadeset online ali ako i bude onda se podjelimo po kanalima. Bitno je da smo svi na istom TS da se lakse skoci na kanal i pita ako je team 1 ili 2 u gradu ili nije da ne bude friendly fire. Kad nas je troje je guzva pogotovo jer se svi bojimo svoje sjene pa je drama kad se razdvojimo, jedan ode van kuce a ova dvojica kad izadu odma bi ga upucali od straha.
Svakak bi bilo od koristi da ljudi odaberu klasu jer do sad sam naisel na odvijac, cekic, papagajke, kljesta i male papagajke. Znaci ako neces nosit onu reklamnu tablu od 35 slotova na ledima onda je najbolje da se odlucis kaj budes radil i da se toga drzis. Ja bi glumil medica jer imam manje vise sve kaj postoji u igri a ima veze sa zdravljem. Netko nek fura bocu za kuhanje, onaj mali camping plamenik, zdjelu za kuhanje, vodu za kuhanje(makar je ima na svakom uglu) i sibice :) Mule moze nosit kotace, dijelove motora i ko zna kaj budu sve implementirali u igru. Netko mora biti vozac ili pilot i to ne moze biti netko ko igra na 5 frejmova jer ne bi bilo prvi put da nas osam pogine od jednom. Isto tak nemre ko god upravljat helikopterom jer vise put smo poginuli zbog loseg pilota nego on metka.

Ma koja vam je to shema da pola servera bude domaca ekipa ? Sta imas od toga ? 

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ma ja igram max sa dvoje + ja znaci 3 u timu, vise od toga nema smisla pogotovo na teamspeaku a i sto vise frendova na serveru to manje neprijatelja, a to mi se nesvida, jer je max 40 zasada, bdw jel se spominjalo sto za povecanje kapaciteta servera ?

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Ak se oces igrat solo ili te smeta ako je vise od troje ljudi na istom serveru onda s ekipom odes na drugi server. Nitko nije rekel da svi moramo smrdit na istom serveru.
Isto tak ako si solo brijac onda ne znam kaj opce raspravljamo, fino odes na neki server i igras solo.
Mi raspravljamo kak se lakse skupit i organizirat za team play. To ne znaci da sad svih dvadeset ljudi mora na isti server pa da nema nikoga za upucat. Tak smo nekad znali igrat i na vecer nas je bilo deset na TS a na serveru jedanaest ljudi. Nemres nikog ubit da si zlatni.
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ovaj nacin koji ti zelis igrat ti trenutno DayZ mod moze pruzit jer je bas za tako igrat,ovo trenutno nije po meni za takvu vrstu igre,mozda bude kad bude cijela igra vani

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina

Kak sam prije napisal tu je thread za popisat ljude koji bi se druzili.

DayZ Standalone Team

Mozete i ne morate biti dio tima, ako vas zanima cisto druzenje i ne zelite biti sami, napisite Steam nick te TS gdi se s vama moze stupit u kontakt.

Klase i uloge mozete ignorirat ako vas tak nekaj ne zanima.

17 godina
Blade Runner31 kaže...
NEW_MAN kaže...

Ovaj nacin koji ti zelis igrat ti trenutno DayZ mod moze pruzit jer je bas za tako igrat,ovo trenutno nije po meni za takvu vrstu igre,mozda bude kad bude cijela igra vani

Mi smo mod igrali tak da smo sve skupljali ko cigani. Ono najdes kotac ili komad motora, stavis u torbu i nosis dok neko od ekipe ne dojde online pa se sklopi auto.

Trenutno auta nema, hrane ima u izobilju a voda je na svakom uglu. Ako neki put igra bude kompleksnije a resurse teze skupit, onda budemo se morali malo organizirat u svrhu prezivljavanja ili cisto radi zabave.

Nekad smo znali biti u zraku sa dva helija a sad nemas kaj za radit. Cak smo s dva helija lovili jedan sa nekom ekipom. Oruzje se teze nabavljalo a sad je na svakom uglu. Ono treba ti sat vremena da si lika opremis do jaja. Pretpostavljam da budu balansirali loot i da ne bude ali bas svatko imal M4.

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima li koga na Steamu trenutno da igra? ID mi je reichz pa me add.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Mi smo mod igrali tak da smo sve skupljali ko cigani. Ono najdes kotac ili komad motora, stavis u torbu i nosis dok neko od ekipe ne dojde online pa se sklopi auto.

Trenutno auta nema, hrane ima u izobilju a voda je na svakom uglu. Ako neki put igra bude kompleksnije a resurse teze skupit, onda budemo se morali malo organizirat u svrhu prezivljavanja ili cisto radi zabave.

Nekad smo znali biti u zraku sa dva helija a sad nemas kaj za radit. Cak smo s dva helija lovili jedan sa nekom ekipom. Oruzje se teze nabavljalo a sad je na svakom uglu. Ono treba ti sat vremena da si lika opremis do jaja. Pretpostavljam da budu balansirali loot i da ne bude ali bas svatko imal M4.

E to to trenutno je mod bas za takvu vrstu igre i to je super,vjerujem kad standalone izadje full da ce bit slicno modu tj nadam se da ce bit bolje

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
11 godina
protjeran

Kako uzet nešto iz plave prikolice? Isto tako imam mapu i mogu samo inspect ništa više.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 19:30 (GTXGamer).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

neprocjenjivo, zivija dayz 

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
DayZ (standalone)

Modeli stvari koje jos nisu u igri

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Eto napokon se moj lik najea i napia, hebate kolko li samo može popit. Kaže my stomach feels full i piše mi healthy :D

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

Modeli stvari koje jos nisu u igri

To su valjda samo neki od modela koji nisu tu.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

par slika današnjeg dana di sam napravio lagani krug do broda na kraju mape di sam pokupio par finih stvarčica: IV kit ,žuti raincoat te naišao na pištolj koji već imam.

pun sam hrane, pića ,municije i oružja i sad samo tražim žrtvu/e ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice