DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
DayZ (standalone)

Heroja jedino mogu glumiti kad je jos 5 ljudi u mom teamu, jer kad bi solo to iso glumit rikno bi svaki put. Ovako ja iz daljine prvo bacim friendly, ako ne odgovara kazem mu da stane i stavi oruzije na leda i ako onda nista metak ide u njega siguno... jer nema smisla zrtvovati svoj gear zbgo neke trolcine. 

Nadam se da ce uskoro staviti limit da ne mozes mjenjati server nakon ulaska najmanje 2h, da makne one mrtve knjige van koju mu guse bzvz loot spawn i rade mu problem nista drugo niti ne treba i da poslozi spawn rate i mjesto spawna. Jer naci trulo voce u bolnici po podu je bzvz a u radioni ne mogu sarafciger nac :D No, alpha je pa ce se popravit i slusa on ekipu koliko vidim pa sve to cak dosta brzo i ide makar njega uopce nema u firmi koliko sam skuzio... 

Zaradio je 12milja i trebalo bi to sad se malo ubrzat i biti dobro :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Re: DayZ (standalone)
SimeKZ kaže...

Nadam se da ce uskoro staviti limit da ne mozes mjenjati server nakon ulaska najmanje 2h

Ne, što fali onom starom sistemu, jos od moda? Nemozes tek tako lako combat logat, trebas cekati 30 sekundi da se odspojis, a ako netko pocne pucati u tvojoj blizini, onda te zabiljezi da si u "borbi" pa onda uopce nemozes diskonektat...

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
protjeran

Jeli se može nekako osigurati neki prostor gdje spavaš tj staviti neke dodatne pregrade, zaključat da nitko nemože provaliti i te stvari? I kako se štitiš od onoga EMP-a.

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jedva čekam private hive, da mi debili nehopaju po glavi..

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

sa twittera 

Big performance bug discovered that sometimes affected servers, creating rubber-banding and other bugs. Pos fix in testing.

1 0 hvala 0
14 godina
GTXGamer kaže...

Jeli se može nekako osigurati neki prostor gdje spavaš tj staviti neke dodatne pregrade, zaključat da nitko nemože provaliti i te stvari? I kako se štitiš od onoga EMP-a.

Ti pricas o dayz modu mapa namalsk? Ovo je dayz standalone. Koliko se sjecam nema pregrada. Jedino onaj uredaj sto blokira taj emp.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 11:52 (Ivan_cno).
11 godina
protjeran

A kad me pogodi EMP hoču umrijet? ili mi samo digne postotak zdravlja ili nečega?

14 godina
GTXGamer kaže...

A kad me pogodi EMP hoču umrijet? ili mi samo digne postotak zdravlja ili nečega?

Postoji tema Arma 2 Dayz mod. Molim te da tamo pises u vezi sveg sto te zanima pa cemo ti dat odgovor. Skine ti dosta zdravlje. Ako si vec ostecen mozes i umrijeti nakon napada.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
11 godina
protjeran

Ma nemam još igru samo se raspitivam o stvarima što sam vidio na youtubeu.

13 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...
GTXGamer kaže...

Ti pricas o dayz modu mapa namalsk? Ovo je dayz standalone. Koliko se sjecam nema pregrada. Jedino onaj uredaj sto blokira taj emp.

priča o DayZ Epoch modu koji je isto zakon  {#}

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

haha koji nesretnik

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pro zombie killer. {#}

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mquany kaže...

I da podjelim jedno svoje nedavno iskustvo:

U Zelengorsku sam u military baseu i lootam ja tako pa bazi kad vidim lika iza mene, stoji i drzi gun uperen u mene, ja stisnem F1,

da mu mahnem i lik tako stoji par sekundi i mahne i on meni, sad cu ja kao nastavit svojim poslom da loot, udjem u zgradu izvadim

magnuma da on nevidi, izadjem vani i pogodim ga u celo i onda jos pet meteaka isplaim u njega, jao koji top je lik hahahahahah

hahahahahahhhaaaaahahahhahahahhaah {#}{#}{#}{#}{#}{#}. DayZ je pro... nevjerovatno nesto...

ne valja ti to,trebao si odmah potegnuti magnum i roknuti ga  , a ne glumiti prijatelja

Ja nikome ne vjerujem,igram u paranoic modu,drzim distancu ili bjezim kad je poveca grupa u blizini,ako su agresivni i uspijem ziv pobijeci vratim se da barem jednog roknem i nestanem u sumi.

11 godina
protjeran

Upravo sam kupio igru, večeras ću je skinuti. Ima li neka ekipa? Bojim se sam igrat hahahahaha

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Meni je ovu igru igrat zabavnije sam nego sa ekipom.. stječem "prijatelje" koje na kraju moram ubit jer nikom nevjerujem.. trčim s nekim i okrećem se stalno jer samo čekam kad će izvadit šarafciger da me ubde s leđa... a one koji imaju gun.. odma metak u čelo... prije nego oni meni isto urade.. a najjače kad se nas 2 bambija nađemo i postanemo "najbolji prijatelji" dokle god jedan od nas ne nađe taj rijetki mag za pištolj ili trenutak nepažnje kako bi ga isjeckao ovom sjekirom :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
lotar1919 kaže...

Meni je ovu igru igrat zabavnije sam nego sa ekipom.. stječem "prijatelje" koje na kraju moram ubit jer nikom nevjerujem

Ekipu kao ekipu koje nades ingame? To ti je nula bodova...

Ubi bene, ibi patria.
12 godina
neaktivan

Evo ti Team Speak server pa se nam pridruzi.

91.121.21.42:6666

11 godina
protjeran

hvala, dođem sutra.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Poz ljudi...

Imam problem :D

Kampo sam ja na airportu tamo kod Balota sela, i neki lik me pogodio pa sam poceo krvarit, dobro ukrpio sam se ja al mi se lik razbolio (Sick)... Kako da ga izljecim? Koristio sam neke tablete i jeo sam neku svjezu hranu, da li trebam vitamine uzimat? :D

0 2 hvala 0
13 godina
eamda kaže...

Poz ljudi...

Imam problem :D

Kampo sam ja na airportu tamo kod Balota sela, i neki lik me pogodio pa sam poceo krvarit, dobro ukrpio sam se ja al mi se lik razbolio (Sick)... Kako da ga izljecim? Koristio sam neke tablete i jeo sam neku svjezu hranu, da li trebam vitamine uzimat? :D

Tako i treba kad kempas :)

Moras uzeti tetraciklin ( On djelujes sporo i trebas cekati da pocne djelovat ), imati pun zeludac i to je to. 

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pozdrav ekipi koja igra DayZ SA. prije nisam bio na ovom forumu no sada kako ne pronalazim nigdje ništa o SA osim ovdje čitam vas od početka :) .. no da..igram od drugog dana izlaska i sljedeći tjedan ću vjerojatno uzeti server (rentati) pa ukoliko vas bude zainteresiranih kroz ovaj forum se dogovorimo (šta god) inaće o ovim debatama KOS ili be friendly..zasad kako nema razlike jel ubiješ good guy ili bandits baš je svejedno...do opreme se relativno lakho dojde pa se može i rokati...inaće na server planiram staviti za početak pass (mislim da su do sredili da se može) pa budemo vidjeli (rekli su slepci) eto pozdrav ako se javite a ako ne opet pozdrav

5 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Igrao sam 15 min, glava me zabolila, neznam jeli do settingsa...uglavnom Kuka42 na tsu sam, ali nevidim nikoga, kako se zoveš na teamspeaku da znam ući kad te vidim.

14 godina
GTXGamer kaže...

Igrao sam 15 min, glava me zabolila, neznam jeli do settingsa...uglavnom Kuka42 na tsu sam, ali nevidim nikoga, kako se zoveš na teamspeaku da znam ući kad te vidim.

Mene isto boli glava kad ju igram, neznam do cega je.

WordPress ❤
13 godina
OriginalEXE kaže...
GTXGamer kaže...

Onaj blur mozda? Iskljuciti post procesing

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
OriginalEXE kaže...
GTXGamer kaže...

Blur i ne znam jel ima opcija za iskljuciti simulaciju pokreta glave ( Od toga je meni znalo biti zlo ) 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
OriginalEXE kaže...
GTXGamer kaže...

Blur i ne znam jel ima opcija za iskljuciti simulaciju pokreta glave ( Od toga je meni znalo biti zlo ) 

Head bob smanjis do kraja

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
15 godina
DayZ (standalone)

i meni se isto dogodi kad prvi put udjem u game da mi je mutna slika kao npr na slici

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jel mi se isplati uzimat igru za ovu konfiguraciju? ako da, jel da kupujem igru odma ili da pricekam pa se cijena mozda spusti? i vrijedi li igra toliko novaca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SuperDox kaže...

jel mi se isplati uzimat igru za ovu konfiguraciju? ako da, jel da kupujem igru odma ili da pricekam pa se cijena mozda spusti? i vrijedi li igra toliko novaca?

Nece ti se cijena spustat jos dosta dugo.

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
SuperDox kaže...

Cijena se nece spustit jer je ovo cijena za Pre-Alphu... nemas sta cekat, ako hoces full igru za najjeftiniju cijenu u sljedecih 1-2god uzmi sada...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice