DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
skank666 kaže...

malo od sinoć....

Čudno kak ti stalno piše da si gladan a samo čujem kak žvačeš nekaj :)

Ak se s nekim ne isplati lutat to si ti kanto bez dna {#}.

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Easter Egg na Olshi

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Ne mozes mislit da si gladan, em ti stalno pise da si gladan, em ti u inventoriu pise da si gladan i imas indikator...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

A ja nevjerujem, u ovoj igri nemozes biti dobar :P

Igram nekih pola sata, posreci mi se i nadjem svasta, veliki ruksak, mosin i naide neki lik i pita odkuda mi ta puska.

Rekao sam da mi se posrecilo i da sam je nasao na dokovima, cinio se dobro opremljen ali posto mi se nije vise dalo igrati dao sam mu svu svoju opremu.

Lik mi se zahvalio par puta i onda odjednom cujes pucnjeve i...."you are dead", pomalo smijesno, ali zao mi je lika, makar neznam dali je ubijen, vjerovatno.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Ne mozes mislit da si gladan, em ti stalno pise da si gladan, em ti u inventoriu pise da si gladan i imas indikator...

znao sam da sam gladan, samo nisam bio siguran je li mi ekran tako blury od gladi il nešt drugo.

15 godina
Marcuskac kaže...

A ja nevjerujem, u ovoj igri nemozes biti dobar :P

Igram nekih pola sata, posreci mi se i nadjem svasta, veliki ruksak, mosin i naide neki lik i pita odkuda mi ta puska.

Rekao sam da mi se posrecilo i da sam je nasao na dokovima, cinio se dobro opremljen ali posto mi se nije vise dalo igrati dao sam mu svu svoju opremu.

Lik mi se zahvalio par puta i onda odjednom cujes pucnjeve i...."you are dead", pomalo smijesno, ali zao mi je lika, makar neznam dali je ubijen, vjerovatno.

Ček on je ubio tebe ili? Nisam skužio.

potpis uklonjen, staff
16 godina
DayZ (standalone)

počli su pucati po njima

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
acca kaže...

počli su pucati po njima

Da :P

A lik se tako veselio sto sam mu pusku dao I onda neki idiot pocne pucat po nama i ubije nas.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 19:12 (Marcuskac).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Bando na kojim serverima igrate? Meni se upravo skida za 2 sata bi trebao biti online. 

Btw jel ima gdje stranica sa popisom dostupnih stvari i opisom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jim Carrey kaže...

Bando na kojim serverima igrate? Meni se upravo skida za 2 sata bi trebao biti online. 

Btw jel ima gdje stranica sa popisom dostupnih stvari i opisom.

a serveri imaju neka generička imena pa se onda spajamo preko steama jedan na drugog... http://dayz.gamepedia.com/DayZ_Standalone_Wiki

i mapa. trebat će ti

http://dayzdb.com/map/chernarusplus#5.103.132

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 19:25 (skank666).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Fali na mapi par dobrih rijeka, kanu i lula mira hh

jos 45 minuta {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jel igra tko da bi u paru ili timu...

i kako radi onaj chat i voice samo u stvarnom krugu ili cijeli server. Jer igram na jednom srpskom pa vidim da nitko ništa po chatu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Igramo ti ja i ytbapa isto na tom srpskom serveru, ... chat i voice ti imaju domet čini mi se nekih 40-50m s tim da jačina zvuka opada s udaljenošću.

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kako se  zove taj server?

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

KUTKOR EU SERBIA

Imaš još dva odlična servera od ZOMBIES.NU ekipe, SE1 na kojem je čini mi se nonstop dan, i SE2 koji ima noć, i to noć gdje niti brightness/gamma na full ne pomaže niti malo :D samo flashlight. =)

par nickova od ove moje ekipe:
Necto

latz

tantrum.poolg

DD_Rox

Noghri

bs/TayLer

Thendays

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Necto kaže...

KUTKOR EU SERBIA

Imaš još dva odlična servera od ZOMBIES.NU ekipe, SE1 na kojem je čini mi se nonstop dan, i SE2 koji ima noć, i to noć gdje niti brightness/gamma na full ne pomaže niti malo :D samo flashlight. =)

par nickova od ove moje ekipe:
Necto

latz

tantrum.poolg

DD_Rox

Noghri

bs/TayLer

Thendays

Re-log i pomoci ce ti. 

Isprobano vise puta. 

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 12:10 (lotar1919).
Moj PC  
5 0 hvala 2
11 godina
DayZ (standalone)

Jedno pitanje/pomoc ako moze??

Imam 40 komada 0.45 ACP municije i FNX45. Citam da je to municija za taj pistolj, a ne da mi reloadat nikako. Bug? Jednostavno ne kuzim kako napunit taj pistolj.

Pusku sam reloadao bez beda drag and drop metodom.

Tnx

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

nisam siguran ali možda mu treba spremnik za metke... u slučaju da ga nema.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Super64 kaže...

Jedno pitanje/pomoc ako moze??

Imam 40 komada 0.45 ACP municije i FNX45. Citam da je to municija za taj pistolj, a ne da mi reloadat nikako. Bug? Jednostavno ne kuzim kako napunit taj pistolj.

Pusku sam reloadao bez beda drag and drop metodom.

Tnx

Pa metke moraš staviti u magazin. Metke trebaš staviti u ovo da bi mogao relodati:

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kad je on već spomenuo a nisam vidio na redditu, jel ovaj Mosin bugan? Što se tiče ammoa...

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Kad je on već spomenuo a nisam vidio na redditu, jel ovaj Mosin bugan? Što se tiče ammoa...

Kako ti misliš?

Pa mosin je stara ruska puška/sniper iz drugog svijetskog rata u koji možeš stavljati metak po metak pa ti netreba magazin.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mislim, ja stavio jedan, našao ih nekih 12 i ispucao sam ih sigurno 50ak.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Nisam te baš razumio. Stavio si jedan metak u pušku, našao još 12 dodatnih, a ispalio si ih 50 bez reloadanja?

17 godina
Ispricavam se ak je vec spomenuto, ali bi mi mogel neko objasniti kolko je velika mapa? Slobodno usporedite s nekom igrom. Jos je nisam kupil ali na videima bas nemrem dobit neki dojam. Da li se puno hoda/trci do nekih lokacija? Cisto me zanima zbog nekakve konzumacije vremena.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Mapa je 225 km2, dakle velika {#}

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Znaci imas se kaj nahodati + jos te more neko sam tak koknut i lootat... Zanimljivo.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Znaci imas se kaj nahodati + jos te more neko sam tak koknut i lootat... Zanimljivo.

ili ti njega mozes koknit... u tome je stvar uvik se nesto novo neocekivano dogodi

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Nisam te baš razumio. Stavio si jedan metak u pušku, našao još 12 dodatnih, a ispalio si ih 50 bez reloadanja?

Ma nešto sam ja zaje*o sad sam isprobao.

A mapa je ogromna za pješice sve, da bar što prije biciklo koje ubaci pa bi puno lakše bilo. Ja s prijateljem taman došao na NE kraj mape, sad smo full opremljeni, trebalo je dosta sati da pretrčimo od Balote do tamo i lootamo svugdje gdje dođemo usput. 

Tek sam sad vidio gore ponudu za donaciju krvi, ali sam našao saline bag i IV kit, hvala ipak. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 19:05 (PLASMAorLCD).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice