koja je razlika izmedu darksiders 1 i 2? u pogledu na gameplay, iteme itd...
Nema itema , War je dosta sporiji od deatha, igra je malo kraca i desava se samo na zemlji .
Nema itema , War je dosta sporiji od deatha, igra je malo kraca i desava se samo na zemlji .
ima li sidequestova i wrath abilities kao teleporter slash?
Igrat će se definitivno. Samo dok mi se malo vrati volja za igrama, uljenio sam se XD. Prvi dio mi je bio zabavan. Šteta što su ga neki otpisali kao GOW klona.
Death izgleda prekul.
Ima i jedno i drugo.
Ako te zanima kako izgleda menu sa skillovima pogledaj OVDJE.
Edit:
Gore sam pročitao da je War sporiji od Deatha...
Meni je baš bilo suprotno. War ima onaj "Dash" koji te ful gurne naprijed, dok Death ima ona tri uzastopna skoka koja te na kraju trećeg skoka praktično zaustave. Brže se prelaze udaljenosti sa War-om.
I kako je kolega već napisao, ima svega, ali nema one customizacije lika na osnovi izgleda. Kad neko oružje dobiješ, dobiješ, nema po raznim škrinjama...
Igram vec neko vrijeme igra je odlicna,jedino imam problem da moja 7970 nemoze prihvatit vsync u CCC_u i igri te konstantno radi na 99%.
Dali netko zna kako se to moze popravit ili sam osuden na znojenje i buku u sobi?
evo krenuo sam sa darksiders 2 game+ cisto iz znatizelje
nisam bas presretan, s obzirom da sve one abilities koje naucite tijekom igre u game+ ostaju zakljucani, npr kao redemption i slicno da ne spoilam previse. dakle nije kao batman: arkham city. bilo bi super od pocetka temeljito cistititi sve dungeons i sva podrucja da ne bude backtrack, ali eto...
ostaju itemi od prije koje ste imali na sebi i u inventory-ju, sav gold i boatmen coins takoder.
Prešao igru...štata što je svaki element unaprijeđen osim piče i bosova.
Dok je prvi bio prava epska borba između raja i pakla (ma milina) ovaj je bezvezno trčkaranje od lika do lika a da ne prićam kako razočaravajući kraj.
Priča je totalno nezanimljiva bez preokreta...prvi je puno puno puno bolji u tom području. Jedino ajde to kaj o povijsti pričaju je zanimljivo, donekle.
Bosovi su ovdje jadni do bola..možda ih ima više al su jednostavno nezanimljivi osim onog velikog kamenog .
Osim toga War i njegova konjina su puno bolji od Deatha...nekako mi je Death prviše moderni i misli da je super dok kod je War jednostavno onaj pravi i zvuči kao stariji i iskusniji brat:)+ vođen je "osvetom" što u ovoj igri nije negativna stvar kao u drugim.
Wratite mi Wara i nastavak njegove priče.
Dosta solidna igra ,bossevi su nikakvi a (i raped them all) , puzzle-ovi dobri, previse masteria ,sve u svemu drazi mi je prvi dio
I ja sam preso keca pa krenio sad dvojku nije mi losa za sad ali ubi me ono kad ulazim i izlazim u inventory treba 10-ak sec
kreno ga sad igrat i odmah minus jedan mrzim kad u igricama nema za namjestit postavke grafike ili sam ja slucajno propustio to negdje? je zna neko?

Mislim da to stvarno nema smisla. Grafika nije ni neka ultra-divna, a ni loša toliko. Podnošljiva... Ionako igri ne daje neku dozu zabavnosti (inače, igra dosadi kasnije).