Dark Messiah

poruka: 5
|
čitano: 773
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Dark Messiah

Jel igra još ko ovo u multiplayeru ? Ili ga zanima ?

Zanimljiv originalan FPS / RPG, malo stariji ali sa lipom grafikom za svoje vrime i nezahtjevan...

P.S.

Da napomenem da znam gdje ga besplatno poklanjaju takorekuć... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 1:31 (Enkidu).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dark Messiah

Igram single player ,prešao sam ga x puta, jel to ona steam "free" verzija. Na windows 7 igra malo zeza nekad se zna crashat!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 1:17 (zeroname).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dark Messiah

Da, ja imam non-Steam verziju multiplayera (odvojen od SP). Iako ne bi bio problem ni kupiti original ako se još da nać, čini mi se da je neko odi na forumu bio jednom linkao neku ponudu za 10 ili 50 kn.

Nego SP je meni bio dobar ali ne da mi se prolazit više od jednom bez neke zanimljive radnje. Vrlo su rijetke igre koje sam preša dvaput, Fallout 2 i KOTOR su među njima, a one su imale bogatstvo sadržaja. U DM bi jedino eventualno mogao isprobati druge načine ubijanja orcova, kojih ta igra stvarno ima predivno puno. {#}

U MP nema toliko korištenja fizike nažalost (vjerovatno zbog hardverskih zahtjeva) ali mi je bilo zanimljivo korištenje fireballa i strijela u basically MP FPS-u. Malo iritantna prebrojnost assasina koji su meni najmanje draga klasa ali inače najpopularnija.

Btw jel znaš kako sredit to rušenje u Win7 ? To se i jednom mom frendu događalo pa bi volio znat rješenje ako postoji (neki patch, drukčiji setting, compatibility mode...).

1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Re: Dark Messiah
Enkidu kaže...

Btw jel znaš kako sredit to rušenje u Win7 ? To se i jednom mom frendu događalo pa bi volio znat rješenje ako postoji (neki patch, drukčiji setting, compatibility mode...).

1.02 patch bi trebao donijeti podršku za Vistu a time i Sedmicu. Kažem trebao jer igra i dalje ima problema sa novim OSovima, npr. ja ne mogu normalno izać igre jer se baš tada sruši, već moram pomoću task managera al i to je super jer mi se ne ruši tijekom gameplaya. Sjećam se kad je Dark Messiah tek izašao da nije podržavao Vistu i da se rušio svako malo ali taj 1.02 patch je ipak nešto popravio. PS ja imam Steam verziju i automatski je patchana.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
18 godina
neaktivan
Dark Messiah

Thanks za info...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice