Skini Tune UP 2009 i sa njime probaj malo počistiti Windowse
jesam ali nije pomoglo,samo nisam sredil brzinu,a system sam sredio,bile su 4 greske
admini,mislim da je ova grupa gotova,kad mi nema rjesenja
decki,rijesil sam problem,kriva je tipkovnica,da da,dobro ste vidjeli,tipkovnica! stavil sam staru i sve normalno radi =D
EDIT: i sada sam sredil i sa novom!
E,sada da ne otvaram novu temu,imam opet problem,imam original crysis warhead igricu,i neznam koji lvl,kada cekam onog CUPCAKE-a da stavi C4 na rudnik,tamo se on otvori i sve to,ali kada udem u rudnik,i ono onda loading,tamo mi se pokaze crysis.exe has encountered a problem,bla bla dont send i send,i srusi mi igricu! ali original imam,molim pomoc
EDIT: rijesil sam i to xD,slobodno zakljucate temu admini
Sad ako mi neko moze rec kako napravim da moram drzat desni gumb misa da mi nisani,da kad pustim da mi normalno drzi pusku, i kako napravim da kad pritisnem C da mi ostane čučat? xD
Please anybody? 
Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease 
7 mjeseci si na ovom forumu i napravio si 7 postova zaredom... nemam riječi...
To ima veze makar sam jednu napisal lani a drugu ove godine? Ja sam mislil da se to odnosi samo na poruke koje su u kraćem vremenskom razmaku...
Sad ako mi neko moze rec kako napravim da moram drzat desni gumb misa da mi nisani,da kad pustim da mi normalno drzi pusku, i kako napravim da kad pritisnem C da mi ostane čučat? xD
Nisam siguran u slučaju Crysisa ali inače to što tražiš se podešava u kontrolama i ima prefiks toogle, recimo toogle crouch će nakon što pritisneš tipku da čučneš, lik će čučnut ali nakon što ju pustiš lik neće ustati nego će ostati u tom položaju, da bi se digao moraćeš ponovo da pritisneš crouch.
Nisam siguran u slučaju Crysisa ali inače to što tražiš se podešava u kontrolama i ima prefiks toogle, recimo toogle crouch će nakon što pritisneš tipku da čučneš, lik će čučnut ali nakon što ju pustiš lik neće ustati nego će ostati u tom položaju, da bi se digao moraćeš ponovo da pritisneš crouch.
Mislim da se piše toggle, al nvm, to u drugim igrama postojim ali to nisam primjetil u Crysisu...
Isto ovo pitanje, i zašto mi xf ne radi u igri?? 
Nikako! XF ti neradi jer je možda
-nije detektirao
-ne podržava
-firewall ti nedopušt
-neki antivirus ti nedopušta
Nikako! XF ti neradi jer je možda
-nije detektirao
-ne podržava
-firewall ti nedopušt
-neki antivirus ti nedopušta
XF je detektirao, prijateljima piše da igram crysis al ja nemam xf u igri, podržava crysis, firewall bi možda mogal bit, a i antivirus je isti ko i prije kad je podržavalo xf u igri
imam problem sa crysisom dosao sam do broda neznam sta da radim govori mi da binakularom trazim metu slomi se oko broda ali nemogu provaliti u cemu je fol molim vas pomagajte