Crysis zamrzavanje

poruka: 46
|
čitano: 5.132
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Crysis zamrzavanje

Skini Tune UP 2009 i sa njime probaj malo počistiti Windowse

Spamer :)))
16 godina
neaktivan

jesam ali nije pomoglo,samo nisam sredil brzinu,a system sam sredio,bile su 4 greske

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4800 graf.
16 godina
neaktivan

admini,mislim da je ova grupa gotova,kad mi nema rjesenja

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.
16 godina
neaktivan

decki,rijesil sam problem,kriva je tipkovnica,da da,dobro ste vidjeli,tipkovnica! stavil sam staru i sve normalno radi =D

EDIT: i sada sam sredil i sa novom!

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2009 16:40 (Looka).
16 godina
neaktivan
Crysis zamrzavanje

E,sada da ne otvaram novu temu,imam opet problem,imam original crysis warhead igricu,i neznam koji lvl,kada cekam onog CUPCAKE-a da stavi C4 na rudnik,tamo se on otvori i sve to,ali kada udem u rudnik,i ono onda loading,tamo mi se pokaze crysis.exe has encountered a problem,bla bla dont send i send,i srusi mi igricu! ali original imam,molim pomoc

EDIT: rijesil sam i to xD,slobodno zakljucate temu admini

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 10:56 (Looka).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis zamrzavanje

Sad ako mi neko moze rec kako napravim da moram drzat desni gumb misa da mi nisani,da kad pustim da mi normalno drzi pusku, i kako napravim da kad pritisnem C da mi ostane čučat? xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis zamrzavanje

Smijeh Please anybody? Smijeh

Taj sam... :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis zamrzavanje

Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis zamrzavanje

7 mjeseci si na ovom forumu i napravio si 7 postova zaredom... nemam riječi...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis zamrzavanje

To ima veze makar sam jednu napisal lani a drugu ove godine? Ja sam mislil da se to odnosi samo na poruke koje su u kraćem vremenskom razmaku...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Looka kaže...

Sad ako mi neko moze rec kako napravim da moram drzat desni gumb misa da mi nisani,da kad pustim da mi normalno drzi pusku, i kako napravim da kad pritisnem C da mi ostane čučat? xD

Nisam siguran u slučaju Crysisa ali inače to što tražiš se podešava u kontrolama i ima prefiks toogle, recimo toogle crouch će nakon što pritisneš tipku da čučneš, lik će čučnut ali nakon što ju pustiš lik neće ustati nego će ostati u tom položaju, da bi se digao moraćeš ponovo da pritisneš crouch.

If you play a Windows. installation disk backwards, a Satanic voice commands you to kill puppies! - Oh come on, that's nothing. If you play it forwards, it installs Windows
16 godina
neaktivan
Quark kaže...
Looka kaže...

Nisam siguran u slučaju Crysisa ali inače to što tražiš se podešava u kontrolama i ima prefiks toogle, recimo toogle crouch će nakon što pritisneš tipku da čučneš, lik će čučnut ali nakon što ju pustiš lik neće ustati nego će ostati u tom položaju, da bi se digao moraćeš ponovo da pritisneš crouch.

Mislim da se piše toggle, al nvm, to u drugim igrama postojim ali to nisam primjetil u Crysisu...

16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Isto ovo pitanje, i zašto mi xf ne radi u igri?? Neodlučan

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
protjeran
Looka kaže...
Looka kaže...

Nikako! XF ti neradi jer je možda

-nije detektirao

-ne podržava

-firewall ti nedopušt

-neki antivirus ti nedopušta

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Looka kaže...
Looka kaže...

Nikako! XF ti neradi jer je možda

-nije detektirao

-ne podržava

-firewall ti nedopušt

-neki antivirus ti nedopušta

XF je detektirao, prijateljima piše da igram crysis al ja nemam xf u igri, podržava crysis, firewall bi možda mogal bit, a i antivirus je isti ko i prije kad je podržavalo xf u igri

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Crysis zamrzavanje

imam problem sa crysisom dosao sam do broda neznam sta da radim govori mi da binakularom trazim metu slomi se oko broda ali nemogu provaliti u cemu je fol molim vas pomagajte

elvirb
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice