Crysis pitanja

poruka: 58
|
čitano: 7.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crysis pitanja

tnx...

amd athlon x2 6000+3.5 mhz ati radeon x1950 pro taktovi 650 mhz memorija 1600 mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis pitanja

Kaj će mu fraps za crysis? stisneš u igrici tildu i napišeš "r_displayinfo = 1" i stisneš enter. I pokaže ti koliko memorije sistemske zauzima te koliki fps imaš i još par stvari.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Crysis pitanja

ma znam za to...ali moze mu pozluzit za posle program,a malen je pa ga nekosta nista

16 godina
neaktivan
Crysis pitanja

znam da je offtopic al zanima me dali moja konfa (vidi pod pc) može pokrenuti Crysis i ako može na kojim grafičkim postavkama. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

High, na kojem monitoru ?

http://fotoforum.forumotion.net/
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 19:51 (Oly_E3).
16 godina
protjeran
Crysis pitanja

Zanima me dali na windows 7 postavke mogu na very high. I dal moze s mojom konfom sve na max a ne ko u gta 4  (pogledaj moj pc)

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Zanima me dali na windows 7 postavke mogu na very high. I dal moze s mojom konfom sve na max a ne ko u gta 4  (pogledaj moj pc)

Crysis ja igram na Very high na full hd plazmi jako dobro (sada), a i kada sam imao default procesor i jednu 4870 onda je isto dosta dobro išlo (25-30FPS-a sa jednom, 50 FPS-a sa dvije 4870)

Naravno kod mene je Win 7 OS

17 godina
Oly_E3 kaže...
APazinjan kaže...

Crysis ja igram na Very high na full hd plazmi jako dobro (sada), a i kada sam imao default procesor i jednu 4870 onda je isto dosta dobro išlo (25-30FPS-a sa jednom, 50 FPS-a sa dvije 4870)

Naravno kod mene je Win 7 OS

Sa jednom HD4870 512Mb je nemoguće igrat crysis sa svime na vhigh,DX10, 1920x1080 GARANT!

16 godina
neaktivan

Itekako je moguće Namigiva

17 godina
Oly_E3 kaže...

Da sa 20fps-a

16 godina
neaktivan
system kaže...

znam da je offtopic al zanima me dali moja konfa (vidi pod pc) može pokrenuti Crysis i ako može na kojim grafičkim postavkama. hvala

zna li neko...?

17 godina
neaktivan
system kaže...
system kaže...

zna li neko...?

google zna.

17 godina
system kaže...
system kaže...

zna li neko...?

High(i neke postavke na very high) 1680x1050

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Oly_E3 kaže...

Da sa 20fps-a

25 konstantno sa malim padovima do 20, ali bez traznja što je najbitnije

16 godina
neaktivan
Crysis pitanja

Pa ja igram Crysis sa hd4890 sve na max + 8xaa, al mi je reza 1600x900 na nekih 25-45fpsa. Prosječno mi radi na 35fps-a. Nema trzanja ni framedropova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Oly_E3 kaže...
Hyperion kaže...
Oly_E3 kaže...

Da sa 20fps-a

25 konstantno sa malim padovima do 20, ali bez traznja što je najbitnije

Tu negdje, ali vjerujem da je još manje.

16 godina
neaktivan

Nije manje. Nigdje u cijeloj igri nema trzanja na toj rezoluciji i sa tim postavkama (naravno bez AA i AF jer je nepotrebno)

Ako želiš mogu ujutro napraviti par SS (bez CF-a i sa 2.4GHz)

16 godina
neaktivan
Crysis pitanja

zna li itko kako bi radio crysis na lap pogledaj moj pc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis pitanja

Mislim da će Medium grafika imat stabilan fps. Ipak je to 512mb rama i 9600gt...

Samo jedan advice: ne skidaj dodatne drivere za grafu, uneredi performance.

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis pitanja

Ja imam jedan problem sa igrom. Meni ja i na najnižim postavkama neigrivo, previše zapinje, a smatram da po mojoj konfi ne bi trebalo.

Konf: Dual core 2.2 ghz, ati raderon hd3850, 2gb ram 800mhz

Jel se može to kako riješit, probao sam update drivera al ne pomaže

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis pitanja

evo ja sam nasao na stranici notebookcheck nasao da moj lap crysis vrti sve na hig sa 16fps,a sve na medium 31fps..reza 1024*768...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Afro_Deco kaže...

Pa ja igram Crysis sa hd4890 sve na max + 8xaa, al mi je reza 1600x900 na nekih 25-45fpsa. Prosječno mi radi na 35fps-a. Nema trzanja ni framedropova.

Daj ba koga,cega,ko,sta sta pricas ti djecace pa ne moras svoj racunar ukivati u zvijezde imam fino racunalo necu pisati koje jer mi je mrsko ali uglavnom na real life modu i tvojoj rezoluciji bez AA ide glatko od 20 do 32 fps-a a sa ukljucenim 8xAA MA NE IDE NIKAKO tako da to sto ti pises to ni Branko Copic nije pisao u knjizi djecije poezije Jezeva Kucica

www.birtija.co.ba
16 godina
neaktivan
luxman kaže...
Afro_Deco kaže...

Daj ba koga,cega,ko,sta sta pricas ti djecace pa ne moras svoj racunar ukivati u zvijezde imam fino racunalo necu pisati koje jer mi je mrsko ali uglavnom na real life modu i tvojoj rezoluciji bez AA ide glatko od 20 do 32 fps-a a sa ukljucenim 8xAA MA NE IDE NIKAKO tako da to sto ti pises to ni Branko Copic nije pisao u knjizi djecije poezije Jezeva Kucica

Pa očito nemaš računalo ko ja. Najmanji frame mi je 20 i to se dogodi jako rijetko. 25 bude češće, al najviše se vrti od 30-35. Nekad ide i više ali isto rijetko. Igrao sam ja i bez aa al kad sam ga uključio na 2x vidio sam da nisam izgubio previše frame-a. Nakon toga sam uključio i 8x i izgubio sam možda prosječno 5 framea. Igra mi nije trzala i zbog toga nisam ugasio. Radi mi predobro i prezadovoljan sam. Ne znam dal se može napraviti bench ili staviti video iz igre a da se vide frame-ovi. Ja ne znam zašto bi "ukivo računalo u zvijezde" i zašto bi lago uvezi compa. To mi uopće nije cilj.

16 godina
neaktivan
Crysis pitanja

Treba mi vasa help :)

Kupio sam Crysis original...kreirao server...usao na server i sve ok....ali moj drugar ima piratsku verziju i njega diskonektuje automatski.

Sta treba da uradim da se konektuju i ljudi sa piratskom verzijom igre?

Unapred hvala!

DJ Andrej

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Andrejino kaže...

Treba mi vasa help :)

Kupio sam Crysis original...kreirao server...usao na server i sve ok....ali moj drugar ima piratsku verziju i njega diskonektuje automatski.

Sta treba da uradim da se konektuju i ljudi sa piratskom verzijom igre?

Unapred hvala!

piratski serverSmijeh

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
neaktivan

A kako se kreira piratski server? Nabaci neki link ako znas Cool

DJ Andrej
15 godina
protjeran
Andrejino kaže...

A kako se kreira piratski server? Nabaci neki link ako znas Cool

evo samo za tebe => 

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Crysis pitanja

imam problem nemogu nastaviti igrati crysps dosao sam do nekog broda i nemam pojma sta dalje kaze mi da metu trazim sa binakularom sve sam probao ali nema sanse neznam obaviti zadatak molim za pomoc

elvirb
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice