Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 260.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Crysis 3
=xfact= kaže...
lisnjic kaže...

meni ide igra na yery high sa HD 5770 NA 1600X900 igra netrza nimalo 

ta tvoja je onda brza od moje 7870  (bez obzira na rez) jel ja nemogu igrat sve na max.. neka magicna kartica?

neznam buraz meni igra fino ide bez ijednog trzaja cak se snimam dok igram i to uzme oko 5 fps mislim cemu takvo pitanje kad vec vidis takve ljude treba izbaciti sa foruma jer vjeruju samo u sebe i svoje

lisnjic
13 godina
neaktivan
Crysis 3

ja znam da je tebi krivo sto mi sa hd 5770 i  manje placenom kartom  mozemo igrati na high ili yery high  kao ti sto nemozes kazes igrati sa 7870 a dobro te okrznuli po djepicu

lisnjic
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
protjeran
lisnjic kaže...

ja znam da je tebi krivo sto mi sa hd 5770 i  manje placenom kartom  mozemo igrati na high ili yery high  kao ti sto nemozes kazes igrati sa 7870 a dobro te okrznuli po djepicu

{#}

lol, ta kartica je navedena kao minimum za igranje http://www.ign.com/wikis/crysis-3/System_Requirements

koliko vidim po onom tvom filmicu fps ti gadno pada i do 15

to je za mene neigrivo

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 14:36 (digitall1982).
13 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...
lisnjic kaže...

{#}

lol, ta kartica je navedena kao minimum za igranje http://www.ign.com/wikis/crysis-3/System_Requirements

to je za mene neigrivo

pa ako je minimum zasto ona ja igram na high sa 30FPS

postavicu video da vidis znaci rezolucija na yery high i opcije na high 1600x900

lisnjic
13 godina
neaktivan

Pozdrav evo vidim da svi stavljaju pa tko želi može i pogledati sa GTX 680 sve na maximum 

Video je prebačen bez renderiranja znači čista kvaliteta snimano full size tako da stavite na 1080 p i uživajte !

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 15:45 (BugUser).
13 godina
odjavljen
BugUser kaže...

Pozdrav evo vidim da svi stavljaju pa tko želi može i pogledati sa GTX 680 sve na maximum 

Video je prebačen bez renderiranja znači čista kvaliteta snimano full size tako da stavite na 1080 p i uživajte !

neznam dal znas ,ali ti youtube renda video i smanjuje kvalitetu
bas im se ne isplati imat video od par gb na serveru

13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
BugUser kaže...

neznam dal znas ,ali ti youtube renda video i smanjuje kvalitetu
bas im se ne isplati imat video od par gb na serveru

znam al jel si pogledao ? vidjet češ razliku mog i ovih ostalih što ljudi stavljaju ja sam snimao u full size i tako prebacio....malo pogledaj na 1080 p naravno razlika je od mog orginalnog al pošto je .avi nije puno kompresirao strane youtuba

13 godina
odjavljen
Crysis 3

sve ovisi o kvaliteti rendanja i kak postavke nastelas i naravno s cim to radis

Video izgleda vrhunski ,ali zamisli da traje 20min
jel bi ga se onda isplatilo rendat/enkodirat ? :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 16:28 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

sve ovisi o kvaliteti rendanja i kak postavke nastelas i naravno s cim to radis

Video izgleda vrhunski ,ali zamisli da traje 20min
jel bi ga se onda isplatilo rendat/enkodirat ? :)

ajde onda objasni kako na frapsu možeš naštelat postavke za video kvalitetu osim da snimaš u pola svoje rezolucije i cijeloj i brzina frejmova..što si sad promijenio svoj post?

što te muči sad renderiranje rekao sam stavio sam video u cijelosti bez ikakvih gluposti tako da se vidi prava kvaliteta što je jedna razina od drugih klipova koji se ovdje stavljaju neznam u kojem smjeru ti sad ideš?

video je tu i što sad ne valja ajde?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 16:33 (BugUser).
13 godina
odjavljen
Crysis 3

kaj panicaris

smiri se malo

samo velim da je bezveze kaj si napisao da je bez rendanja kad to nije istina jer youtube renda
i naravno da neces dirat postavke u frapsu LOL nego da smanjis velicinu video file-a koristis program kao handbrake i u njemu diras postavke
ako ih nariktas kak spada dobit ces barem 5x manji filesize uz okom gledano jednaku kvalitetu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Arnold Layne kaže...

kaj panicaris

smiri se malo

samo velim da je bezveze kaj si napisao da je bez rendanja kad to nije istina jer youtube renda
i naravno da neces dirat postavke u frapsu LOL nego da smanjis velicinu video file-a koristis program kao handbrake i u njemu diras postavke
ako ih nariktas kak spada dobit ces barem 5x manji filesize uz okom gledano jednaku kvalitetu

Čak i do 10x manji, čudo od programa a kvaliteta se gubi minimalno. I bolje je snimati s MSI AB jer ispadne manji file i više ima opcija za slaganje kvalitete i veličine videa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 16:41 (vrinho).
13 godina
neaktivan

pa jesi ti neki pametan ako sam napisao da je bez renderiranja to znači da poslije snimanja nisam koristio nikakav program za renderiranje...jer možeš ti imati i najbolji program al istu kvalitetu nečeš dobiti sa manjom kompresijom od orginala..

(ljepo si stavi 1min klip dirktno sa frapsa i jedan tvoj 4x manji pa vidi kolika je razlika na youtubu !)

13 godina
odjavljen
BugUser kaže...

pa jesi ti neki pametan ako sam napisao da je bez renderiranja to znači da poslije snimanja nisam koristio nikakav program za renderiranje...jer možeš ti imati i najbolji program al istu kvalitetu nečeš dobiti sa manjom kompresijom od orginala..

(ljepo si stavi 1min klip dirktno sa frapsa i jedan tvoj 4x manji pa vidi kolika je razlika na youtubu !)

ajd uploudaj negdje taj video file da ga skinem
rendat cu ga i uploudat natrag na youtube

pa da vidimo

13 godina
neaktivan

da ti sad 2 GB prebacujem lol..pa imaš fraps snimi se sam prebaci avi i onda mi izrenderiraj u mp4 pa da vidim razliku npr ovog od 500MB i tvog od 150MB 

edit:

btw ova tema se zove crysis 3 a ti si počeo nešto srat o renderiranju ja sam ti rekao prebačen je video bez renderiranja a sad me bol što ti misliš možeš napraviti svemirski brod sa programom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 16:47 (BugUser).
13 godina
odjavljen
BugUser kaže...

da ti sad 2 GB prebacujem lol..pa imaš fraps snimi se sam prebaci avi i onda mi izrenderiraj u mp4 pa da vidim razliku npr ovog od 500MB i tvog od 150MB 

{#} 2gb si prebacivo na youtube

Ok napravit cu ti usporedbu
nemam crysis 3 ,ali budem nasao vec nesto

Ispricavam se zbog offtopica ,ali moral sam
a ti nisi moro odgovarat na moj offtopic

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 16:47 (Arnold Layne).
13 godina
neaktivan
BugUser kaže...

Igram i ja sve na Max(TXAAx4, Motion blur - low, kad je na više smeta mi sva ta blurijada) ide oko 60-70 prosjek bez 'blema, osim prvog levela gdje ima ogromnih dropova(BTW nađen je i razlog dropova, ne ćete vjerovati što je u pitanju, njihanje (skoro nevidljivih)užeta na vjetru, obara skoro 30FPSa bez obzira o kojoj se kartici radi) 

12 godina
neaktivan
Crysis 3

Ljudi molim Vas, nemojte pričat gluposti, a pogotovo onaj momak kaj je napisao da igra na high postavkama sa 5770grafom. 

Ja koji imam 4x jaču grafu igram na low postavkama, i upravo sam ju sada igrao i opet sam imao par trzaja.

0 7 hvala 0
17 godina
CrniVrag55 kaže...

Ljudi molim Vas, nemojte pričat gluposti, a pogotovo onaj momak kaj je napisao da igra na high postavkama sa 5770grafom. 

Ja koji imam 4x jaču grafu igram na low postavkama, i upravo sam ju sada igrao i opet sam imao par trzaja.

GTX 660 i ti igraš na low postavkama?!.Inteligentno..

Čovječe molim Te, nemoj pričat gluposti.

ššššš - možda su u šumi
12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
CrniVrag55 kaže...

GTX 660 i ti igraš na low postavkama?!.Inteligentno..

Čovječe molim Te, nemoj pričat gluposti.

A kaj ti znaš zbog cega igram na takvim postavkama? Igram jer jednostavno igra je usporena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 21:28 (CrniVrag55).
17 godina
Crysis 3

Jer mora da si pametan. A uz to vidim i bahat...

EDIT: fantaziraš i eidtiraš...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 21:28 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jer mora da si pametan. A uz to vidim i bahat...

EDIT: fantaziraš...

Prijatelju, nisam ja ništa bahat, ti si bahat jer govoris da ja pričam gluposti.  

Zbog čega bi ja pričao gluposti? To što sam rekao istinu?

17 godina
Crysis 3

EOD sa moje strane. Nema smisla. {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crysis 3

A onda je do igre, jer ponekad kada šetam šumom, sam odjednom mi se uspori sve na 1-2sek i dalje nastavi normalno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 21:31 (CrniVrag55).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

Meni vrti na very high i zadovoljan sam nema trzaja nikakvog. Samo muci me jeli s ovim nastavkom okoncan crysis serial ili nije ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hanz kaže...

Meni vrti na very high i zadovoljan sam nema trzaja nikakvog. Samo muci me jeli s ovim nastavkom okoncan crysis serial ili nije ?

Nije, radit ce novi.. A koja je tebi konfiguracija?

12 godina
neaktivan
Crysis 3

meni je sad texture resolution na very high, sve na high osim shadows i post procesing na medium 1xsmao i ide glatko preko 50fps.

pero
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 21:39 (Lord Pero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Saphire 6970 2gb ddr5

corsair 32gb ddr3

SSD corsair 90 gb

i7 socket 2011 3.2/3.8 4 cores

12 godina
neaktivan
Crysis 3

Neznam onda, jedini ja u ovoj priči ispadam idiot.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CrniVrag55 kaže...

Neznam onda, jedini ja u ovoj priči ispadam idiot.

ma nije to...nego ako nisi kupio orginal igru nego skinuo s torrenta najvjerovatnije je neka losa verzija ili los crack...treba tebi to skroz dobro radit

pero
15 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...

{#}

to je za mene neigrivo

Navedena je jer je 5000 serija prva sa podrškom za dx11 iz amd-a, a 5770 je odabrana jer je među slabijim karticama u toj seriji, realno gledano, minimum je popis najslabije konfiguracije koja može pokrenuti navedeni program (u ovom slućaju igru), a to bi bila jedna 3870 ili 4830 (po mojoj procjeni), ali pošto one nemaju podršku za dx11 ljestvica je podignuta na 5770 koja je u rangu sa 4870 te nije minimum gledajući performanse, već minimum zbog dx11. {#}

EDIT: ne opravdavam @lisnjic jer ni ja nemogu to što on navodno može sa svojom 5770, meni sa konfom iz potpisa kad snimam sa x-fireom se fps prepolovi i nemoguće je igrati, a @lisnjic ima slićnu konfu u potpisu kao ja, pa sumnjam da je video sa tom istom konfom snimljen {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 22:25 (1BIT).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice