Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 924.436
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Stoja kaže...

Ma ja ne igram previše jer me fucking modem jebe...svaki drugi server koji uđem kaže da se nemože spojiti na hosta...A onda idem igrati neke druge igre preko neta i sve bez beda ide...{#}

Tako i mene.

Našao sam 4 servera na kojima mogu igrati, stavio ih pod favorites pa igram kada ima mjesta.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
16 godina
protjeran
Crysis 2

mene se isto nije igra dojmila po mnogocemu.. preso ga mozda do pola i uopce nemam volje da igram dalje.. dosadan mi je jednostavno..  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

U SP tek od druge polovice igre počinje prava akcija, i tu me igra oduševila.

Prva polovica je nicht bog zna kaj.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

SP sam završio, MP mi je pomalo dojadio... Iskreno, Crysis 1 MP mi je i sada zabavan zbog "Power struggle" moda te hrpe vozila i letjelica sa kojima se možeš zabavljati u MP-u. Jbga... Sada čekam bolje dane, dolazak DX11, eventualno dolazak editora na ljeto i tako... U međuvremenu se bavim modanjem Crysisa 1 koji je sa modovima, po izgledu, gameplayu te mnogočemu pretekao Crysis 2.

Vidite ovo recimo:

Dobar primjer kako izgleda poprilično modan CE2, a o gameplay-u da ni ne pričam...

3D dizajner
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Minoza kaže...

Vidite ovo recimo:

Dobar primjer kako izgleda poprilično modan CE2, a o gameplay-u da ni ne pričam...

koji je to mod? jel to igrivo uopce?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
skank666 kaže...
Minoza kaže...

Vidite ovo recimo:

pa modovi su inače poprilično dobri...za njegov ne znam,ali imaš na ovojstranici nešto što ti možda bude pasalo...

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

To je WIP mod, zove se Russia 2028. Nema još release-a za DL. Igrivo je, zašto ne bi bilo igrivo?

3D dizajner
16 godina
Minoza kaže...

ovo izgleda blago rečeno brutalno...

http://mrxa.3dhr.net/
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Da se barem pojavi neki mod za Crysis 2 ili da naprave DLC pa da vidimo CryEngine 3 u punom sjaju. Najviše me zanima kako bi izgledale kilometarske tropske plaže iz prvog Crysisa u fenomenalnom CryEngineu 3 i dali bi i takvi prizori bili fluidni kao Crysis 2.  Više mi se sviđao prvi Crysis što se tiče dizajna ali je grafički zaostao jer je Crytek u tri godine marljivog rada sasvim očekivano poboljšao svoju tehnologiju. Impresivno je kako su uspjeli poboljšati kvalitetu a performanse su čak bolje. Super mi je motion blur koji je precizan i sada se ponaša prirodno, koristi se relistični bokeh depth of field, eksplozije izgledaju puno bolje, brojna unapređenja kao što su SSAO (njega je sam Crytek i izumio), osvjetljenja izgledaju prekrasno. Super mi je i Blend Layer koji razbija monotoniju ponavljajućih tekstura, najviše se koristio na dotrajalim zidovima kao oljuštena farba ili hrđa. Zanimljivo je da Crysis 2 kada se gleda video ili na slikama ne djeluje tako dobro kao dok se igra jer nema bogate prirode kao prvi dio a na lijepa urbana područja smo odavno navikli pa nas teško može impresionirati. Pogledajte malo što može CryEngine 3 - izgleda predobro. Oni koji misle da je modani Crysis 1 superiorniji - lako je staviti ogromne teksture ili čak implementirati ray tracing da bi se dobio realizam, najteže je napraviti realističnu grafiku uz dobre performanse a CryEngine 3 je upravo to postigao.

Stara vijest ali za one koji nisu znali:

Dubaijska policija koristi Cry Engine 3 za SWAT treniranje. Meni to izgleda kao GTA.

Is it weird that this gave me an orgasm?

4 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Crysis 2

Prošao igru baš maloprije.

Ma cijela priča mi užasno mlaka, nema napetosti ni približne "epske veličine" ko u jedinici.

Nadao sam se da će drugi dio biti doslovce nastavk prvog...radnja poslije odlaska ekipe s carriera na otok po završetku prvog dijela.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
DragonShit kaže...
...

Ima još jednu fora stvar, fluidi se slijevaju realno, odnosno, može se odrediti po kojim plohama će se slijevati voda npr. ako gornja strana neke ploče/objekta kisne, ona donja neće. Valjda sam dobro objasnio {#}

Ne znam dali još koja igra ima ovo simulirano. Mislim da je Cryostasis imao nešto takvo.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 22:02 (Minoza).
16 godina
odjavljen

probao igrati mp ali me je pocelo izbacivati.. :/ ja sam bio los a minoza cheeter, svi su mu psovali...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

probao igrati mp ali me je pocelo izbacivati.. :/ ja sam bio los a minoza cheeter, svi su mu psovali...

To se od previše skanka ljudima zna učiniti {#}

Uostalom, ja sam oduvijek cheeter. {#}

3D dizajner
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ma cijela priča mi užasno mlaka, nema napetosti ni približne "epske veličine" ko u jedinici.

Nadao sam se da će drugi dio biti doslovce nastavk prvog...radnja poslije odlaska ekipe s carriera na otok po završetku prvog dijela.

Dao bi ti TU ali ne mogu zbog ove epske veličine. Priča u oba crysisa = {#}

Al i meni je u dvojci lošija od prvog dijela.

I dal još nekome smeta što alieni kad ih se gleda iz malo daljega izgledaju ko razigrana štenad, njihov način kretanja, skakutanje i trčkaranje?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 23:07 (ZC_Someone).
17 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
doxy kaže...

Dao bi ti TU ali ne mogu zbog ove epske veličine. Priča u oba crysisa = {#}

Al i meni je u dvojci lošija od prvog dijela.

I dal još nekome smeta što alienti kad ih se gleda iz malo daljega izgledaju ko razigrana štenad, njihov način kretanja, skakutanje i trčkaranje?

Definitivno...glupi su do zla bola...

Misije protiv ljudi mogu biti izazov, ali misije s kretenima su užasne. Prošećem se bez ispaljenog metka, šetam u cloaku ispred njih ne reagiraju.

U cloaku šetam ispred ljudi, skuže me odmah...reagiraju na svaki šum.

Toliko su mutavi, da se pitam na koju foru su dosegli taj tech level koji imaju.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
DragonShit kaže...
...

Ima još jednu fora stvar, fluidi se slijevaju realno, odnosno, može se odrediti po kojim plohama će se slijevati voda npr. ako gornja strana neke ploče/objekta kisne, ona donja neće. Valjda sam dobro objasnio {#}

Ne znam dali još koja igra ima ovo simulirano. Mislim da je Cryostasis imao nešto takvo.

Meni je kiša ostavila loš dojam u Crysisu 2 jer čak pada kroz neke krovove a kiša ni ne izgledaju baš uvjerljivo. Mokre plohe se ne ponašaju realno, voda (sjaj) samo kruži po plohi neovisno o nagibu (i uzbrdo). Najbolje što sam vidio je Arcania Gothic 4, kad pada kiša zamoče se samo plohe koje nisu natkrivene, formiraju se lokve a kiša se slijeva niz kose plohe ovisno o nagibu.

Is it weird that this gave me an orgasm?
15 godina
neaktivan
Crysis 2

De recite mi nije valjda tako dosadna dvojka ja sam prešo prvi dio i warhead a sad jedva čekam ovaj drugi jeli dobar ovako(ima li dost pucanja i tog)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dragec0 kaže...

De recite mi nije valjda tako dosadna dvojka ja sam prešo prvi dio i warhead a sad jedva čekam ovaj drugi jeli dobar ovako(ima li dost pucanja i tog)?

Ima pucanja, ja u sp-u ubio oko 650 što ljudstva što ne-ljudstva ;)

a ako ti iz prve nije zanimljivo, prebaci na jaču težinu.

samo je tragično da od izlaska igrice na službenoj community stranici (http://www.mycrysis.com/) stoji članak "Known issues" kao naslovnica.

Ja bi švabama samo reko: RIJEŠITE IH! a ne plakat i pisat o njima.

sve mi više dođe da plačem. napokon dam pare za original i baš naletim na falš igru a nadao se upravo suprotnom.

15 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Meni je kiša ostavila loš dojam u Crysisu 2 jer čak pada kroz neke krovove a kiša ni ne izgledaju baš uvjerljivo. Mokre plohe se ne ponašaju realno, voda (sjaj) samo kruži po plohi neovisno o nagibu (i uzbrdo). Najbolje što sam vidio je Arcania Gothic 4, kad pada kiša zamoče se samo plohe koje nisu natkrivene, formiraju se lokve a kiša se slijeva niz kose plohe ovisno o nagibu.

Ja ovo osobno nisam primijetio, niti bi to trebalo tako biti, niti sam vidio da kiša pada unutar građevina. Možda mi je promaklo...

3D dizajner
16 godina
Minoza kaže...
Ja ovo osobno nisam primijetio, niti bi to trebalo tako biti, niti sam vidio da kiša pada unutar građevina. Možda mi je promaklo...

ima ona jedna misija pred kraj sp-a di se po noći odvija i pada kiša...kada si u tunelčiću nekom, i tamo pada kiša. ma ima grešaka pun k* i što se fizike i što se a.i.-a tiče...igra je polovično napravljena, ništa više.

čini mi se da su ovi u cryteku zadnjih 2-3 mjeseca samo lokali i trpali kaj im je palo na pamet na pijankama a nisu se sjetili osnova...jbg, tako je to ;)

15 godina
Crysis 2

Ljudi dali je ovaj dx11 u igri  tj. u opciji extreme ili ne? Bas sam kupio novi casopis next level i citam recenziju crysis 2 i pise ovako: Grafička nadmoć crysis 2 na PC-ju,na extreme postavkama u DX 11.   Bacite oko na PC verziju koja se vrti na DX11 postavkama. Sada neznam otkuda su to ovi izvukli ili je istina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strider-X kaže...

Ljudi dali je ovaj dx11 u igri  tj. u opciji extreme ili ne? Bas sam kupio novi casopis next level i citam recenziju crysis 2 i pise ovako: Grafička nadmoć crysis 2 na PC-ju,na extreme postavkama u DX 11.   Bacite oko na PC verziju koja se vrti na DX11 postavkama. Sada neznam otkuda su to ovi izvukli ili je istina.

Ne znam šta piše u časopisu ali igra još uvijek čeka implementaciju DX11.

3D dizajner
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Sad sam se baš iživio malo u MP-u, super je bilo. {#}

skank666 je rasturao na serveru, ja sam mu čak predložio da proba bez aimbota igrat ali veli da on tak sve igre igra i da mu je tak bolje. {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 22:26 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Evo ja se ponovo guštam u Crysis 1 prelazim ju na delta {#}

....i igra je 10 puta igrivija od dvojke {#}koju sam prešao onak na jedva i nemam joj se namjeru vračati ikada (osim da vidim kako će dx11 izgledati)

PS: Ako ne vrate radnju na tropske otoke bolje da ni ne rade Crysis 3

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
16 0 hvala 3
17 godina
Horned Reaer kaže...

Evo ja se ponovo guštam u Crysis 1 prelazim ju na delta  {#}

....i igra je 10 puta igrivija od dvojke {#}koju sam prešao onak na jedva i nemam joj se namjeru vračati ikada (osim da vidim kako će dx11 izgledati)

PS: Ako ne vrate radnju na tropske otoke bolje da ni ne rade Crysis 3

Kradeš mi riječi iz usta...

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
16 godina
Crysis 2

ne znam jel bilo ali ovo je ludilo svakako pogledajte :))

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

ne znam jel bilo ali ovo je ludilo svakako pogledajte :))

{#}

3D dizajner
16 godina
odjavljen
Minoza kaže...

Sad sam se baš iživio malo u MP-u, super je bilo. {#}

skank666 je rasturao na serveru, ja sam mu čak predložio da proba bez aimbota igrat ali veli da on tak sve igre igra i da mu je tak bolje. {#}

kakav gad... nevjerovatno! a zna da volim taj bot i ima obraza predlozit da igram bez njega!!! pfff!

al sto je je, samo jednu partiju sam zavrsio s pozitivnim K/D ratiom i bas sam tu rundu bio prvi tj najbolji igrac.. par puta sam se i s ovim gore susreo ali sam svaki puta popusio... 

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

al sto je je, samo jednu partiju sam zavrsio s pozitivnim K/D ratiom i bas sam tu rundu bio prvi tj najbolji igrac.. par puta sam se i s ovim gore susreo ali sam svaki puta popusio... 

Nisi svaki puta. Baš kad sam se fino ufurao sje*o si me na City Hall-u barem jednom, to se sjećam. Najsmješnije mi je bilo kada si se na trenutak zavukao u onu buksu iza onih kutija (ne mogu se sad sjetit imena mape), a ja sam taman tuda naletio i vidio te. Papčinski sam te s leđa haha {#}

3D dizajner
15 godina
neaktivan
Crysis 2

kolko vama servera u igri nađe?

meni ih je samo 20.....zna tko u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice