Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 924.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Crysis 2

meni je multiplayer fora,brza igra,ima mogucnosti taktiziranja pomocu tog suita i nije istina da bas nista ne vrijedi kad vrijedi,pogotovo kad nadogradis s onim dodatcima jos...

malo za promjenu od bc2,jedino kaj mi fali je destrukcija okolisa i zgrada ,al mogu prijec preko toga

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

ja pa mogu reci da je crysis 2 preko neta sluzbeno smece

armor mode nema smisla jer te ubiju jednoga lako ajde mozda 2,3 metka razlika

stealth isto nema smisla jer se vidiju protivnici

skros glupo neznas sto crytek bunca da ce ovo biti popularnije od coda {#}

za ovo TU :)

16 godina
@nax Je.biga, G92 je jednostavno dao svoje.
2.000 Posts! And counting...
15 godina
protjeran
xnight_hunterx kaže...

tako je,sad se ti angažiraj i slobodno pokaži crytek-ovcima kako bi to zagorci napravili...{#}

16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
xnight_hunterx kaže...

tako je,sad se ti angažiraj i slobodno pokaži crytek-ovcima kako bi to zagorci napravili...{#}

sta je sad to neko ismijavanje zagorci? uu ti si neki frajer a

makar ja nisam zagorac {#}

15 godina
Re: Crysis 2 potvrđen!
M_dipl. kaže...
8ax kaže...
Mogu ponosno izjavit da mi je Crysis 2 ubio graficku. DOSLOVNO. :(
8ax kaže...
Dok sam se spajo na server slika se zbrljala i nije bilo teksta, sad baca artefakte na postu i nemogu upalit windowse.

Pa ti igraj te vražje nelegalne torrent igre!!!! Ha! {#}

lol,ja je igram al sve je uredu s mojom verzijom {#}

al brijem cak da cu kupit igru,kad se vise nece moc igrat tako

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
8ax kaže...
Mogu ponosno izjavit da mi je Crysis 2 ubio graficku. DOSLOVNO. :(
8ax kaže...
Dok sam se spajo na server slika se zbrljala i nije bilo teksta, sad baca artefakte na postu i nemogu upalit windowse.

Pa ti igraj te vražje nelegalne torrent igre!!!! Ha! {#}

Igram takve jednako ko i originalne, godinama i nikad ni sličan problem...

Placebo....

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xnight_hunterx kaže...
linuxjuzer kaže...
xnight_hunterx kaže...

sta je sad to neko ismijavanje zagorci? uu ti si neki frajer a

makar ja nisam zagorac {#}

nije ismijavanje,samo očiglednost da su svi forumski "eksperti" bolji od onih koji mlate pare svojim proizvodima...zagorac,prigorac,dalmatinac,bosanac...svejedno.

17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

nije ismijavanje,samo očiglednost da su svi forumski "eksperti" bolji od onih koji mlate pare svojim proizvodima...zagorac,prigorac,dalmatinac,bosanac...svejedno.

Da ali cim netko s Balkana serucka po necemu gdje se mlati ogromna lova onda su komentari odmah tipa "ma balkanac/nije zvaka za seljaka/itd.", a nitko se ne sjeti da se potpuna ista misljenja iznose i u toliko razvijenom i mentalno "uzvisenom" zapadu...

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 21:45 (AA-d00d).
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
linuxjuzer kaže...

Da ali cim netko s Balkana serucka po necemu gdje se mlati ogromna lova onda su komentari odmah tipa "ma balkanac/nije zvaka za seljaka/itd.", a nitko se ne sjeti da se potpuna ista misljenja iznose i u toliko razvijenom i mentalno "uzvisenom" zapadu...

Ne hvataš poantu...definitivno ima negativnih komentara posvuda,ali ih daju nacije i pojedinci koji koliko sam pratio objektivno ocjenjuju proizvode,dok s ovdje flejma i pljuje po svemu i svačemu,zaslužilo to ili ne...e to jeste tipičnost iskompleksiranog balkana...

16 godina
neaktivan
Crysis 2

gle meni crysis 2 preko neta nevalja... mozda sam dosao to takvog zakljucka prije vremena jer sam probao igrat samo 1 tip servera i to ono s nekim hakiranjem u racunala...

makar je crysis 2 singleplayer meni odlican

i molio bi fanboye da se pomire s tim i ne dosađuju

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 21:52 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

Ne hvataš poantu...definitivno ima negativnih komentara posvuda,ali ih daju nacije i pojedinci koji koliko sam pratio objektivno ocjenjuju proizvode,dok s ovdje flejma i pljuje po svemu i svačemu,zaslužilo to ili ne...e to jeste tipičnost iskompleksiranog balkana...

Shvacam poantu ali ti ne shvacas (ili nisi vidio) da se tako pljuje posvuda, bilo da je zasluzeno ili ne.

16 godina
xnight_hunterx kaže...

armor mode nema smisla jer te ubiju jednako lako ajde mozda 2,3 metka razlika

Taman da si bosanac, prigorac, srbin, zagorac ili nešto osmo, svejedno bi trebao znati osnove gramatike.

http://mrxa.3dhr.net/
16 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
xnight_hunterx kaže...

armor mode nema smisla jer te ubiju jednako lako ajde mozda 2,3 metka razlika

Taman da si bosanac, prigorac, srbin, zagorac ili nešto osmo, svejedno bi trebao znati osnove gramatike.

no oprosti sto koristim materin jezik

evo vide* samo za tebe

EDIT:nađi si neku drugu zanimaciju u zivotu umjesto da ispravljas ljude po forumu + {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 22:17 (xnight_hunterx).
16 godina
8ax kaže...

Et, ubio grafičku u lobiju.

Zamisli da si još ušao u igru, izgorile bi ti sve komponente.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
Crysis 2

Neznam za SP, samo sam ga upalio da vidim kako radi prvi dan, ali taj me dio niti jedne igre ne zanima. MP u C2 ima strasno dobar potencijal u teamskim natjecanjima, 5v5/4v4/3v3 gdje ce po meni timska igra doci puno puno vise do izrazaja nego u nekim drugim igrama. Neovisno kojie se mod igra, osim mozda TEAM INSTANT ACTION-a, biti ce dramaticno od pocetka do kraja. 

Ako ESL uvede C2 u laddere, mislim da ima dobru mogucnost da igra bude hit, no vidit cemo. To je moje misljenje. 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, igra i mape su skill-based i mogu čuda s timskom igrom pružiti.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

prosao crysis 2 i mogu rec da je ok radnja ali nedorecena jos uvijek nadam se da ce crysis 3 izac i ispricat radnju do kraja sta se mulija tice po meni je cisti ispljuvak coda i imo sam priliku ga igrat (pirat) i nije mi se dopao ugLAVNOM SHEMA JE OVAKVA :SKINUO PROSAO OBRISAO !

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Crysis2 in 5 minutes:

*spoiler alert*

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran

moram reci sad idem nastavit prelazit crysis tek sam poceo danas.igra je dobra i jako zanimljiva .bolja igra od coda milijun puta,ali moram rec da je mene osvojio metro2033:P{#} crysis 2 ocjena 7.5/10 zbog ocekivanja od ove igre .=

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Izašao CAGO  v1.7 -> link

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Minoza kaže...

Izašao CAGO  v1.7 -> link

jbmu stalno citam ČAGO :D

http://protocol4.animehr.com/
16 godina
neaktivan
Crysis 2

mene je jako razocaralo sto je crytek govorio da da uz cryengine 3 biti bas sve unistivo

a sad nemozes ni unistit pol stvari ko u crysis 1 :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xnight_hunterx kaže...

mene je jako razocaralo sto je crytek govorio da da uz cryengine 3 biti bas sve unistivo

Pa crytek je dobro rekao, u cryenginu 3 je svašta uništivo. Kvaka je u tome to neznači i da će neka igra na tom enginu koristiti njegov puni potencijal...

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
xnight_hunterx kaže...

Pa crytek je dobro rekao, u cryenginu 3 je svašta uništivo. Kvaka je u tome to neznači i da će neka igra na tom enginu koristiti njegov puni potencijal...

pa istina ali ipak je crysis poznat po slobodi...

koja se u 2 dosta izgubila jer nema vise da se moze svasta unistit i nema bas tolike slobode kretanja

16 godina
xnight_hunterx kaže...

pa istina ali ipak je crysis poznat po slobodi...

koja se u 2 dosta izgubila jer nema vise da se moze svasta unistit i nema bas tolike slobode kretanja

A bio je, više nije, što sada....ali recimi što si u jedinici mogao uništiti? Stabla, drvene kolibe...? Koliko se sjećam to je to, plus jedino gomila bačvi i sličnoga čeag i u dvojci ima i možeš bacati...a koliba i stabla je logično da u new yorku baš i nema. Ostaju jedino betonske zgrade koje ni u jedinici nisi mogao uništiti...Tako da sem stabala i koliba nema nikakve razlike po pitanju destrukcije između jedinice i dvojke. Pardon u dvojci možeš šutirati nogom aute razne kontejnere, to u jedinici nisi mogao{#}

Stoja
16 godina
protjeran
Crysis 2

eh kad bi barem dali editor pa da mi "popravimo" tu destrukciju :D (ako su vec rekli da je moguce sve unistit)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

eh kad bi barem dali editor pa da mi "popravimo" tu destrukciju :D (ako su vec rekli da je moguce sve unistit)

Opet neznam što bi mogao napraviti u SP-u. Što bi to sve uništio? Zgrade? Prvo u igri niti ima na raspolaganju dovoljno eksploziva za uništavati zgrade bezveze(meni je c4 i jaw uglavnom na aliene išao) A sada čisto to raditi radi zafrkancije isto ne vidim smisao. Da bi destrukcija funkcionirala, onda bi sve staze morali od nule raditi i ići u stilu mapa kakve su u BC2 kampanji, tamo imaš puno zgrada koji nisu vezane za ništa i teren jako širok, pa onda njihova destrukcija i ima smisla. Ovdje se uglavnom krećemo po glavnoj cesti, okruženi ogromnim neboderima...

Stoja
16 godina
@xxxxx Nije u lobiju vec kad se bas ucito nivo.
2.000 Posts! And counting...
16 godina
protjeran
Stoja kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Opet neznam što bi mogao napraviti u SP-u. Što bi to sve uništio? Zgrade? Prvo u igri niti ima na raspolaganju dovoljno eksploziva za uništavati zgrade bezveze(meni je c4 i jaw uglavnom na aliene išao) A sada čisto to raditi radi zafrkancije isto ne vidim smisao. Da bi destrukcija funkcionirala, onda bi sve staze morali od nule raditi i ići u stilu mapa kakve su u BC2 kampanji, tamo imaš puno zgrada koji nisu vezane za ništa i teren jako širok, pa onda njihova destrukcija i ima smisla. Ovdje se uglavnom krećemo po glavnoj cesti, okruženi ogromnim neboderima...

ma briga me za sp u editoru bi si naslozio par kuca i BOOOOOOOOM haha 

ja sam ti u C1 90% vremena proveo u editoru

te stvari  me puno vise zanimaju od kampanje pa cak i mutiplayera,a i naucim neke nove stvari

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice