Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.373
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Crysis 2
neznam sta se pricalo po netu...ali c2 meni na hardcore detaljima radi bez trzanja... 3g rama..hd4850 i amdov dual corac.... C warhead je na medium trzao...ali i ljepse izgledao(meni bar..neznam jel radi sume ili neceg drugoga)
Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan
Digital26 kaže...

Može mala pomoć?

Došao sam roosevelt  otoka i sad se nalazim u onoj kuci (zgradi). Tu se uvjek vrtim u krug , prodjem isod tehi vrata  i skacem prema gore  sa jednog sprata na drugi  i  dodjem do zadnjeg  sprata i vidim gore nebo al nemogu iskocit . Zna li ko kako ovo preci. Evo i slika ako moze pomoc

probaj skocit bez te puske, odnosno s nekom drugom, laksom.. jer je meni bilo otezano, il mi se cinilo, skocit sa tim gunom :D

ako ne, onda vjerojatno tu ni ne mozes skocit nego ima neki drugi prolaz, prosao sam tu misiju a zaista da se sjecam kud sam sve skakao i isao, neznam :/

inace kaj se tice nanosuita oko kojeg se vodi rasprava..jedina glupa stvar, po meni kao i vama, je to sto trcanje PREVISE trosi energiju, ok je da trosi, ali ovoliko je malo previse :/

a inace ovo kaj nema srength mode mi je veliki +..jer na jedinici hebote svako malo mijenjaj to jer je jump bez strength mode toliko jadan da jedva preskoci obicnu ogradu kojom je ogradena salata -.-''

sve u svemu, nanosuitom kao i cijelom igrom sam jako zadovoljan :))

P.S. e da..imam problem s MP, sve sam slozio ( imam piraticu napomena ) , skinuo onaj 1.1 patch i crack s neta i sad me malo zaebava samo spajanje na srvr..sve mi srvre lijepo ucita i dodaje frendove na listu , no kad se pokusam spojit na srvr mi pise kao nes tipa " ne moze se spojit na server " .. ako neko zna neka posalje na PM, tj. ako je imao isti problem s "piraticom" pa zna kako to rjesit :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 20:11 (fakEEE).
15 godina
protjeran
x360gamer kaže...
................... C warhead je na medium trzao...ali i ljepse izgledao(meni bar..neznam jel radi sume ili neceg drugoga)

Zbog placeba.

15 godina
Crysis 2

hahaha nemogu vjerovat da mp radi s crackom , nadam se da to NEĆE  srediti xd , ajd super malo sam igrao i zakon je.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Sredit će vjerovatno. Već je u opticaju novi patch koji navodno adresira te probleme. Doduše, meni na EA DL manageru još niš nema... Dok Steam korisnici navodno već imaju patch...

Da se razumijemo, čak bih i tolerirao piratiće na serverima ali jednostavno kada su svjesni da nemaju šta izgubiti, onda ih pol cheat-a, a to nije zabavno.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 20:49 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Sredit će vjerovatno. Već je u opticaju novi patch koji navodno adresira te probleme. Doduše, meni na EA DL manageru još niš nema... Dok Steam korisnici navodno već imaju patch...

Da se razumijemo, čak bih i tolerirao piratiće na serverima ali jednostavno kada su svjesni da nemaju šta izgubiti, onda ih pol cheat-a, a to nije zabavno.

Pa pirati meni nisu toliki problem, nego cheateri jer oni pokvare igru... 

Treba jednostavno naći neke dobre servere di igra ista ekipa i onda po njima derati. Tako sam u warsu imao par kvalitetnih servera sa dobrom ekipom, stalnim adminima, odličnim modovima i bez cheatera.

E da, što je sa custom mapama? Jeli se na server mogu stavljati modovi ili barem custom mape? Pa makar da je za unranked igru...

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

A ak si pogledao onu sliku kaj sam stavio ranije, možeš primjetiti da je za sada po tom pitanju podrška nula bodova. Dali će bit i kada? Ne znam. Moramo čekati i vidjeti...

Možemo ić igrat onu leaked betu, tamo ima i custom mapa i svega {#}

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

A ak si pogledao onu sliku kaj sam stavio ranije, možeš primjetiti da je za sada po tom pitanju podrška nula bodova. Dali će bit i kada? Ne znam. Moramo čekati i vidjeti...

Možemo ić igrat onu leaked betu, tamo ima i custom mapa i svega {#}

Ili da možda u crysis wars napravimo mod gdje ćemo imati nanosuit 2? mislim da bi to bilo bolje rješenje{#} 

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Nešto je popularno portat stvari iz Crysis u Crysis 2, neki lik je dekripto neke .pak-ove iz C2 i portao SCAR iz jedinice, samo su malo teksture zbrkane ali inače ok izgleda haha! Mogu nać sliku ak te zanima.

A ima već sad dosta nadobudnih kaj se muče s tim .pak-ovima pa nekak uspijevaju skemijat i napravit pokoji "mod". Zanimljivih stvari ima na Crymodu već sada. Pojavila se i neka custom konfa koja navodno nešto poboljšava u grafici ali nisam probao.

Evo ga slika SCAR-a:

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 21:19 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Jel se može grafika stavit na high na XP SP3?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Odlična je večeras bila igra!

Gjurki, APazinjan, perkan, neka dva CRO tipa, ne znam jesu li s foruma... Baš je brutalno bilo! To je to, skupljamo se lagano {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 23:00 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

na kojem serveru igrate... tek sad zavrsio igru... nije mi jasno sto nekima nije jasno :) to sto se dogodi na kraju...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Igra me nije razočarala,dapače,grafički i fizikalno odlično napravljena,jedino opet zajeb s alienima,ali eto,za svakoga ponešto. 9/10

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam sad 13. level,najbolje oružje mi je Feline i perk Mobility Enhance,sporo se troši energija,K/D mi je solidnih 1.3.

HTC Desire Android
15 godina
protjeran
Crysis 2

joj samo čekam neko bolje oružje, sa ovim scarom po sanžera istrošim tipu u glavu i nije mrtav..

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Uff bilo je opako :P Sutra nastavljamo dosta mi je za danas :)

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

Evo ko se zeli zezat i izvuc maximum iz grafike, i ima vremena:

http://cell-systems.net/cfg-maker/client-cfg-maker/create-crysis2%E2%80%9D-autoexec-cfg/

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/

0 0 hvala 3
15 godina
protjeran
Crysis 2

ja necu moc sutra :(, ekipa mi dolazi doma i feštamo, al ako nađem vremena možda i dođem:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gjurki kaže...

ja necu moc sutra :(, ekipa mi dolazi doma i feštamo, al ako nađem vremena možda i dođem:D

Ekipa? Get a life, play crysis :D

Dođi ako budeš mogao ;)

15 godina
protjeran
APazinjan kaže...
gjurki kaže...

Ekipa? Get a life, play crysis :D

Dođi ako budeš mogao ;)

hahahah...

naravno, al ono vjerojatno ce vise oni igrat nego ja al nema veze:D

16 godina

E a kako to da ja ljude dodam a nemam ih na listi nikako tj. taj čas kad ih dodam kaže da čeka potvrdu a kasnije ćorak, sve prazno. ili mene ljudi odbijaju ili to nešto ne štima ;)

i prije me ekipa dodavala i ja prihvatim a sad prazninaaaa...

a druga stvar, idu mi na živac opasno ovih cheateri, frajeri imaju 50. lvl. sve ubijaju pa i samu igrivost MP-a. svaki dan nađem previše stvari koje je crytek očito previdio.

dx11 (to svakako mora na vrh hahah)

pirati igraju mp

cheateri u mp-u

zaboravna lista prijatelja

zaboravni login form

zaboravni cd-key form

glupavi firewall (sve pogasim a on i dalje upozorava)

fizika igre kao da svaki ima neki trampolin kad padne mrtav

a.i. na razini debila (glava+zid=zabava)

meni je igrica kao takva odlična, grafika i ne smeta kaj je dx9 (iako su mogli staviti paralelan izbor a i najavili su 11-cu), MP odličan (jasno samo instat team action zasad hehe), ali prokleto smeta to varanje i ove mušice što sam siguran da će slijedeću patch riješit.

slobodno dodajte na mp, ime je i dalje: mrxa23 sa jasno BUG naprijed ;)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
15 godina
neaktivan
Crysis 2

e ljudi....

stvarno ne razumijem zašto mi puno puta dok se želim pridružiti na srver piše "serial code is curently in use"

jel zna tko???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mrxa1 kaže...

E a kako to da ja ljude dodam a nemam ih na listi nikako tj. taj čas kad ih dodam kaže da čeka potvrdu a kasnije ćorak, sve prazno. ili mene ljudi odbijaju ili to nešto ne štima ;)

i prije me ekipa dodavala i ja prihvatim a sad prazninaaaa...

a druga stvar, idu mi na živac opasno ovih cheateri, frajeri imaju 50. lvl. sve ubijaju pa i samu igrivost MP-a. svaki dan nađem previše stvari koje je crytek očito previdio.

dx11 (to svakako mora na vrh hahah)

pirati igraju mp

cheateri u mp-u

zaboravna lista prijatelja

zaboravni login form

zaboravni cd-key form

glupavi firewall (sve pogasim a on i dalje upozorava)

fizika igre kao da svaki ima neki trampolin kad padne mrtav

a.i. na razini debila (glava+zid=zabava)

meni je igrica kao takva odlična, grafika i ne smeta kaj je dx9 (iako su mogli staviti paralelan izbor a i najavili su 11-cu), MP odličan (jasno samo instat team action zasad hehe), ali prokleto smeta to varanje i ove mušice što sam siguran da će slijedeću patch riješit.

slobodno dodajte na mp, ime je i dalje: mrxa23 sa jasno BUG naprijed ;)

Mene isto hebe ta lista prijatelja kako i dodavanje u squad. Također su mogli uvesti da npr klik na nick nečiji da opciju dodavanja  u frendove etc. Puno to još treba razraditi. Čitere neću ni spominjat -.-

17 godina
Crysis 2

Pošto je Crysis 2 DX9 igra odlučio sam nešto isprobati i uspjelo mi je.

Crysis 2 radi na mom laptopu. I radi glatko, igrivo.

Uzmite u obzir da je laptop iz 2006e i da je tada bio srednja klasa laptopa...

*_* Što da ovdje napišem? *_*
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Evo ko se zeli zezat i izvuc maximum iz grafike, i ima vremena:

http://cell-systems.net/cfg-maker/client-cfg-maker/create-crysis2%E2%80%9D-autoexec-cfg/

Isprobao sam.

Koristio sam Insane postavke, s tim da sam obratio pozornost na detalje u njima, točnije o čemu se koja radi. Vidim da su malo izmišljali toplu vodu tipa -> this enables POM, teško će omogućiti ovo kada nemaju teksture za to, što je i očito u igri, POM-a nema... Ima još nekih gluposti ali ova mi je baš zapela za oko. Čini se da su samo izvukli hrpu stvari iz Crysis 1 configa i pokušali zaljepiti u Crysis 2... to tako ne ide očito... Uglavnom, neke od postavki rade, jer mi se FPS na Insane prepolovio... Ali u grafičkom smislu, ja jednostavno nisam uspio uočiti razliku. Po meni, ovo i nije neki config sve dok me netko (vizualno) ne razuvjeri...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 0:57 (Minoza).
15 godina
protjeran
Crysis 2

evo ga upravo prošo igru, nakon početnog povećeg razočaranja nastavio sam igrat i igra je postajala sve bolja tako da sam na kraju sasvim zadovoljan odigranim. Jbg konzolitis je itekako prisutan i sve već navedene mane al moja ocjena nakraju je 8/10

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Evo još jedna stvar koju mrzim iz dna duše...jučer do pol 1 igram i dođem do 13. levela a danas ujutro nazad na 11. 

osnovne stvari su zeznuli. Briga me dal će bit dx11 ili neki običan patch, samo nek dođe što prije! :)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Igram multiplayer i nerazumijem zasto moram stalno svaki lvl dva puta dizati , moze pomoc?:P

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 12:44 (StarCaller).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
StarCaller kaže...

Igram multiplayer i nerazumijem zasto moram stalno svaki lvl dva puta dizati , moze pomoc?:P

Koji level? Ne razumijem baš pitanje?

3D dizajner
16 godina
Meni resetali levele na nekom serveru i sad je tako ostalo :/ bio sam 15 level i sad u ovih 1h igre danas sam tek na petom.

Kak da dospijem na leaderboard ?
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice