Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Crysis 2

E molim vas, može mi netko reći kako ide sa port forwardom, promijenio sam novi modem i sada mi javlja nat strict. Već sam ušao u konfiguraciju rutera i našao port forwarding ali neznam koje vrijednosti moram ukucati, pa ako možete pomoći...{#} Evo i screen da skužite o čem govorim{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Stoja kaže...

E molim vas, može mi netko reći kako ide sa port forwardom, promijenio sam novi modem i sada mi javlja nat strict. Već sam ušao u konfiguraciju rutera i našao port forwarding ali neznam koje vrijednosti moram ukucati, pa ako možete pomoći...{#} Evo i screen da skužite o čem govorim{#}

www.portforward.com

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina
Crysis 2

Hah jbte znate kako ja igram Crysis 2? igram jos uvijek sp kada poginem prekinem i odem igrat drugu igru, igra mi se svida jako. al jbga ja vec jako dugo nisam prolazio bilo koju igru na pc-u, samo mp derem.. al ovu cu proc pa makar bilo za mjesec dana.

btw. radi crysisa sam nabavio gtx560ti twin frozrII, na gtx460 1gb cyclone mi je radilo okey ali ipak imam rezu 1920 x 1200 pa ova gtx560 bas pase tj lakse dise

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Jel se ovo događa samo kod mene ili ima još takvih problema?

Meni se slično događa i na MP (steam key) i to na kantama za smeće.

Ideš prema njima i odjednom nestanu :D

16 godina
Crysis 2

Evo napkon je izašao patch 1.3 sa podrškom za DirectX11 ... {#}

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

baci par screensa ili koji video...{#}

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
Horned Reaer kaže...

Evo napkon je izašao patch 1.3 sa podrškom za DirectX11 ... {#}

ili to govoriš zato šta je prvi april -.-

15 godina

Meni se događalo nešto drugo. Počeja bi igrat i nakon par minuta BSOD, nikako skužit što je jer mi na svim drugim igrama sve ok. I nakon puno guglanja naletim na savjet da ako je grafa clockana da može ddoći do BSOD-a i kada sam vratio karticu na deafult postavke nema više problema...pa eto ako netko imasličan problem neka proba ovo...

zeko73
14 godina
neaktivan

Dodajte mene ... Destrochain[HR] :D

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo moram priznati da mi je unatoč svim manama igra počela prirastati srcu (kako sam se i nadao).

Priča se razvija, akcija zahuktava, a tome uvelike doprinose i nadogradnje odijela.

Otključao samo onu nadogradnju da se power manje troši dok trčiš, skačeš itd. i to mi je imalo fakat ogroman utjecaj na gameplay.

Napokon mogu raditi pi*darije bez da se moram puniti svakih 5 sekundi.

Najbolje mi je kada imam heavy mg, pa se alienu ispred face prebacim iz cloacka u armor, izrokam ga ko budalu, opet prebacim na cloack i samo nestanem.

Ili mu se cloackan zaletim u facu, uhvatim ga za pjevalicu  i zakucam u nešto. Opet uključim cloack, zaobiđem aliene koji dolaze izvidit što se dešava, pa onog koji najviše zaostaje mućki s nožem. Pa tako redom. 

You gotta love this game.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 11:09 (Vash).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

told ya...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Yes you did. {#}

Nadam se da će biti još bolje kada otključam onaj upgrade za 8k nanita.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Crysis 2

Evo ga i tako ja presao igru buuuuuuuuuuuuuuuuu :(

I video http://www.xfire.com/video/440aba/

Crysis2 Crysis2
Crysis2 Crysis2
Crysis2 Crysis2
Crysis2 Crysis2
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 15:51 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Kampanija je fenomenalna, jednostavno predobra, jedinica nije ni blizu.

Grafika je super, igram na 1440x900 na gamer postavkama bez problema, može li se ikako isključiti blur on me smeta.

Igri sve pohvale, jedino što mi je bilo bolje u c1 je nanosuit, mada je i ovdje dobar, pogotovo zbog nanovisiona.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Neznam meni nakon ovog nanosuita, jedinica mi izgleda ograničeno. Jednostavno mi je gušt kada nevidljiv mogu prelaziti svakakve prepreke skakati po 20 metara u dalj a da nitko nema pojma o tome{#}

Nanosuit 1 je zapravo lakši zbog toga jer armor mode puni energiju, i ovdje je pun pogodak da su napravili obratno da armorm mode troši energiju. A dvojka tek sa modulima dolazi do puneg potencijala što u SP-u, što u MP-u. 

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja mislim da se suit mogao i bolje izvesti. Jest da imaš neke nove mogućnosti ali zato nemaš neke stare. Simple as that. Trebalo se na staro nadograditi i poboljšati, a nikako oduzeti funkcije.

3D dizajner
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Istina, oduzmu ti super speed i onda ti još naplate obično sprintanje. 

Zašto bi nanosuit trošio energiju dok trčiš mi nikako nije jasno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vash kaže...

Istina, oduzmu ti super speed i onda ti još naplate obično sprintanje. 

Zašto bi nanosuit trošio energiju dok trčiš mi nikako nije jasno.

točno to!!!

to mi je jedini nedostatak u igri i to mi strašno na živce ide!!

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
17 godina
protjeran
Crysis 2

Zato jer to nanosuit (odijelo) pokreće čovjeka, ne može on u njemu trčati tek tako. (Alcatraz)xD Ko zna koliko teži nanosuit i kako se ono nosi sa svim tim svojim funkcijama? To je ofkors samo pretpostavka, to odijelo ne postoji zapravo i nema se što tu puno razmišljati. Samo kažem tako.. Jer kako bi onda mogao skočiti u dalj ili u visinu, a da nanosuit tu ne djeluje sa svojim maximum strength funkcijom? to odijelo radi na ljudskom tijelu. barem ja to tako sebi zamišljam.

lol Koji post..{#}

i know i know a dirty word hello how low?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stoncin3 kaže...

Zato jer to nanosuit (odijelo) pokreće čovjeka, ne može on u njemu trčati tek tako. (Alcatraz)xD Ko zna koliko teži nanosuit i kako se ono nosi sa svim tim svojim funkcijama? To je ofkors samo pretpostavka, to odijelo ne postoji zapravo i nema se što tu puno razmišljati. Samo kažem tako.. Jer kako bi onda mogao skočiti u dalj ili u visinu, a da nanosuit tu ne djeluje sa svojim maximum strength funkcijom? to odijelo radi na ljudskom tijelu. barem ja to tako sebi zamišljam.

lol Koji post..{#}

Ali isto bi bilo puno bolje da je ko u prvom crysisu riješeno trčanje.

Do what you want cause a pirate is free.
16 godina

meni je glupo sto alcatraz nemoze trcati ako odijelo nema energije...

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
protjeran
Crysis 2

da ali trci ko normalan covjek nista prebrzo...i opet trosi energiju...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Apsolutno je blesavo da obično trčanje ruši energiju, i to ne za malo, već puno i previše. Ako već mora uzimati energiju, onda je to trebalo biti napravljeno da puno sporije troši, a da tek sprint ima veće potrebe za resursima. Ovo je očito napravljeno da se igra ne bi 'pretrčala'..ne znam..kako god, nepotrebno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lollik91 kaže...

meni je glupo sto alcatraz nemoze trcati ako odijelo nema energije...

Čudo je da alcatraz uopće može hodati što je u prvoj sceni sve bio preživio{#} Svi koji su igrali i prošli nekih 3-4 levela znaju u kavkom je stanju alcatraz pa nemoram dalje komentirati.

Veći je problem sa ljudovima u MP-u koji su zdravi pa opet nemogu trčati, ali ajmo sada to tužiti da je rađeno zbog balansa{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Realno na ovim mapama ne bi ni mogao dobro iskoristiti super speed, mislim da bi se zabio u nešto svako malo.

Tako da možda nije toliki bed što su to maknuli, ali naplata sprinta je veliki fail.

To odijelo sigurno nije ništa teže od opreme koju inače marinci nose. Probaj sračunat oružje, municija, body armor, backpack...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Meni je isto blesavo kaj su maknuli speed, al ok. Umirem od smijeha jer mi je cloak gameplay kao da igram predatora u AvP. Ono cloak + nanovision, halo?

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/216192/1/Seka%25C4%258D/][img]http://sc2sig.com/s/eu/216192-1.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 16:32 (del4nec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Čudo je da alcatraz uopće može hodati što je u prvoj sceni sve bio preživio{#} Svi koji su igrali i prošli nekih 3-4 levela znaju u kavkom je stanju alcatraz pa nemoram dalje komentirati.

Veći je problem sa ljudovima u MP-u koji su zdravi pa opet nemogu trčati, ali ajmo sada to tužiti da je rađeno zbog balansa{#}

da je sjeb*an tolko da sam nemoze hodat tu je odjelo koje ga drzi na zivotu i daje mu posebne moci,

ovo je sp i samim time bi bilo logicno ocekivati da se slozi kak spada a ne ovak

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 17:08 (lollik91).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Može mala pomoć?

Došao sam roosevelt  otoka i sad se nalazim u onoj kuci (zgradi). Tu se uvjek vrtim u krug , prodjem isod tehi vrata  i skacem prema gore  sa jednog sprata na drugi  i  dodjem do zadnjeg  sprata i vidim gore nebo al nemogu iskocit . Zna li ko kako ovo preci. Evo i slika ako moze pomoc

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 17:16 (Digital26).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

^^^

Za to s trčanjem, imam svoju teoriju. Alcatraz je u biti truplo u nanosuitu, što se afirmira u jednoj od misija kad scannaju suit. Frajer ima 4 slomljena rebra, probušeno srce i pluća, oštećen kralježak,...

Nije ni čudo da mu suit troši energiju kad trči, vjerojatno ne bi ni mogao hodati bez...

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja evo danas poceo igrat,preso nekoliko misija ,igrica je soldina mislim nije sad nesto wauu ko sto su je navikali.
Ima poboljsanja u odnosu na crysis 1 ,ali ima i neodstataka npr. previse natrpanih detalja,za razliku od crysisa 1 gdje je puno vise bilo prirode i ostalih misija gdje sam uzivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice