Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Crysis 2
thesekiman kaže...

Ko je lik sa grafom skupljom od 6000 kuna? {#}

ziher onaj microman kaj mu tata ivo sanader {#}

Kaj Dinamo?
15 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...
thesekiman kaže...

Ne znam šta si uopće želio reći tim komentarom... Za početak, falio si ceo fudbal.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 21:29 (Minoza).
15 godina
Domi Zagreb kaže...
thesekiman kaže...

jako debilan komentar , kako ti znaš da čovjek pošteno ne zarađuje za svoj hardware ? pretpostavljam da si jako ljubomoran pa....

14 godina
neaktivan
Crysis 2

ma joj salio se lik..gle smile "{#}" ..

nego..ak ima koja dobra dusa da mi na PM objasni postupak za igranje Crysis 2 MP, za crackanu verziju .. pa da se zezamo na serverima :D 

hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

ja sam taj, imas problem?!?{#} a micro bi upao u kategoriju vise od 8000kn jer je imao gtx580 sli za bencheve jedno vrijeme (nije mogao podnijeti da sam bolji u unigine-u{#})

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 21:55 (xyan).
16 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...
thesekiman kaže...

LOL. Trenutno je unutra "jadna i bjedna" GTX560Ti sa kojom sam fenomenalno zadovoljan.
I'll be back
15 godina
protjeran
Crysis 2

ajmo ljudi dodite na diabolic server cro 05... upisite samo diabolic i nac cete ga...za sad ima 0 igrača tako da se požurite:DD pa da mi ko ekipa sa buga malo odigramo..stavite obavezno bug tag da se prepoznamo:D

1 Dolazim
12 Ne dolazim
0 Možda poslje
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Kad je vec krenulo...

bas me zanima{#}

19 prestanite sa anketama vise
12 AA-d00d proseci dalje
Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 22:03 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

nije ovo moje anketa, vec vise da vidim dal ce neko doc ili da krenem igrat sam na nekom serveru di ima ljudi:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...
thesekiman kaže...

Tata mu je poznati zagrebački odvjetnik? {#} - Ivo liže šipke. Možda je zato 'samo' 560-tka tu{#}

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Baš sam se veselio partiji sa gjurkijem, sorry kaj sam onako zbrisao ali više jednostavno nisam imao živaca...

Već nakon jedne partije sam se pokupio jer je količina čitera pozamašna, to je ko virus neki, samo se širi... Danas je izgleda bio popularan cloak cheat, pa su jedno 2-3 lika konstatno pucali cloakani. Mislim da više neću ni prismrdit MP-u do neke zakrpe, jer ovo jednostavno nije zabavno MP iskustvo...

A najgori su ovi sa suptilnim čitevima, kaj teško uopće skužiš da vara, ima ih svakakvih, ma strašno... a kad se sjetim da Crysis 1 nisu nikad skrpali po tom pitanju i da je i dan danas prepun čitera... Pa onda su govorili da se situacija iz DEMO-a neće ponoviti, a gle sad ovo... Grr

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 23:00 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

mp je odličan, samo šta ima jako puno cheatera...valjda to dok ne isprave da se mp može igrat preko piratske verzije...je*ote 10 puta u igri ima onaj laser šta iz zraka ide..daj ajde..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Hahaha suptilnih čitera, hahaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

oni "otmjeni" ..cheat elite:DD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Hahaha suptilnih čitera, hahaha

A dobro, možda nije pravi izraz, ali da ima hrpa varijacija, ima... Neki su očiti, neki nešto manje očiti, na to sam mislio.

Evo i službeno priopćenje (konačno):

We do take cheating very seriously here at Crytek.  We are currently taking steps to permanently remove exploits from Crysis 2 and to penalize those individuals that choose to utilize them.  We thank you for your patience and want to ensure you that we will continue to work hard to keep the integrity of Crysis 2 intact and cheat-free.

Ne moram niti govoriti kako ih ekipa masno pljuje po EA forumu zbog propusta...

3D dizajner
17 godina
neaktivan

Kao što je sve puno bolesnika kad se nalaziš - u bolnici!

Većina onih za koje misliš da su čiteri, NISU.

15 godina
Crysis 2

Evo pošto san 3 dana bia na hlađenju ima san vrimena odigrat igru, doduše ne cilu ali eto.

Moji dojmovi su izuzetno pozitivni, igra mi se odma svidila, glatko ide na mom kompu na najviše postavke i šta je najvažnije igrica je zabavna. Par stvari me smeta, npr kad se čučne, ostane se doli i bez pritiskanja tipke, nekako bi mi bilo bolje dok je samo tipka pritisnuta. Još malo se triban naviknit na ovaj novi nano suit.

Pošto trenutno nisan u mogućnosti nabavit orginal nisan proba multiplayer, osim par dana onaj demo šta je bia odličan tako da ću vjerojatno kupit igricu, moje pare su zaslužili, ja ne vidin nikakve velike mane u igrici. {#}

Do what you want cause a pirate is free.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Krivo nax, ja ne mislim za nikoga da je čiter dok ne nađem dokaz da je. Tako da mi nemoj pričati o tome. I na kraju, nisam nikoga prozvao niti ovdje niti na serveru dok nije bilo očito da vara.

3D dizajner
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
naxeem kaže...

Krivo nax, ja ne mislim za nikoga da je čiter dok ne nađem dokaz da je. Tako da mi nemoj pričati o tome. I na kraju, nisam nikoga prozvao niti ovdje niti na serveru dok nije bilo očito da vara.

Naxeem ti je ekspert za cheatere tako da mu vjeruj, samo cekaj dok opet ne krene u krizarski pohod protiv njih{#}

15 godina
protjeran
sirka666 kaže...

Evo pošto san 3 dana bia na hlađenju ima san vrimena odigrat igru, doduše ne cilu ali eto.

Moji dojmovi su izuzetno pozitivni, igra mi se odma svidila, glatko ide na mom kompu na najviše postavke i šta je najvažnije igrica je zabavna. Par stvari me smeta, npr kad se čučne, ostane se doli i bez pritiskanja tipke, nekako bi mi bilo bolje dok je samo tipka pritisnuta. Još malo se triban naviknit na ovaj novi nano suit.

Pošto trenutno nisan u mogućnosti nabavit orginal nisan proba multiplayer, osim par dana onaj demo šta je bia odličan tako da ću vjerojatno kupit igricu, moje pare su zaslužili, ja ne vidin nikakve velike mane u igrici. {#}

to čučanje možeš namjestit, ja kad stisnem je dolje kad pustim se digne:D

mp možeš igrat i preko piratske verzije:D samo ti treba neki crack, potraži malo:D

15 godina
gjurki kaže...

to čučanje možeš namjestit, ja kad stisnem je dolje kad pustim se digne:D

mp možeš igrat i preko piratske verzije:D samo ti treba neki crack, potraži malo:D

Možeš objasnit ovo za čučanje kako da namistin? A za MP san mislia da su patchali, vidit ću to još...

Do what you want cause a pirate is free.
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo ovako,nisam citao vecinu prethodnih komentara jer ih ima na milione xD.Licno za mene najbolja igra koju sam ikada igrao i uopste se susreo(a igrao sam stotine,da ne kazem hiljade do sada uglavnom svaki hit) je originalni Crysis iz 2007,pa Modern warfare 2 pa C&C Tiberium wars pa Diablo 2 i bla bla da ne otezem.Tako dakle da sam nastavak iscekivao kao ozeblo sunce :D.Prvi Crysis mi je bila najbolja igra(i ostala do dana danas) zbog mnogih stvari,kao prvo zbog meni odlicnog,da ne kazem EPIC gameplaya i price(ne znam zasto mnogo ljudi govore da su upravo te stvari lose strane Crysisa a jedino grafika i fizika dobre ja mislim da vecina tih ljudi daje takve izjave jer se digla tolika prasina po meni sa razlogom o izvanrednoj grafici i fizici u jednoj igri pa iz tog razloga napadaju i pljuju po gameplayu ili tako nesto slicno a vecina njih nikad nije presla ni pola igre,meni su,koliko god grafika i fizika u to vrijeme bila ono wauuuuuuuuuu,gameplay,prica,povezanost sa likovima kroz pricu,sloboda kretanja,neizvjesnost,iznenadjenja i fenomenalna kontrola oruzja BOLJEEE).Znaci od novog "Crayee" sam ocekivao nista manje nego samo vise,za grafiku nisam toliko mario,jer sam znao da ce biti vrhunska i dalje ali eto,ocekivao sam ponovo fino povezanu pricu i neizvijesnost,legendarne likove iz prvog dijela,ODIJELO koje je u prvom dijelu time sto su ga fino ukomponovali sa pricom i sa borbom sa ovim napastima cinilo pola igre itd itd.Dakle,po meni u ovom nastavku nismo dobili nista od navedenog.Po meni je bas ovaj crysis bio ono(dobra grafika fizika,a los gameplay prica,dosadna igra itd) a ne onaj prvi dio.Prvi put kad sam vidio trailere i gameplay Novog Crysisa(dok je igra jos bila do pola zavrsena i nista jos nije bilo finisirano do kraja)uvidio sam mnogo stvari koje mi se nisu svidjale naspram prvog dijela i naspram ostalih odlicnih igara sto se ispostavilo i u finalnom izdanju kao npr:oruzja su zauzimala pola ekrana,SCAR puska je sva obla i bublasta kao da je top a ne jurisna puska,dakle nista od lijepo dizajniranog oruzja,a i gdje nam je kalas brate dragi:D,dalje,modifikovanje oruzja mi je bolje 10 puta u prvom dijelu (dakle za gotovo svaku pusku kada jednom pokupis jednu optiku mozes je ugraditi na svaku pusku i mijenjati razne optike sukladno o situaciju u kojoj si,a ne moras naci pusku sa npr snajperskim nisanom ako ti se neprijatelj nalazi podaleko pa kad zavrsis sa njima trazi kakvu drugu sa assault nisanom.Vidio sam da prica nece imati nikakvih vecih preokreta,nekih vecih iznenadjenja i toga slicno sva radnja je bila za ocekivati, nego samo BUUMM daj odijelo daj municije i daj da pucamo po gradu po ovim alienima i svim ostalim na koga naidjemo,dalje,NANOSUIT:kad sam vidio na trailerima kako ce se ponasati i kako ce se koristiti opcije odijela,odmah sam se razocarao do maximuma.Od onako lijepe kontrole,prebacivanja iz jednog moda u drugi u trku,dakle ako mi treba veca brzina srednjim koluticem prebacim na MAX SPEED i ako mi u trenutku treba da mogu skociti 3 metra za pola sekunde prebacim na MAX POWER i odradim to kako treba,ne ovde ukombinovali sve zajedno,drzis shift brzo trcis automatski,i umjesto kad prebacis na MAX ARMOUR da se puni energija odijela i ujedno smanjuje stetu ono trosi se energija haha znaci ne smijes koristiti ni jednu opciju odijela ako hoces da se napuni energija wtf to ne znam zasto su tako napravili,vjerojatno zbog konzola da je vise automatizovano jer ne mozes brzo reagovati sa joystickom kao sa misem i tastaturom.U prvom dijelu tokom mijenjanja opcija odijela jasno cujes kad kaze MAX POWER MAX OVO MAX ONO a ne ovde neki mutirani glas jedva ga cujes,i haj to kud ti taj glas jos i govori sve zadatke koje trebas izvrsiti pa kad ti prica odvrni do maxa da cujes sta veli. Zatim prica haha,lik marinac posao na bezveze misiju spasavanja,uskace u odijelo odjednom zna sve upoznat sa citavom situacijom,ma odijelo krojeno za njega i sve, jednom rijecju HAHAHAHAHA.Nadogradnje odijelu ono kada nadjes nano catalyst su nesto novo i oke su.A glavni lik,to jest igrac,pa ne progovori ni jednu jedinu rijec tokom igre jedino na kraju rece "they call me prophet" hahah smijesno stvarno.Nekako mi osjecaj tokom cijele igre vuce na konzole,kretanje animacije,iako sam igrao na PC naravno opet ovaj Crysis mnogo mi vuce kao da je pravljen ciljano da se prilagodi konzolama.Nazalost time su po meni barem,uzeli dusu orginalnoj igri,nekako zakinuli na igrivosti,nisanjenju,slobodi kretanje i sve to sto cini igru IGROM u punokrvnom znacenju. Samo napomena:sve se ovo odnosi na SINGLE PLAYER,multiplayer nisam igrao niti me zanima gotovo ni na jednoj igri.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Minoza kaže...
naxeem kaže...

Naxeem ti je ekspert za cheatere tako da mu vjeruj, samo cekaj dok opet ne krene u krizarski pohod protiv njih{#}

Ne znam šta je šta nije nit me zanima. Znam samo da je MP krcat čiterima. I ne ne mislim nego znam da jesu, zato što se na kill-camu vidi kada netko puca cloakan konstantno, a vidi se i kada netko ima 30+ headshot killeva i 0 smrti... Čak se vidi i kako aimbot radi jer napravi "snap" na tvoju glavu u milisekundi iako je prije toga ciljao na sasvim drugo mjesto...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 23:17 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Crysis 2

^{#}

ovaj prije minoze

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 23:17 (AA-d00d).
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Bas ROFL. Prijeđe me volja za citanjem nakon ovakvih postova.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
AA-d00d kaže...

^{#}

ovaj prije minoze

Iz daljine kada gledaš izgleda kao da je japansko/kinesko pismo {#}

Ja sam danas nabacio malo multiplayera, i nije bilo nikakvih cheatara srećom. Osjećao sam se ponosno kada sam u IA modu bio treći na mjestu sa samo 2 killa manje od prvog(on 19 a ja 17) a stim da sam ja bio 3 level a ostatak ekipe 15-25 lvl{#} Vidim sada ima dosta modula, samo opet treba saznati što koji radi kada se max upgrade-a. 

Bilo bi lijepo kada bi ovdje napisali oni koji ih upgradeaju pa da svi znamo, jer ne isplati mi se trošiti vrijeme na dizanje modula koji neću koristiti...

Stoja
15 godina
neaktivan
zlajutin kaže...

Evo ovako, nisam citao vecinu prethodnih komentara jer ih ima na milione. Licno za mene najbolja igra koju sam ikada igrao i uopste se susreo (a igrao sam stotine, da ne kazem hiljade do sada uglavnom svaki hit) je originalni Crysis iz 2007 pa Modern warfare 2, C&C Tiberium wars, Diablo 2...Tako da sam nastavak iscekivao kao ozeblo sunce.

Prvi Crysis mi je bila najbolja igra (i ostala do dana danas) zbog mnogih stvari, kao prvo zbog meni odlicnog, da ne kazem EPIC gameplaya i price. Ne znam zasto mnogo ljudi govore da su upravo te stvari lose strane Crysisa a jedino grafika i fizika dobre. Ja mislim da vecina tih ljudi daje takve izjave jer se digla tolika prasina po meni sa razlogom o izvanrednoj grafici i fizici u jednoj igri pa iz tog razloga napadaju i pljuju po gameplayu ili tako nesto slicno... Vecina njih nikad nije presla ni pola igre, a meni su, koliko god grafika i fizika u to vrijeme bila ono wau, gameplay, prica, povezanost sa likovima kroz pricu, sloboda kretanja, neizvjesnost, iznenadjenja i fenomenalna kontrola oruzja zakon. Znaci od novog "Crayee"   sam ocekivao nista manje nego samo vise, a za grafiku nisam toliko mario jer sam znao da ce biti vrhunska i dalje ali eto ocekivao sam ponovo fino povezanu pricu i neizvijesnost, legendarne likove iz prvog dijela, ODIJELO koje je u prvom dijelu time sto su ga fino ukomponovali sa pricom i sa borbom sa ovim napastima cinilo pola igre itd itd.

Dakle,po meni u ovom nastavku nismo dobili nista od navedenog. Po meni je bas ovaj crysis bio ono (dobra grafika fizika, a los gameplay prica, dosadna igra itd) a ne onaj prvi dio. Prvi put kad sam vidio trailere i gameplay Novog Crysisa (dok je igra jos bila do pola zavrsena i nista jos nije bilo finisirano do kraja) uvidio sam mnogo stvari koje mi se nisu svidjale naspram prvog dijela i naspram ostalih odlicnih igara sto se ispostavilo i u finalnom izdanju kao npr; oruzja su zauzimala pola ekrana, SCAR puska je sva obla i bublasta kao da je top a ne jurisna puska... Dakle nista od lijepo dizajniranog oruzja, a i gdje nam je kalas brate dragi?! Dalje, modifikovanje oruzja mi je bolje 10 puta u prvom dijelu (dakle za gotovo svaku pusku kada jednom pokupis jednu optiku mozes je ugraditi na svaku pusku i mijenjati razne optike sukladno o situaciju u kojoj si, a ne moras naci pusku sa npr snajperskim nisanom ako ti se neprijatelj nalazi podaleko pa kad zavrsis sa njima trazi kakvu drugu sa assault nisanom). Vidio sam da prica nece imati nikakvih vecih preokreta, nekih vecih iznenadjenja i toga slicno sva radnja je bila za ocekivati, nego samo BUUMM daj odijelo daj municije i daj da pucamo po gradu po ovim alienima i svim ostalim na koga naidjemo...

Dalje, NANOSUIT; kad sam vidio na trailerima kako ce se ponasati i kako ce se koristiti opcije odijela, odmah sam se razocarao do maximuma. Od onako lijepe kontrole, prebacivanja iz jednog moda u drugi u trku, dakle ako mi treba veca brzina srednjim koluticem prebacim na MAX SPEED i ako mi u trenutku treba da mogu skociti 3 metra za pola sekunde prebacim na MAX POWER i odradim to kako treba. Ne, ovde ukombinovali sve zajedno, drzis shift brzo trcis automatski, i umjesto kad prebacis na MAX ARMOUR da se puni energija odijela i ujedno smanjuje stetu ono trosi se energija haha znaci ne smijes koristiti ni jednu opciju odijela ako hoces da se napuni energija wtf?! To ne znam zasto su tako napravili, vjerojatno zbog konzola da je vise automatizovano jer ne mozes brzo reagovati sa joystickom kao sa misem i tastaturom. U prvom dijelu tokom mijenjanja opcija odijela jasno cujes kad kaze MAX POWER MAX OVO MAX ONO, a ne ovde neki mutirani glas jedva ga cujes. I haj to kud ti taj glas jos i govori sve zadatke koje trebas izvrsiti pa kad ti prica odvrni do maxa da cujes sta veli.

Zatim prica haha! Lik marinac posao na bezveze misiju spasavanja, uskace u odijelo odjednom zna sve upoznat sa citavom situacijom, ma odijelo krojeno za njega i sve, jednom rijecju HAHAHAHAHA! Nadogradnje odijelu ono kada nadjes nano catalyst su nesto novo i oke su, a glavni lik, to jest igrac, pa ne progovori ni jednu jedinu rijec tokom igre jedino na kraju rece "they call me prophet" hahah! Smijesno stvarno. Nekako mi osjecaj tokom cijele igre vuce na konzole, kretanje, animacije... Iako sam igrao na PC naravno opet ovaj Crysis mnogo mi vuce kao da je pravljen ciljano da se prilagodi konzolama. Nazalost time su po meni barem, uzeli dusu orginalnoj igri, nekako zakinuli na igrivosti, nisanjenju, slobodi kretanje i sve to sto cini igru IGROM u punokrvnom znacenju.

Samo napomena:sve se ovo odnosi na SINGLE PLAYER,multiplayer nisam igrao niti me zanima gotovo ni na jednoj igri.

Evo, pokušao sam malo korigirati u dobroj namjeri da ljudi mogu pročitati. {#}

3D dizajner
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Niz se nastavlja.

Tko je pročitao CIJELI zlajutin post:

4 Jesam
45 Nisam
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zlajutin kaže...

Evoovako,nisamcitaovecinuprethodnihkomentarajerihimanamilionexD.Licnozamenenajboljaigrakojusamikadaigraoiuopstesesusreo(aigraosamstotine,danekazemhilj

adedosadauglavnomsvakihit)jeoriginalniCrysisiz2007,paModernwarfare2paC&CTiberiumwarspaDiablo2iblabladaneotezem.Takodakledasamnastavakiscekivaokaooz

eblosunce:D.PrviCrysismijebilanajboljaigra(iostaladodanadanas)zbogmnogihstvari,kaoprvozbogmeniodlicnog,danekazemEPICgameplayaiprice(neznamzastomnogo

ljudigovoredasuupravotestvarilosestraneCrysisaajedinografikaifizikadobrejamislimdavecinatihljudidajetakveizjavejersediglatolikaprasinapomenisarazlogomoizvanr

ednojgraficiifiziciujednojigripaiztograzloganapadajuipljujupogameplayuilitakonestoslicnoavecinanjihnikadnijepreslanipolaigre,menisu,kolikogodgrafikaifizikautovrije

mebilaonowauuuuuuuuuu,gameplay,prica,povezanostsalikovimakrozpricu,slobodakretanja,neizvjesnost,iznenadjenjaifenomenalnakontrolaoruzjaBOLJEEE).Znacio

dnovog"Crayee"samocekivaonistamanjenegosamovise,zagrafikunisamtolikomario,jersamznaodacebitivrhunskaidaljealieto,ocekivaosamponovofinopovezanupricuin

eizvijesnost,legendarnelikoveizprvogdijela,ODIJELOkojejeuprvomdijelutimestosugafinoukomponovalisapricomisaborbomsaovimnapastimacinilopolaigreitditd.Dakle

,pomeniuovomnastavkunismodobilinistaodnavedenog.Pomenijebasovajcrysisbioono(dobragrafikafizika,alosgameplayprica,dosadnaigraitd)aneonajprvidio.Prviputka

dsamvidiotrailereigameplayNovogCrysisa(dokjeigrajosbiladopolazavrsenainistajosnijebilofinisiranodokraja)uvidiosammnogostvarikojemisenisusvidjalenaspramprvo

gdijelainaspramostalihodlicnihigarastoseispostaviloiufinalnomizdanjukaonpr:oruzjasuzauzimalapolaekrana,SCARpuskajesvaoblaibublastakaodajetopanejurisnapusk

a,daklenistaodlijepodizajniranogoruzja,aigdjenamjekalasbratedragi:D,dalje,modifikovanjeoruzjamijebolje10putauprvomdijelu(daklezagotovosvakupuskukadajed

nompokupisjednuoptikumozesjeugraditinasvakupuskuimijenjatirazneoptikesukladnoosituacijuukojojsi,anemorasnacipuskusanprsnajperskimnisanomakotisen

eprijateljnalazipodalekopakadzavrsissanjimatrazikakvudrugusaassaultnisanom.Vidiosamdapricaneceimatinikakvihvecihpreokreta,nekihvecihiznenadjenjaitog

aslicnosvaradnjajebilazaocekivati,negosamoBUUMMdajodijelodajmunicijeidajdapucamopogradupoovimalienimaisvimostalimnakoganaidjemo,dalje,NANOSUI

T:kadsamvidionatrailerimakakoceseponasatiikakocesekoristitiopcijeodijela,odmahsamserazocaraodomaximuma.Odonakolijepekontrole,prebacivanjaizjednog

modaudrugiutrku,dakleakomitrebavecabrzinasrednjimkoluticemprebacimnaMAXSPEEDiakomiutrenutkutrebadamoguskociti3metrazapolasekundeprebacim

naMAXPOWERiodradimtokakotreba,neovdeukombinovalisvezajedno,drzisshiftbrzotrcisautomatski,iumjestokadprebacisnaMAXARMOURdasepunienergijaodij

elaiujednosmanjujestetuonotrosiseenergijahahaznacinesmijeskoristitinijednuopcijuodijelaakohocesdasenapunienergijawtftoneznamzastosutakonapravili,v

jerojatnozbogkonzoladajeviseautomatizovanojernemozesbrzoreagovatisajoystickomkaosamisemitastaturom.Uprvomdijelutokommijenjanjaopcijaodijelaja

snocujeskadkazeMAXPOWERMAXOVOMAXONOaneovdenekimutiraniglasjedvagacujes,ihajtokudtitajglasjosigovorisvezadatkekojetrebasizvrsitipakadtiprica

odvrnidomaxadacujesstaveli.Zatimpricahaha,likmarinacposaonabezvezemisijuspasavanja,uskaceuodijeloodjednomznasveupoznatsacitavomsituacijom,maod

ijelokrojenozanjegaisve,jednomrijecjuHAHAHAHAHA.Nadogradnjeodijeluonokadanadjesnanocatalystsunestonovoiokesu.Aglavnilik,tojestigrac,paneprogovorini

jednujedinurijectokomigrejedinonakrajurece"theycallmeprophet"hahahsmijesnostvarno.Nekakomiosjecajtokomcijeleigrevucenakonzole,kretanjeanimacije

,iakosamigraonaPCnaravnoopetovajCrysismnogomivucekaodajepravljenciljanodaseprilagodikonzolama.Nazalosttimesupomenibarem,uzelidusuorginalnojigri,n

ekakozakinulinaigrivosti,nisanjenju,slobodikretanjeisvetostociniigruIGROMupunokrvnomznacenju.Samonapomena:sveseovoodnosinaSINGLEPLAYER,multipl

ayernisamigraonitimezanimagotovoninajednojigri.

Sinko, daj koristi točke, paragrafe...

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Niz se nastavlja.

Tko je pročitao CIJELI zlajutin post:

Njegov osvrt je zapravo čist ok kada se sroči malo ljepše. {#}

3D dizajner
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice