Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 928.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2
Joe Cooker kaže...

Igra je izasla i po forumima ekipa kaze da je isto ko i demo.

Nema grafickih postavki nego one 3 opcije i to je to.

Igru su odgodili 4 mjeseca, zasto?

Te price o igrivosti mi ne drze vodu, pa trademark Krize je grafika, ovo je igra koja je trebala postaviti nove standarde.

Ja sam mislio da ce biti i grafika i fizika i igrivost, da ce igra pomest sve, a ovo je daleko od toga.

Nekima se svida i to je isto ok ako im je zabavno, meni zabavno nije nazalost.

A pišu svašta po forumima i mulja rulja kao imaju crack pa imaju igru lažu svi ko kerovi...sačekajmo još malo pa ćemo vidjeti...

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
14 godina
neaktivan

napiši u youtube (NVIDIA Next Gen GeForce Teaser) nemogu link neš me zajebava 

17 godina
odjavljen
Crysis 2

kako ga se*** sa tom grafikom,ajde razumijem da su ovi sa gtx 580 razočarani,prigovarajte proizvođaču {#}

tko igru kupuje radi MP toga zaboli za grafiku i malene razlike između dx9 i dx11,nećeš valjda igrat MP i gledat kakva je voda,list i sl. dok te ovaj sa nožinom kolje

isto za SP,ako igraš na najtežoj razini nemaš vremena gledat okolo već tamanit

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Nabavih igru, čekam sutra/prekosutra da je zaigram...

Igrao sam demo multiplayer i svidio mi se jako... onaj nanosuit 2.0 je odličan.

Grafika mi toliko ne igra ulogu, ali siguran sam da će izdati i patch za dx11, uostalom ni Shogun 2 nema dx11 i AA...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

kako ga se*** sa tom grafikom,ajde razumijem da su ovi sa gtx 580 razočarani,prigovarajte proizvođaču {#}

tko igru kupuje radi MP toga zaboli za grafiku i malene razlike između dx9 i dx11,nećeš valjda igrat MP i gledat kakva je voda,list i sl. dok te ovaj sa nožinom kolje

Da si prismrdacio Crysisu znao bi da si imao dosta vremena divit se listu na grani. Nažalost Crysis 2 se sveo na COD franžizu pa sada imamo neprestano puckaranje bez puno smisla(prigušivać na sačmarici). Nadalje nije mi jasno zašto čovjek nebi imao želju da mu grafika bude na razini današnjeg doba, a ne na razini COD2 ? Gameplyay je bitan,al grafika je također dio gameplaya i loša grafika može drastično smanjiti pozitivno iskustvo igranja.

I da Nex ima GTX580.

I'll be back
17 godina
odjavljen
microman kaže...
M4X kaže...

Da si prismrdacio Crysisu znao bi da si imao dosta vremena divit se listu na grani. Nažalost Crysis 2 se sveo na COD franžizu pa sada imamo neprestano puckaranje bez puno smisla(prigušivać na sačmarici). Nadalje nije mi jasno zašto čovjek nebi imao želju da mu grafika bude na razini današnjeg doba, a ne na razini COD2 ? Gameplyay je bitan,al grafika je također dio gameplaya i loša grafika može drastično smanjiti pozitivno iskustvo igranja.

I da Nex ima GTX580.

igrao sam crysis,grafika i u njemu varira...najbolje su šume dok je ostalo u stilu cod,vremena se ima ako se igra na noob težini

ako je doživlljat divit se listu onda uživaj,ali gameplay je po meni ipak važniji...rekao bih 60:40 u korist gameplaya

grafika je takva kakva je,prilagođena konzolama i uspoređujući grafiku konzola i neke prosječne konfiguracije razlika bi trebala bit očigledna,ali nije i tako je gotovo sa svakom igrom

žali se na forumima proizvođača igara ili prioni izradi igara

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 20:01 (M4X).
16 godina

To je sve istina,ali u Crysisu ja sam znao provesti po pola sata diveći se vodi,slapovima,šumi,bacajući stvari u vodu,uništavajući okolinu... :D

HTC Desire Android
17 godina
odjavljen
Crysis 2

ja sam odavno rekao da je crysis 2 novi cod pa su me isto popljuvali i dali mi td

sad kad se svi slažu da je to stil cod opet nevalja,ali pogledajte prodajne rezultate od black ops pa onda prigovarajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Gledam ove revieweve i ak je AI zbilja ovako očajan SP zbilja ne mislim prelaziti.

BTW. Gamespot review, 3:30 do 3:35, pogledajte da se dvije kutije pojave ispred lika tek kad im dođe na 10m. Ak tak nešto vidim u PC verziji - deinstall. Ne jer mi to toliko smeta ali čisto jer su postali prevelike kurve konzolama.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 20:14 (ZC_Someone).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Gledam ove revieweve i ak je AI zbilja ovako očajan SP zbilja ne mislim prelaziti.

BTW. Gamespot review, 3:30 do 3:35, pogledajte da se dvije kutije pojave ispred lika tek kad im dođe na 10m. Ak tak nešto vidim u PC verziji - deinstall. Ne jer mi to toliko smeta ali čisto jer su postali prevelike kurve konzolama.

Slazem se, isto smece je bilo u Warheadu, kad se samo sjetim one sikare koja iskace na 10-15m.

16 godina
odjavljen

u warheadu si bar mogao dici u zrak koji bunkeric ili barakicu... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Oće se iko kladit da će crysis do sutra bit No1 na torrentima sta se tiće pc igara? xD :)

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

ima li koji video revju pc verzije? zar je moguce da se crytek posrao na nas i pc-em obrisao guzicu?!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Nekada, u 80 tima ( Zx, Commodore, Amiga, Atari, prvi x86) je bila bitna priča i igrivost. Meni do danas u siječanju su Ports Of Call, Comando na Zx u Defenders of Crown, prvi original Pirates...

Danas je u igri po 85% ljudi bitna grafika, stabilnost sustava pa onda priča i što igramo. Makar 80% ljudi vrti 2-3-4 godine stare kante koje pravi maximum nebi ni mogle izvuč. Koja igra danas nije kopija xyz naslova? Nažalost da sve su franšize franšizine franšize, i rijetko igra pozitivno iznenadi kao što je BF BC2 iznenadio, ali iako je ja smatram izvrsnom igrom da coD BO nije podbacio neznam koliko bi se danas o njoj pisalo.

Druga stvar. Koja je svrha kupovanja ultimativnih mašina i obnavljanja istih svakih 6-12 mjesci (mislim na upgrade pojedinih dijelova) ako čemo igrati igre sa pričom na razini grafike iz 80 tih? Onda lijepo odemo na Steam i pogledamo igre od 1-2 eur a i igramo ih (btw danas ye midweek madnes zadnji Batman 7,5 eur, must buy ako je do sada nemate) , ili igramo facebook igrice, ili igre tipa BFP4Free koja je reciklaža BF DC ali vrijedi novaca !!!(ironija). ja osobno već 3-4-5 dana gledam dali da koji CF da ubodem za Crysis i planiram upgrade proca na Phenom 2 1100BE, jer to sam sve planirao ionako za Crysis 2.

Znači Crysis 2 kako je za nas igrače, tako je vjerujem i za proizvođače grafičkih, trebao biti događaj kada ljudi idu u dučane , neobaziruči se pretjerano na koliko rata deru koju cifru bitno da se možemo nahvaliti da vrtimo Crysis bez problema. Primjetili ste da nisam rekao na max, jer ja sam isto očekivao da neznam koju mašinu da imam da neče raditi na max postavkama .

pozz,

Crot

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Nije moguće nego istina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja ne vidim preveliki problem u svemu tome. Znam da ću skinuti igru, instalirati je, zaigrati i vjerovatno se dobro zabavljati prolazeći je vjerovatno oko 6-8h (ne znam točno koliko traje gameplay). I to bi trebao biti smisao svih igara. Zabava i razonoda. A sad, da li će fizika biti super realna i da li će krhotine stakle letjeti gore ili dolje, to mi ne igra neku ulogu..Grafika je lijepa, polirana, igrati ću na dx9 pošto si ne mogu priuštiti razvikane kartice i svjedno ću se zabavljati. I vjerovatno više nego u Crysisu u kojem nije sve išlo tako glatko. Niti meni se baš ne sviđa lokacija, i zatvorenost prostora, ali što se može. Ne može niti Crysis vječno ostati na rajskom otočiću...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Šta ovi u americi jesu igrali igru? koliko vidim kod njih se može več pičiti pa očekujem neke skrinšote , vijesti o graf postavkama , itd..

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Crytek se zaje*o šta je govorio o toj super ultra mega bla bla grafici i na kraju izbacio običnu grafiku(ništa specijalno), da nisu govorili kako ce grafika bit odlična nikom nebi smetalo, ovako je** ga precjenili su se...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
17 godina
odjavljen
gjurki kaže...

Crytek se zaje*o šta je govorio o toj super ultra mega bla bla grafici i na kraju izbacio običnu grafiku(ništa specijalno), da nisu govorili kako ce grafika bit odlična nikom nebi smetalo, ovako je** ga precjenili su se...

pa morali su hvalit i uljepšavat,bitna je prodaja,ovako se nisu previše namučili a mnogi će kupit igru bilo na konzoli ili pc-u i dobro se zabavljat

isto kao i cod,mnogi ga bocnu i pljuju ali da nevalja nebi ga milijuni ljudi kupili i igrali

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 20:56 (M4X).
15 godina
protjeran
M4X kaže...
gjurki kaže...

pa morali su hvalit i uljepšavat,bitna je prodaja,ovako se nisu previše namučili a mnogi će kupit igru bilo na konzoli ili pc-u

da znam, ali da nisu to rekli opet bi se prodala zbog warheada i prvog crysisa, ali bez nepotrebnih kritika, jer po mom mišljenju igrica je sasvim solidna, na razini jednog battlefield BC2

16 godina
M_dipl. kaže...

Pa ne izgleda loše uopće , sa malim tvikanjem će se to lijepo srediti...prvo ću u catalystima forsati AA na 4x možda i više...  Brijem da mi puno očekujemo pa sad tražimo neki ultra pomak u grafici kao što je to bio sa prijašnjim igrama.. Ocijena je realna, solidna igrica HIT, ali ništa ono EPIC

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Jel se zna kada će se moći skinuti na EA Downloaderu?

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Minoza kaže...

u petak

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Minoza kaže...

u petak

O jbte... možda bolje onda da ja skinem torrent isto...

3D dizajner
16 godina
Crysis 2

CVG - 9.1

+

The best looking FPS ever

Fantastic, free-form combat

Spectacular set-pieces

Intelligent choice of approaches to each battle

Promising multiplayer

-

A confusing opening

Narrative is often uninvolving

http://www.computerandvideogames.com/294813/crysis-2-xbox-360-review/

A life? Where can I download one of those?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Igrica je zakon.Ne znam,patim prokleto na grafiku,i sad dode Crysis2 Demo MP,i nisam previse ocaran grafikom,i krenem igrat,i,vidis,nemrem stat.

Igrica je prezakon,prezarazna,nanosuit je prezabavan,domisljat,razne kombinacije,pogotovo u timskoj igri,igra ima toliko puno potencijala da to nije normalno.

Forsiras AA u driverima,a i mislim da ce PC verzija imati poprilicno dobru grafiku,posto kolko vidim,konzole imaju grafiku do jaja.U najgorem slucaju cu igrat na PS3,nes ti problema :D.

Igricu sam kupio i jedva cekam da omoguce download i da zahalam to,ipak je to Crysis,i da,COD mu ne moze niti prismrdit.COD za mene nije pojam igre,dapace,rekao bih sto je,ali,suzdrzat cu se.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Minoza kaže...
gjurki kaže...
Minoza kaže...

u petak

O jbte... možda bolje onda da ja skinem torrent isto...

cuj to sa i ja razmišljo, al nekako cu ta 3 dana pricekat, ipak mi je nekako sigurnije preko ea downloadera nego torenta, neznam zašto ali eto:D

14 godina
neaktivan
Crysis 2

http://www.dasreviews.com/das-latest-greatest/crytek-doomed-crysis-2s-pc-version/

Ipak je port sa konzole.

Da bog da propadne Crytek.Nek se nose zna se gdje...

(A bas sam u gornjem postu nahvalio igru,definitivno cu uzivati u njoj,ali ovo me fakat razocaralo)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 22:37 (BMK).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

gamad svima je do love...al opet to smo i mi(gameri) krivi, koji skidamo igre a samim time podržavamo piratizaciju...na početku nije bilo izraženo, ali sad pa normalno da im se isplati više za konzole kad je 50 % manje pirata za konzole nego za pc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gjurki kaže...

gamad svima je do love...al opet to smo i mi(gameri) krivi, koji skidamo igre a samim time podržavamo piratizaciju...na početku nije bilo izraženo, ali sad pa normalno da im se isplati više za konzole kad je 50 % manje pirata za konzole nego za pc...

ma nije u tome kvaka zamisli samo koliko su love dobili od nvidie samo itd itd..igra je imala veliki buđet ali jednostavno nemoš napraviti igru multiplatformsku da valja na PC-u i točka. Nije mi jasno kako netko sa gamepadom može igrati FPS?? kako nacilja uopće nekoga meni je to debilno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice