Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 928.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Crysis 2
Hyperion kaže...
stoncin3 kaže...

Gdje si to čuo? Ako može link?{#}

LoL pa to si već pročitao, spomenulo se i prije 2 tjedna.

I negdje sam pročitao da će patch izaći u "DAY 1", znači čim izađe igra.

ehe onda hvala!;-)) lol Nis znao za to da uopće postoji patch da izadje kad i igra. Pa šta nisu patch nadogradnje budući patchevi ilitiga softverski bugovi ispravljeni.

pa šta onda ne naprave igru kako spada. Kako bog zapovijeda? Lool Naprave igru DX9 i patch DAY1 DX11 i ostale nadopune org igre.

Pa šta će svi koji kupuju org sutra u Americi i za tri dna kod nas kupiti pol igre i onda downloadati s neta patch da bi imali sveukupan doživljaj igre koja će izaći

6 mjes kasnije nego najavljivana dakle odgodjena toliko dugo i još onda i ovo..xD

Pa ju ti plati 400 kuna a toliko će bit kod nas u Hrvatskoj mogu si mislit lijepo.

Nmvz nije to bed samo napomena{#}

i know i know a dirty word hello how low?
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Da ali ako je proizvod več spržen na medije onda je lakše samo dodati patch , jeftinije , praktičnije, nego pržiti nove medije nabijati troškove i sl.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Koliko sam ja cuo bit ce patch dostupan cim izade igra...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina
stoncin3 kaže...

Pa ju ti plati 400 kuna a toliko će bit kod nas u Hrvatskoj mogu si mislit lijepo.

Nmvz nije to bed samo napomena{#}

Pa tko te tjera da kupuješ kod nas? Imaš vani duplo jeftinije, ili ako baš hoćeš u hr imaš basehost cd key za 160kn.... Dosadni su mi svi kada počnu kako su igre skupe...

Mi i balkanci...nama su i igre na appstoru di ih 80% košta 0,99$ skupe pa svi onda mahom jailbreak-aju iphone kako bi ih skidali za đaba...

Stoja
17 godina
protjeran

Dao Bog se downloada onda odmah sutra?

Kad će izać? Da se može downloadat Crysis 2 sa patchem?

14 godina
neaktivan
Crysis 2

E ovaj demo...Jel ga igrate vi? Ovak ja instaliro i sve...i gledajte sta mi pise...I nemogu se konektat na nijedan srvr...Mislim nemoze naci nijedan server... http://slike.hr/slike/cry2mp20110321161510_46526.png.html

Pomagajteee...ili mi dajte nek IPove da se connect preko IP...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fur14 kaže...

E ovaj demo...Jel ga igrate vi? Ovak ja instaliro i sve...i gledajte sta mi pise...I nemogu se konektat na nijedan srvr...Mislim nemoze naci nijedan server... http://slike.hr/slike/cry2mp20110321161510_46526.png.html

Pomagajteee...ili mi dajte nek IPove da se connect preko IP...

To je bio MP demo i završio je... Više se ne može igrati.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 16:42 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Aha...Oke. A zanima me da li ce cijela igra moci da se igra multiplayer besplatno kao ovaj demo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fur14 kaže...

Aha...Oke. A zanima me da li ce cijela igra moci da se igra multiplayer besplatno kao ovaj demo?

Misliš, oće biti moguće igrat MP sa piratskom verzijom? 

To se ne zna dok ne izađe igra, a i nije preporučljivo pričati o tome na forumu, bolje si ti kupi original pa si miran. {#}

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
Fur14 kaže...

hihi čovječe nema đabe ni kod stare babe a posebno ako je EA u pitanju onda se takvome nečemu nemoš nadati ni u snu

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Stigo mi mail od base-hosta sa fotkom ključa {#}

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FLes kaže...

Meni još nije... Kad će se moći skinuti igra?

http://dizanje-ratia.info
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ne vidim zašto bi situacija s Crysis 2 bila drugačija od one s BC2 i CoD:BO. Javnost ne dobije serverske fajlove, pa se nema što crackati, pa nema ni piratskih servera.

Zašto bi odsupali od toga kad bar za sad to očito funkcionira.

Tko hoće igrati MP mora kupiti. Po meni pošteno.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FLes kaže...

i meni, i meni {#}

Oce li mjesec ikad shvatit da ga zemlja samo vrti oko svoje osi!?
17 godina
odjavljen
Crysis 2

bila vijest da će navodno imat DRM zaštitu

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Evo svi koji su kupili preko EA download managera tu vam je službeni odgovor kojeg sam dobio, uglavnom nema preloada već kad igra izadje onda dobivaš ključ i skidaj...shit ://...nema prelodaa grrr

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Nema preloada, igra se može registrirati i stoji u download manageru s oznakom Unreleased. 

Crysis 2 unreleased Crysis 2 unreleased
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Evo jedan dosad ne viđeni screenshot :))) ...Hmmm loooking jeb.... dobro :)

http://img3.sector.sk/files/novinky/2011-3-20-19-23-60/pict-236.jpg

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...

Evo jedan dosad ne viđeni screenshot :))) ...Hmmm loooking jeb.... dobro :)

http://img3.sector.sk/files/novinky/2011-3-20-19-23-60/pict-236.jpg

COOL jer to na DX11 grafika?

Evo još malo do izlaska igre konačno! klik

Sad je oko 19 sati preostalo još samo. To je sutra znači oko 8 navečer se skida{#}

16 godina
Tvrdy kaže...

Nema preloada, igra se može registrirati i stoji u download manageru s oznakom Unreleased. 

A kaj bi ti, čekaj kao i svi drugi ;)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
15 godina
protjeran
Crysis 2

nači kad ćemo bit u stanju skinut igru, a ne da piše ovo unrealeased(ako se tako piše:D)?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
Horned Reaer kaže...

Evo još malo do izlaska igre konačno! klik

Sad je oko 19 sati preostalo još samo. To je sutra znači oko 8 navečer se skida{#}

Kaj nije tek u petak 25.3?

15 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...
Kaj nije tek u petak 25.3?

U različitim dijelovima svijeta je izlazak u različite datume. US je 22.3.2011., EU 25.3.2011.

"Crysis 2 releases tomorrow in the U.S. and on March 25th in the U.K./Worldwide! If you haven't pre-ordered Crysis 2 yet, take a look at the following deals!" - EA Crysis Blog

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 10:36 (FLes).
16 godina
Crysis 2

Evo imate za skiniti Clone DVD

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Crysis 2

@FLes

Na Steamu pise 24.3.

@Horned

thx samo meni ne treba igra

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 9:31 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Joe Cooker kaže...

Na Steamu pise 24.3.

Progooglaj malo
Crysis 2 DVD9 Multi 5-NETSHOW

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Je, došao je, ali ide dolje brzinom koja je bila aktualna u srednjem vijeku..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Je, došao je, ali ide dolje brzinom koja je bila aktualna u srednjem vijeku..{#}

heh zavisi odakle skidaš meni je več dolje...žalosno je da ću prije zaigrati piratsku verziju a platio sam original koji dolazi tek u petak ...ccc

16 godina
Horned Reaer kaže...
Riker kaže...

heh zavisi odakle skidaš meni je več dolje...žalosno je da ću prije zaigrati piratsku verziju a platio sam original koji dolazi tek u petak ...ccc

pa nemoj igrat piratsku...kao da se nemreš strpit sad još ovih par dana...nakon svih odgađanja i gluposti

http://www.youtube.com/user/zgd2006
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Ma kakav pirat? U taj Clonedvd upišeš svoj cd key i aktiviraš ga nakon instalacije i to je to, imaš legalni crysis. 100 puta bolje nego imati onaj glupavi download manager na kompu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice