Daj napisi koji komp.
Imaš pod njegov "Moj PC".
Ok hvala ,nisam znao da je na tom testirao :D
Daj napisi koji komp.
Imaš pod njegov "Moj PC".
Ok hvala ,nisam znao da je na tom testirao :D
Jao kako me uzrujali debili (nemam ljepše riječi) koji se još i žale na NFOHump-u da kak im se igra ruši i ima bugove, isse pa treba ih lopatom...
napravio preord na base-host-u ;))
Samo me zanima kako je uspio procuriti taj build
Intervencija više sile
Netko "gore" smatra da nije pravedno što su Xbox-aši dobili demo prije nas.
na steamu jos nema.. :/
Intervencija više sile
Netko "gore" smatra da nije pravedno što su Xbox-aši dobili demo prije nas.
Ćujem da je i za xbox360 izašla isto piratsku verziju
Mislim da je to namjerno "procurilo" Jednostavno vidjeli su da pc igraći pucaju po šavovima, pogledajte onu temu "crysis znatno bolji na pc-u" koliko je tamo klanja došlo između pc-a i konzole Pa su nam pustili ovo da evo vidimo sve to, da shvatite kako igra je potpuna suprotnost od onoga što su "znalci" govorili, tipa da će trebati neznam kakav pc da se uopće pokrene, da će biti linearno, skučeno, bla bla, a kao rezultat toga veća prodaja igre na pc-u
Al če se igrati multiplayer,pa neće moć uć na servere kolka navala ce biti prvih dana kada izađe full...hahha..a baš me zanima šta crytek ima reći an ovo..najave nam mp betu tjedan dana prije izalska..a xbox i ps3 dobili 1 mj prije izlaska..stvarno nije fer..uvijek pc ostaje zakinut..kao i bulletstorm..nebi dali demo nego da čekamo..Puujj too!!
PS3 nije dobio još ništa, samo xbox, a po svemu sudeći rekao bi da je PC trenutno u prednosti po količini dobivenog sadržaja A još bi trebali i demo dobiti
pa samo je xbox dobio mp demo
PS3 nije dobio još ništa, samo xbox, a po svemu sudeći rekao bi da je PC trenutno u prednosti po količini dobivenog sadržaja A još bi trebali i demo dobiti
Al ne shvaćam te ljude..uvijek pc ekskluzive ostaju zakinute za demo..umjesto da nam daju neki pothvat da kupimo igru i uživamo u njoj..mi moramo do zadnjeg dana čekati..i nadati se da je dobro..stvarno..
Want more ScreeShots!!1 Need to jizz
OFFTOPIC::Jel postoji nekakav drugi program osim frapsa...pita zato sto uništi mi screen do kraja..
@tommy
ATI Tray and Tools
Koliko košta nano edition?
otkad vam govorim da neče tribat uber jake makinje za ovo igrat,nečete da slušate,bando bez škole
to su tvoji SS?
ovo ce unistit pc kao gaming konzolu.....50 dana ranije lol......sad ce vijesti pocet kako vise crytek vise nece razvijat za pc
ovo ce unistit pc kao gaming konzolu.....50 dana ranije lol......sad ce vijesti pocet kako vise crytek vise nece razvijat za pc
nemora bit
ovisi kak ce mi ovo radit,ak ce se barem nekak vuc kupujem
iako mi nije bilo na kraj pameti jer me crysis nije zanimao bas previse
Prema SS-ovima ovo će biti nova revolucija u grafici (kao i originalni Crysis).
to su tvoji SS?
ne, ja imam slične ovi su sa trackera od luxx-a
@tommy
ATI Tray and Tools
al ja imam nvidia grafičku?
Beta če mi se skiniti oko 4 ujutro heheh ..taman stignem do 8 do posla vidjeti malo o čem se radi :)--- bez obzira na leak prodavat ce se igrica sta vam je ljudi :)...sad sam nestrpljiv...nadam se da neće maknit linkove na 90 posto hehe..
dajte screenshote stavljajte :)
to su tvoji SS?
nisu, vec su bili par strana prije...
hahah na netu vec poceo sveti rat:DDDD hahhah svi pisu DIE PC PIRATES HAHAAHAH
neki klinjo skinio malo prije i pise po forumima I'M GOING TO HELL sry crytek hahah
Kako je lijep osjećaj igrat u pozadini uz Coldplay..ujutro će SS-ovi..dečki uživajte;))
Beta če mi se skiniti oko 4 ujutro heheh ..taman stignem do 8 do posla vidjeti malo o čem se radi :)--- bez obzira na leak prodavat ce se igrica sta vam je ljudi :)...sad sam nestrpljiv...nadam se da neće maknit linkove na 90 posto hehe..
dajte screenshote stavljajte :)
Ne mogu maknuti linkove lol :D
Progooglaj malo p2p ;)
divota...kako čovjeku treba malo, par slika, da se razveseli