A central park je velik kao jedan grad u Hrvatskoj XD
Mislim da će mi novi crysis biti ok, preburno će biti. Sumnjam da će biti šuljanja i snajpanja kao u prvom dijelu.
Jel će psycho uopće biti u drugom dijelu?
A central park je velik kao jedan grad u Hrvatskoj XD
Mislim da će mi novi crysis biti ok, preburno će biti. Sumnjam da će biti šuljanja i snajpanja kao u prvom dijelu.
Jel će psycho uopće biti u drugom dijelu?
Mislim da će cijeli tim ponovo okupljen, tj tako bar piše na ovoj stranici, a glavni lik bi ponovo trebao biti nomad.
kad ce ovo cudo grafe su mi se uljenile..
Crysis 2 PC DEMO dolazi !!!
We're glad so many of you are enjoying the Xbox 360 multiplayer demo - if you haven't tried it yet, check it out on Xbox Live. At this time, Crytek and EA are also glad to confirm that we will also be releasing a pre-launch multiplayer demo of Crysis 2 on the PC. Stay tuned for more details.
A to mi kao nismo već odavno znali? -.-
kad ce ovo cudo grafe su mi se uljenile..
Lako je njih odlijeniti.
Jednostavno upali Metro 2033 ili obični Crysis
Jednostavno upali Metro 2033 ili obični Crysis
Rezu na max,postavke na enthusiast.
Jbt taj demo ce izdat 1 tjedan prije full igre :D
Kako je krenulo, hoće.
haha ma zezan se , nisan moga izdrzat !!!
I JA GA CEKAN KO ZEBA SUNCA !! :))
....
Nije bila smješna fora, konstatno pratim preko svih mreža sve što se o crysisu događa tako da me nemože apsolutno ništa iznenaditi, osim recimo da mi kažu da će mi poslati besplatni primjerak, to bi me fakat iznenadilo
ja sta vise pratin o crysis-u to mi dani sporije idu ! :(
al srica ima dobrih videa na youtube-u veliki oko 20 minuta MP crysis-a 2
ja sta vise pratin o crysis-u to mi dani sporije idu ! :(
al srica ima dobrih videa na youtube-u veliki oko 20 minuta MP crysis-a 2
Ma nije još puno, jedno 32 dana do izlaska, časkom će to proći. Zapravo, još nekoliko dana na to moram dodati dok mi dođe primjerak iz engleske...aj barem bude limited edišn
A možda mi knjiga i prije stigne pa ću onda imati što čitati dok igra ne dođe
za mi je sta je necu moc kupit , to bi bia prvi put da kupin igricu , jos ti spominjes neku knjigu ... (zvuci šema )
nema druge nego cekat "bracu slovence "
Da,da izlazi i knjiga crysis legion, gdje se prepričava radnja iz crysisa 2, knjiga u preorderu dođe svega 10$ mislim da povoljnije od toga nemože biti...
pa kako se kupuje priko amazona ?
pa kako se kupuje priko amazona ?
Sa kreditno ili debitnom karticom, ili preko paypala, a knjige šalju u hr, i mislim da ne bi trebala ni carina ni pdv na to doći jer je niske cijene. Uglavnom ili pitaj roditelje/prijatelja tko ima karticu da ti kupi pa mu ti daš na ruke, a ako imaš 18god onda možeš sam u nekoj banki napraviti debitnu karticu sa kojom možeš kupovati preko neta.
Mislim da svi puno očekujemo od Crysis 2 i da će se zato mnogi razočarati... nije to više ono šuljanje po prašunama što mi je bilo super...
uuu valjalo bi imat tu debitnu karticu ... jel sa njon najjednostavnije il je svejedno ?
Mislim da svi puno očekujemo od Crysis 2 i da će se zato mnogi razočarati... nije to više ono šuljanje po prašunama što mi je bilo super...
Po onome što sam do sada vidio, mene neće razočarati. Istina da SP više nije đungla, i da neće biti koreanaca, ali zato imam crysis i warhead koji uvijek mogu instalirati i derati, malo(zapravo puno)promjena nije naodmet, nećemo valjda stalno raditi istu igru samo malo ljepše grafike??
uuu valjalo bi imat tu debitnu karticu ... jel sa njon najjednostavnije il je svejedno ?
Pa sa debitnom je jednostavno, sam na nju staviš novaca koliko trebaš i kupiš preko neta, nema straha da ti netko može ukrasti pa nabiti račune i slično, a nije ni skupa za izraditi, za studenta dođe neka smješna cifra od 30-ak kuna.
iman neki osjecaj da ce 2-i dio bit bolji ( puno vise ulozeno )...
Richard Morgan napisa pricu , tip koji je radia na filmu Hulk (kaskader ) izvodi pokrete vanzemaljaca ... ko zna sta jos...
i rekli su da ce bit slobode u misijama .
Haha na CGPersia je procurio editor ili development kit od Crysis 2 / CryEngine 3, nisam siguran što točno jer nisam još sve pročitao ali ekipa je već postala in-game screenshotove, izgleda brutalno!
Malo prekopajte forum tražeći "Cryengine 3", neću linkati zbog potencijalno nelegalnog sadržaja.
Evo par slika da ne mislite da je patka neka... (nisu moje slike)
Na žalost koliko vidim iz postavki daleko od "Very High" ali eto, malo da se guštate. Navodno su ti buildovi trenutno puni bugova. No... neka mašta radi dalje.