Pogledajte video o Cryengineu 3!
Ima scena i u gradu, što znači da čemo Crysis 2 igrati u (gradu)...juuhuu
Pogledajte video o Cryengineu 3!
Ima scena i u gradu, što znači da čemo Crysis 2 igrati u (gradu)...juuhuu
Super video, odlična igra svjetla i sjene-novi cryengine je odličan, ali ima čini se ima mana, ima scena u kojima zatrza, ali za sada izgleda odlično. Pogotovo jer su ga uspjeli napraviti za XboX360 i PS3. Crytek 2 engine nije mogao na PS3 i XboX360 zbog hardverskih zahtijeva koliko znam
.
Super video, odlična igra svjetla i sjene-novi cryengine je odličan, ali ima čini se ima mana, ima scena u kojima zatrza, ali za sada izgleda odlično. Pogotovo jer su ga uspjeli napraviti za XboX360 i PS3. Crytek 2 engine nije mogao na PS3 i XboX360 zbog hardverskih zahtijeva koliko znam
.
.Tema vec otvorena, nalazi se 3 stranice prije...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/cryengine-3/20962.aspx
Ja sam već otvorio istu temu, i to davno. Samo spamanje.
.
Ne čini se baš nekako dobra grafika(možda nije na veary high?), Da, cryengine 2 je.
Ti sad spammaš.... |Super video, odlična igra svjetla i sjene-novi cryengine je odličan, ali ima čini se ima mana, ima scena u kojima zatrza, ali za sada izgleda odlično. Pogotovo jer su ga uspjeli napraviti za XboX360 i PS3. Crytek 2 engine nije mogao na PS3 i XboX360 zbog hardverskih zahtijeva koliko znam
.
Ne čini se baš nekako dobra grafika(možda nije na veary high?), Da, cryengine 2 je.
Ti sad spammaš....