Crimson Desert

poruka: 12
|
čitano: 3.339
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Crimson Desert

Crimson Desert je najavljena igra od developera Pearl Abyss, južnokorejski developer poznat po MMORPG-u Black Desert Online - web stranica https://crimsondesert.pearlabyss.com/en-US/Main/Index

Igra je open world third person action adventure, i što je najbitnije singleplayer. 

Već je najavljuju godinama, a izgleda da je konačno napokon blizu izlaska, odnosno nagađa se da će izaći tokom 2025. 

Videa na youtubeu izgledaju vrhunski, igra djeluje fantastično. Prvi traileri su bili prije nekoliko godina te sam iskreno zaboravio na igru, ali sad tokom ljeta su pokazali dosta gameplayeva, i izgleda odlično. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Crimson Desert

Mislim da poput sve i jedne korejske igre, pay2win model bu tu bio jako izražen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Crimson Desert
sinkee kaže...

Mislim da poput sve i jedne korejske igre, pay2win model bu tu bio jako izražen.

tko će davati lovu za pay2win za singleplayer igru?  

12 godina
Crimson Desert

Baš gledam gameplay i isto kao i u black desert grafika je očajna. Posebno mislim na preveliki bloom (blještanje svjetla), shimmer (treperenje/sjaj), prejak bijeli/svijetli efekti i preopterećenost vizualnim efektima. To je jedino sto me odbija od igre.. smeta mi to uzasno za oči. Neke scene toliko blješte i trepera da ja nista ne vidim. Nije mi jasno zašto to ne poprave jer vidim na internetu da se dosta ljudi žali na to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crimson Desert

Budući da je danas release date, jel itko zaigrao?

Kakva vam je?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crimson Desert

Čekao sam recenzije i ispada na nije baš "my cup of tea". Možda probam kad bude na većem popustu i ako ispeglaju bugove/ubace neke potrebne QoL.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crimson Desert

ja sam je jučer navečer isprobao prvih sat vremena tako da mi je još prerano za donositi ikakve zaključke ali ovako na prvu vidim da će mi biti dosta zanimljiva,

kao da si spojio witchera 3 ,rdr2 i assassins u jedno ,a obožavam te naslove i takve igrice, 3rd person-open world-rpg igre.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Crimson Desert

Po svemu sudeci dosad, tresla se brda, rodilo se nis. Misljenja su u najmanju ruku podijeljena, 56% pozitivnih na steamu od 9000 reviewova. Jako puno problema s kontrolama i opcenitim clunkinessom, hrpa grafickih problema s treperenjima razno raznim i tak. A steta, bas mi je dobar timing i treba mi nesto novo za igrati, al this ain't it u ovom trenutku... Mozda uz nekoliko patcheva/ modova.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Crimson Desert
Minneyar kaže...

Po svemu sudeci dosad, tresla se brda, rodilo se nis. Misljenja su u najmanju ruku podijeljena, 56% pozitivnih na steamu od 9000 reviewova. Jako puno problema s kontrolama i opcenitim clunkinessom, hrpa grafickih problema s treperenjima razno raznim i tak. A steta, bas mi je dobar timing i treba mi nesto novo za igrati, al this ain't it u ovom trenutku... Mozda uz nekoliko patcheva/ modova.

Općenito ne kužim tu potrebu da se napravi igra koja će u sebi imati sve moguće mehanike ikad viđene umjesto da ih ima par i da budu ispolirane. 

Kolega iznad spominje RDR2 i W3, ali ova igra s te dvije može u istu rečenicu samo po čistoj kvadraturi/veličini svijeta. A meni je to najmanje bitan razlog zašto su mi obje te igre na listi najdražih. Ali dobro, svakome njegovo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Crimson Desert

Citam steam recenzije I pola njih daje negativnu ocjenu jer nisu sposobni doci do svojih deluxe itema. A ostali umjesto da su malo pogledali recenzije jucer prije kupovine, a bilo je tona na youtubeu, vidjeli bi da nije ovo igra kao Assassins Creed gdje od prve sekunde igre razbacujes neprijatelje , cak je Jake Baldino rekao da su prvih 8 sati malo mukotrpni ali kada malo upgrejdas lika s prvih par skillova igra postaje sve bolja I bolja. Glavni lik ima preko 40 razlicitih napada za otkjucati tako da ovdje nije dovoljno samo spamati 2 ista napada i parry i dodge. Jako mi je glupo sto ljudi nakon 2 sata igranja pisu recenzije. Ja planiram igrati oko 19 sati kada dodjem s posla I ako mi se igra bude jako svidjela ne planiram napisati nikakvu recenziju dok nisam barem minimalno 30+ sati odigrao. Opcenito ljudi igraju zanrove igre koje Im ne leze I onda se zale. To je kao da ja koji nisam ljubitelj Souls like igara , igram Elden Ring I onda u recenziji placem kako je igra teska I kako ginem 100 puta na prvom Boss-u.

Ova igra jednostavno nije za svakoga bas kao sto Elden Ring nije za svakoga. Igre tipa Witcher 3, RDR2, Assassins Creed serijal I GTA V su igre napravljene za siroki spektar ljudi dok ovakva igra nije I developeri  su to dali do znanja. Doslovno nisu nista skrivali u vezi igre ali ljudi si jednostavno ne daju truda da se malo informiraju.

Marko
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:13 (Marko008).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Crimson Desert

ma ja sam spomenuo rdr2 i witchera 3 više kao uporedbu svijeta ,dizajna i veličine mape ,ne kao same igre koje su po sebi masterpiece.

točno to šta kaže iznad kolega, treba odigrati barem 20-30h gameplaya pa dati konačni sud ,ali ovako na prvu mi se čini zamiljiva i mislim da se može igrati stotine sati ,naravno ko voli takve igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crimson Desert
Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:39 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice