Counter Strike Online

poruka: 15
|
čitano: 6.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Counter Strike Online

Jako dugo več igram cs (Counter Strike 1.6) i surfajuči po youtube naišao sam na "trailer" za Counter Strike Online!!!!!!!!!!

Malo sam njušako po Wikipedi i Google i pronašao neke info.

Neče trebati steam za igranje i imati če dodatne mape i oružija.

Znate vi što više?

Podjelite znanje.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Counter Strike Online
LINUX47 kaže...

Jako dugo več igram cs (Counter Strike 1.6) i surfajuči po youtube naišao sam na "trailer" za Counter Strike Online!!!!!!!!!!

Malo sam njušako po Wikipedi i Google i pronašao neke info.

Neče trebati steam za igranje i imati če dodatne mape i oružija.

Znate vi što više?

Podjelite znanje.

Hvala

ovako...
steam netraba jako dugo vec da bi se igro CS online, dodatne mape i oružja ovise i hostu, o onom ko ih stavi tamo. al ipak standardno je najbolje. mi imamo privatni server, ako želiš igrat s nama (a al samo s nama, niko drugi) javi se na msn (e1ectra_one@hotmail.com) da se dogovorimoi da vidimo skill level. Jel je server PRIVATE members only... 
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2008 11:23 (e1ectra_one).
17 godina
neaktivan
Counter Strike Online

WIKI QUOTE: Counter-Strike Online is a remake of Counter-Strike: Condition Zero targeted towards Asia's gaming market. It is being developed by Nexon Corporation with oversight from license-holder Valve Corporation. Unlike most of Valve's games, Counter-Strike Online will not require Steam to play.

Hmm... ew bas citam, te ono, suzdrzan sam, te ne znam sta ocekivati - jos sam vjeran 1.6 v21 :D

Ono sto cekam je CSproMOD za SOURCE, koji ce u source dovesti 1.6 feeling, te ce se kao takav dalje koristiti na vecim turnirima :D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter Strike Online

decki zar nije jednostavno da si skinete counter strike source XD bolja grafika sve naj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter Strike Online

staze su duplo bolje,oruzja izgledaju realističnije i krv nije kao ona na 1.6 nego prska kako treba ewo wam video pa bacite oko

Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter Strike Online

cs online ti je remake od cs condition zero-a, ima neka nova oruzja, sreden gui i dostupan je samo u aziji

i ja sam ocekivo nesto bolje od sorsa ali sam se prevario

eto pise ti na wikipediji

Counter-Strike Online is a remake of Counter-Strike: Condition Zero targeted towards Asia's gaming market. It is being developed by Nexon Corporation with oversight from license-holder Valve Corporation. It uses a micropayment model that is managed by a custom version of the Steam back-end.

hRva mRva z in da house

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter Strike Online

Posjetite skozijev portal :) i naravno maknite se sa neoriginalnih servera, preloše je tako igrat CS 1.6. Vjerujte mi, znam.

video tutorial:

www.team-skozi.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 22:30 (totalni).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ima netko da ima steam od CSS-a a da mu netreba i da je voljan poklonit OsmijehSmijeh

16 godina
protjeran
ivan2220 kaže...

jel ima netko da ima steam od CSS-a a da mu netreba i da je voljan poklonit OsmijehSmijeh

krekujes stim i igras protiv botova xD

Tema je predobra stavrno bas sam gledo na youtube davno cs online i trazio sam download i naso imalo je previse MB da bi skido sa neta :S A sto je najgore izgleda da je beta i da je samo za kinesko trziste :S
Jedva cekam da se nadze u prodaji i da se pocne rokati preko online :D
16 godina
Counter Strike Online

Kad se vec spominje cs koji je trenutni patch za 1.6, nisam ga dugo igrao pa bi opet malo imam protocol 48 jos mi treba patch

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
xxxxx kaže...

Kad se vec spominje cs koji je trenutni patch za 1.6, nisam ga dugo igrao pa bi opet malo imam protocol 48 jos mi treba patch

Za online igranje najbolji ti je v21pech imas ti i v31,ali svaki aktivni cs gamer preporucio bi ti v21 ;)
Prati autora i njegove teme ako mislis da su za pratiti xD
17 godina
neaktivan
Counter Strike Online

evo nakon sto pogledah trailer mogu reci da je izgleda jadno.

igrat cu i ja i dalje svoj Source. 1.6 i taj Online mu nisu ni do koljena....

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
eXsaz kaže...
xxxxx kaže...

Za online igranje najbolji ti je v21pech imas ti i v31,ali svaki aktivni cs gamer preporucio bi ti v21 ;)
 Znaci sve ostalo na istom, super.
Edit: Evo Skinite ovo za cs 1.6 bude bolja grafika i izgleda slično kao source: http://www.4shared.com/file/62191889/c1ec2f7e/CS_Source_Patch.html (oko 60mb)
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 22:39 (xxxxx).
16 godina
neaktivan

Jel ima neki link di mogu skinit cs 1.6 i da igram online? Pozdrav!

16 godina
neaktivan
Counter Strike Online

CSS is the best!!!!!!!!!!!!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice