Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Counter Strike: Global Offensive

Upravo stigo novi sound update za pištolje, oduševljen sam, sve zvuci bolje nego prije.

Na žalost uz to  Gamma 2 case,  štancaju se skinovi ko na traci a sve lošije i lošije kvalitete.

Što se cijena na marketu tice, spušio sam i ja 200€ u zadnjih tjedan dana, al to je dio rizika kad se investira u tako nešto(nisam ocekivao da ce i operation skinovi dropat toliko), najbolje da svak za sebe procjeni kad prodat ili kupit skinove jer nitko sa sigurnoscu nemože rec kako ce se cijene kretati narednih dana. A savjeti koje nađete na razno raznim forumima, redditu su najcesce manipulacije marketa. 

Vinchix#2942
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

neon revolution 

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Kao i uvijek tako i sada!
Novi case, par skinova ti se sviđa drugo ne želiš niti vidjeti. :P
16 godina

Zanimljiv drop danas

(gamma 2)

Sta mislite da ga prodam ili otvorim?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 15:28 (Mitch).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Zanimljiv drop danas

(gamma 2)

Sta mislite da ga prodam ili otvorim?

Prodaj odma

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
Bubabug kaže...

Upravo stigo novi sound update za pištolje, oduševljen sam, sve zvuci bolje nego prije.

Na žalost uz to  Gamma 2 case,  štancaju se skinovi ko na traci a sve lošije i lošije kvalitete.

Što se cijena na marketu tice, spušio sam i ja 200€ u zadnjih tjedan dana, al to je dio rizika kad se investira u tako nešto(nisam ocekivao da ce i operation skinovi dropat toliko), najbolje da svak za sebe procjeni kad prodat ili kupit skinove jer nitko sa sigurnoscu nemože rec kako ce se cijene kretati narednih dana. A savjeti koje nađete na razno raznim forumima, redditu su najcesce manipulacije marketa. 

gle ja sam spusio vise 1k keyeva po trenutnim cijenama sto ti dode preko 13k kn kojih sam mogao imati da sam prodao prije, ali jbg nisam i sad cekam, ne mislim ih tak jeftino prodat posto mi ne trebaju pare trenutno, ali sam sretan trenutno jer imam za igranje m9 ruby i sapphire :)

Mitch prodaj to odma

16 godina
Dobio sam key za dzabe prakticki jer sam imao neki los dupli skin pa mi je frajer dao key :D nije se isplatilo prodat jer je sa 16$ pao na 4$...otvorio i dobio xm1014 slipstream
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Dobio sam key za dzabe prakticki jer sam imao neki los dupli skin pa mi je frajer dao key :D nije se isplatilo prodat jer je sa 16$ pao na 4$...otvorio i dobio xm1014 slipstream

Svaka čast majstore... Nije se isplatilo dobit besplatnih 3.5 eura pa si umjesto toga dobio 50 centi... I, šta misliš, jel se isplatilo sad? Idući put šta manje mozgat i prodat odma pa možda i dobiješ tih 16 

16 godina
Roko567 kaže...
Mitch kaže...

Svaka čast majstore... Nije se isplatilo dobit besplatnih 3.5 eura pa si umjesto toga dobio 50 centi... I, šta misliš, jel se isplatilo sad? Idući put šta manje mozgat i prodat odma pa možda i dobiješ tih 16 

Nisam mogao pristupiti community marketu jer nemam kupnju između 30 dana i 1 godine. Samo ingame, dakle key ili trade.

Zadnji put sam otvorio Shadow, frend mi poslao key i dobio Ak47 frontside misty BS. A i ovaj xm1014 je već 2$ i raste budući da imam FN.

Dobio sam gamma2 case kada je već bio 3.5€....sada je oko 2 ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 14:04 (Mitch).
14 godina
Roko567 kaže...
Mitch kaže...

A šta će sa tih 3.5€ ako ga ne zanimaju skinovi? I ja svaki case otvorim ako imam neki key kod sebe. Samo sam jedan Gamma 1 case prodao kad sam ga dobio čim je izašao, i još uvijek imam tih 1.80 na walletu..

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina

trosit na igre na rasprodaji? :p

ja sam imao 20ak eura od tih gluposti i kad je ljetna/zimska/proljetna/halloween rasprodaja bome mozes ubost lijep broj igara

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

A šta će sa tih 3.5€ ako ga ne zanimaju skinovi? I ja svaki case otvorim ako imam neki key kod sebe. Samo sam jedan Gamma 1 case prodao kad sam ga dobio čim je izašao, i još uvijek imam tih 1.80 na walletu..

Ko kaže da moraš na skinove spiskat... Kupi neku igru

16 godina
Far Cry 3 je 4,99
12 godina
protjeran

Od neki dan, FPS se prepolovio, a u meniju je lockano na 30...

S tim da kad uđem u igru, lockano je na 30, i moram staviti video settings na default da bi se ispravilo.

Jel još netko ima taj slučaj?

http://www.twitch.tv/dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jarvan kaže...

S tim da kad uđem u igru, lockano je na 30, i moram staviti video settings na default da bi se ispravilo.

ugasi sve AA/Vsync ionako ti ne treba, fps_max 300 i vozi igraj full screen to ti daje jos fps-a

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
protjeran
chaselol kaže...
Jarvan kaže...

ugasi sve AA/Vsync ionako ti ne treba, fps_max 300 i vozi igraj full screen to ti daje jos fps-a

Ne čitaš?

Sve je bilo u redu do neki dan...komp mora gurat na 500FPSa.

Sa micro patchem su shebali nekaj.

Zanima me jel netko još ima problema.

Nemože MENU biti lockan na 30 fps.

10 godina
neaktivan

Jel tražiš pomoć ili ne? Ne vidim zašto ne bi moglo biti moguće da su se poremetile fps_max_menu i fps_max vrijednosti ili eventualno borderless mod. Čovjek je dao dobre savjete.

p.s. CSadria Challenge 13 danas u 16:00, stream od 18:00 kao i inače: https://www.faceit.com/en/csgo/tournament/a419ba76-cbf1-4349-a156-2ddff9d131e8

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li je video cfg stavljen na read only?

Ako da, obriši stari, neka generira novi i podesi ponovno postavke.

11 godina
odjavljen
Jarvan kaže...

Govorilo se o tome vec, pogledaj stranicu prije 

13 godina
neaktivan

Meni sve extra kak sam stavio mfaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ma xbox snimanje je trebalo isključiti.

Win10 problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nadam se da ce biti nesto od ovoga, trenutno igranje MM na LE/LEM je smijurija, svaki drugi game jel pocnu gubiti pali aim lock ili wh 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Ja sam odigrao 15tak matcheva na primeu i ni jednom nisam jos naisao na citera...
9 godina
Ja sam odigrao 15tak matcheva na primeu i ni jednom nisam jos naisao na citera...
9 godina
15 godina
deepshitcro kaže...

A to znaš kako?

16 godina
A ja bas u Overwatchu i u zadnjih tjedan dana prijavio jedno 6 citera.

nema pravila kad svi koriste toggle...tesko se kuzi ali na AWP najbolje jer se najvise POV pomakne po FOVu.

Najvise sto sam ih prijavio igra Dust 2...tako da se ta mapa izbjegava :D
11 godina
anarky1988 kaže...
deepshitcro kaže...

A to znaš kako?

pobjedio je XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
16 godina
Ha nez imam osjecaj i prema ovom sta vidim na overwatch da dosta njih togglea kad pocnu gubit...inace ne pocinju odma s wh/aim itd.

Ali je ta cheating scena vrijedna 50 milijuna dolara u transakcijama od 2014. samo za CS:GO...bolesno
13 godina
neaktivan

Ovaj mm picker je smijeh tezi.Odaberem samo Bec te Luxemburg i lagano dobijem 3 Amerikanca u gn1.

Btw. Rank upo na gn2 :D trebalo 5 pobjeda i jedan cooldown.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice