Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
ArminBHF44 kaže...

Nisam igrao duži period,vratim se odigram 4 meča izgubim 2 padnem sa LEM na DMG,nije mi bio poznat ovaj novi ranking system lol,hoće ovo sad uvijek ovako biti izgubiš jedan meč padneš rank ili određeni period da balansiraju rankove ?

pa padat ces tak dugo dok te ne stavi u onaj rank koji zasluzujes

12 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Po kojoj to logici ide,dobiješ 5 mečeva ništa,nakon toga izgubiš 1=derank,a vidim da je K/D ratio kao i uvijek nebitan. Iako jasno mi je šta rade i sigurno će to nakon određenog vremena prestati.

0 0 hvala 0
14 godina
ArminBHF44 kaže...

Po kojoj to logici ide,dobiješ 5 mečeva ništa,nakon toga izgubiš 1=derank,a vidim da je K/D ratio kao i uvijek nebitan. Iako jasno mi je šta rade i sigurno će to nakon određenog vremena prestati.

pa prestat ces padat dok ne dodes na zasluzeni rank, ja sam pao sa supreme u lem,a izgubio sam ih par u to vrijeme kad je bio taj update

11 godina
odjavljen

Sve proslo bez problema :D Vrijeme je i da se ja okusam u ovoj igri. Bit ce hard, but fun ;)

2 0 hvala 0
11 godina

danas par dobrih fragova, ali ovaj drugi...haha idu peakat a ima 3sec do kraja hahaha

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 15:07 (MasterG).
13 godina
neaktivan
Otvorio 5 caseova i dobio neki damaskus noz.Ode za cca 75 eura.haha. Pa nisu ta otvaranja toliko losa?! U nekim sam nasao i usavrsene puske,npr. M4 s suspenzorom ili neki zuti kalas. Smije li se u igri masovno kupovati iteme i preprodavati ili ima neko ogranicenje?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

To su ti skinovi koji mijenjaju samo izgled oružja, a ova m4 sa supressorom ti je m4a1s i uvijek ju možeš equipat umjesto m4a4, čak i kad nemaš skin za m4a1s.

11 godina
odjavljen

Imam vec 8 sati na igri lol :D Samo strasno mi je tesko kontrolirat recoil xD Nisam naviko na to. Usrani COD me upropastio.

0 0 hvala 0
13 godina
IvanDado kaže...

Imam vec 8 sati na igri lol :D Samo strasno mi je tesko kontrolirat recoil xD Nisam naviko na to. Usrani COD me upropastio.

A onda shvatis da recoil ne moras uciti, vec da ucis pucati 2-3 metka da ubijes =)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
IvanDado kaže...

Imaš na jubitubi par dobrih trening videa a možeš si skinuti i neke trening mape. 

Stvar oko recoila je da uzmeš neku pušku, staneš pred zid i opališ sprej od recimo 10-15 metaka. Vidiš koji je patern i onda kad pucaš po nekome miš pomićeš obrnuto od paterna. 

11 godina
odjavljen

Ok bum testiral to :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nego market itema.Ima kakva kocnica u preprodaji?Broju preprodanih itema?Trzi li netko?

0 0 hvala 0
15 godina
Nickname1 kaže...
Otvorio 5 caseova i dobio neki damaskus noz.Ode za cca 75 eura.haha. Pa nisu ta otvaranja toliko losa?! U nekim sam nasao i usavrsene puske,npr. M4 s suspenzorom ili neki zuti kalas. Smije li se u igri masovno kupovati iteme i preprodavati ili ima neko ogranicenje?

Jednom te ukenjalo i vrlo vjerojatno nikad više.

Preko betova što sam zaradio za keyeve sam otvorio oko 20ak caseova i ništa, kao i frendovi. Jednostavno pretvaranje 2.25 u 0.03€

EUNE: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 16:55 (Ferritin).
13 godina
neaktivan

Oko 200 itema po godini

11 godina
neaktivan

I onda ljudi pričaju kako je novi ranking sistem sranje jer samo se derankuju.

...My life, My game, My rules...
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
SoynTech kaže...

I onda ljudi pričaju kako je novi ranking sistem sranje jer samo se derankuju.

Toliko pitanja...

Još mi je malo komično kako je Trill rekao ime Marin

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan

Koliko je koštao najskuplji item koji vam je dropao u samoj igri u zadnjih godinu dana?

0 0 hvala 0
14 godina
Nickname1 kaže...

Koliko je koštao najskuplji item koji vam je dropao u samoj igri u zadnjih godinu dana?

Mislis nakraju igre? Ili case opening?

17 godina

Pa ako piše u samoj igri onda nije case opening. Meni je bio dao AWP Sun in Leo MW čini mi se, prodao sam ga za 4€, to je najviše što sam dobio

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Morat cu novi acc uzet
Uvalio sam se u silver 1 i ne ide van
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nickname1 kaže...

Mom drugu lik poslao noz od 200 eur i dva skina po 15eur a nije uzeo njegov noz, dal' se to racuna isto? 

p.s. drug dobio trade ban jer je prihvatio trade offer, jer je lik koji je poslao otisao offline, ovaj prihvatiom otisao na posao i nije provjeravao steam to vece, ujutro trade ban

Volvo best 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 21:26 (chaselol).
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Mom drugu lik poslao noz od 200 eur i dva skina po 15eur a nije uzeo njegov noz, dal' se to racuna isto? 

p.s. drug dobio trade ban jer je prihvatio trade offer, jer je lik koji je poslao otisao offline, ovaj prihvatiom otisao na posao i nije provjeravao steam to vece, ujutro trade ban

Volvo best 

Znaš koliko debilno zvuči to da ti je prijatelj dobio trade ban jer je prihvatio offer? 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina

Dap, to ti je steam report system.

Njih nije briga sta scamas ili koliko, samo ih brine ako dobijes odredjen broj "report for scam" 

Mislim na lounge samo ukucaj da prodajes recimo bayo doppler FN i pogledaj search, prva 4 sto nadjes imaju po 3-4 steamrep reporta za scam a nemaju trade ban. Jel dovoljno debilno zvuci sad? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Dap, to ti je steam report system.

Njih nije briga sta scamas ili koliko, samo ih brine ako dobijes odredjen broj "report for scam" 

Mislim na lounge samo ukucaj da prodajes recimo bayo doppler FN i pogledaj search, prva 4 sto nadjes imaju po 3-4 steamrep reporta za scam a nemaju trade ban. Jel dovoljno debilno zvuci sad? 

ne vjerujem da ce dobit ban, jer onaj koji je poslao si je sam kriv, i ja sam dobio 1 prazan offer u to vrijeme je bilo 170€ ja mislim, frend je dobio jedno 3 prazna offera vrijednosti 300€+ i niko od nas nije ban dobio, imao je prilike provjeriti offer prije neg je potvrdio na mobu

9 godina
neaktivan

A o čemu se radi, ako može ukratko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
esc0bar kaže...

A o čemu se radi, ako može ukratko?

trade offers.

uglavnom netko ti ponudi svoj iteme ili više itema ali ne odabere niti jedan tvoj te ti pošalje svoje skinove kao gift, ti prihvatiš i dobiješ te skinove.

meni se desilo nedavno mi je tip poslao m4a1-s hyper beast ft :)

9 godina
neaktivan

Razumijem to, ali kakve veze to ima sa scamovima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
p1k1p kaže...

ne vjerujem da ce dobit ban, jer onaj koji je poslao si je sam kriv, i ja sam dobio 1 prazan offer u to vrijeme je bilo 170€ ja mislim, frend je dobio jedno 3 prazna offera vrijednosti 300€+ i niko od nas nije ban dobio, imao je prilike provjeriti offer prije neg je potvrdio na mobu

Popusio je trade ban vec, trejda vec pola godine dosao je do solidnog inventara od ~600eur, sigurno je i za to vrijeme popusio koji "Report for scam" od raznorznih retarda koji odbiju offer ili jednostavno hoce insane overpay koji on odbije i ovaj lik sto mu je poslao "gift od trejda" mu je zakucao sigurno 100+reporta kako od sebe tako i od svojih drugara jer ga je dodao i pricao s njim. Sad i da hoce ne moze mu vratiti nista jer je popusio trade ban, ali ce se to skinuti uvjeren sam.

14 godina
chaselol kaže...
p1k1p kaže...

Popusio je trade ban vec, trejda vec pola godine dosao je do solidnog inventara od ~600eur, sigurno je i za to vrijeme popusio koji "Report for scam" od raznorznih retarda koji odbiju offer ili jednostavno hoce insane overpay koji on odbije i ovaj lik sto mu je poslao "gift od trejda" mu je zakucao sigurno 100+reporta kako od sebe tako i od svojih drugara jer ga je dodao i pricao s njim. Sad i da hoce ne moze mu vratiti nista jer je popusio trade ban, ali ce se to skinuti uvjeren sam.

aha nisam znao da je dobio ban vec, taj lik sto mu je poslao prazni trade je retard, a trebali bi mu skinut ban jer nije njegov problem sto ovaj ne gleda sta salje

17 godina
neaktivan

Meni se desilo 3-4 puta da mi posalju prazan offer i nikad nisam prihvatio. Jednostavan nacin da zaobidjete potencijalni trade ban.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice