Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

Kako hejtate ovog tipa^^, svaki post TD :D

11 godina
bancic123 kaže...

Ja ne vjerujem koji sam ja lucker, znaci prije par dana uzmem sa zengaming-a Stattrak P90 Asiimov Field Tested od 20€ i posalju mi offer 2,3 dana kasnije i evo maloprije mi poslali jos jedan isti skin, vjerojatno neki bug kod njih pa im nije dosla obavijest da sam vec jednog dobio, sad sam ga betao na Pentu protiv unu.ain (Hunden igra za njih, ez win).

Inace u 3 dana sam s onog prvog P90-a dosao na 120€ vrijedan Karambit Urban Masked FT, ide me nesto ovih dana :D

Ne znam baš, koliko sam ja vidio PENTA igra sa mix teamom u zadnje vrijeme i to različitim svaki put...a Spiidi i strux1 nisu više sa njima

Nije mi baš neki EZ win

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
Ivan_cno kaže...

Kako hejtate ovog tipa^^, svaki post TD :D

To je bancic, propali kladionicar koji do sad da je ulozio bar 30% onoga sto je izgubio na kladjenju ne bi kukao da igra na 800*600 ultra low da bi imao preko 60fps, global je rank, dobro igra, ima ego k'o i svaki nas normalan gejmer koji zna da iole igra, puno rejdza/hejta i eto, mislim da sam te upoznao 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
chaselol kaže...

puno rejdza

Vjerojatno vadim iz konteksta, ali samo da napomenem da je on jedan od najmirnijih igraca s kojima sam ikada igrao... To sta covik sere po forumu, nema veze, kao da vi ne radite isto Bez njega bilo bi dosadno :>

www.youtube.com/MikadiN
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 20:02 (Komunist Izet).
11 godina

Komunist...kaj nisi ti Bf4 player? :D znam da sam te negjde vidio XD

EDIT

bančić je nadaleko poznat tu na forumu po svakakvim postovima, ali eto gledam njegov youtube i mora se priznat da zna igrat, sigurno bolje igra od mene...neupitno...btw, Komunist i bancic dajte me dodajte na steam da odigramo koju...treba me boostat sad kad sam DMG opet XD ahahaha

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 15:42 (MasterG).
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

To je bancic, propali kladionicar koji do sad da je ulozio bar 30% onoga sto je izgubio na kladjenju ne bi kukao da igra na 800*600 ultra low da bi imao preko 60fps, global je rank, dobro igra, ima ego k'o i svaki nas normalan gejmer koji zna da iole igra, puno rejdza/hejta i eto, mislim da sam te upoznao 

Bez brige, ja sam za vlastite novce kupio i PC i monitor prije par tjedana, nista posebno, Quad Core konfa koja gura csgo na 120 fps lock ali eto sam sam zaradio :)

Sto se tice kockanja, te iteme ionako dobijam betanjem, na onom referralu kojeg sam jucer postao ovdje u manje od 10 sati sam zaradio 70€ tak' da ono, calm ur tits.

Sto se tice rejdza/hejta, svaka osoba s kojom sam igrao ili u timu ili mix zna da su to glupi tracevi od likova koji su procitali nekoliko postova na nekom forumu ili stranici.

BCko
10 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ubrzo krećemo sa streamom četvrtfinala ESL adria kupa, očekuje nas meč eu4ia vs pobjednika upsidedow/kbp. Mnoštvo solidnih ekipa je još u kupu pa očekujem i dobre mečeve na streamu: 

http://www.twitch.tv/esl_adria/

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ja imam na cs go nekakvih 86 sati igrao sam s prijateljima i dosao do mg ali nakon toga sam pao nazad u silver elite master ali na nacin da pobijedim po 3 ili 4 matcha a izgubim jedan te odmah padnem za rank sada sam zapeo u silver zato sto u team stalno dobivam neke klince pa me zanima koliko je tesko i koliko treba vremena da se opet popnem do mg a da igram samo s pubilc

0 0 hvala 0
13 godina

Ajde bancicu sta se primas :D znamo da si rejdzer haha

Nego sta bi s penta gejmom x)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
bancic123 kaže...
chaselol kaže...

Bez brige, ja sam za vlastite novce kupio i PC i monitor prije par tjedana, nista posebno, Quad Core konfa koja gura csgo na 120 fps lock ali eto sam sam zaradio :)

Sto se tice kockanja, te iteme ionako dobijam betanjem, na onom referralu kojeg sam jucer postao ovdje u manje od 10 sati sam zaradio 70€ tak' da ono, calm ur tits.

Sto se tice rejdza/hejta, svaka osoba s kojom sam igrao ili u timu ili mix zna da su to glupi tracevi od likova koji su procitali nekoliko postova na nekom forumu ili stranici.

Zašto uopće odgovaraš na ovakve postove? Mislim da smo davno zaključili da neki ljudi ovdje dolaze samo potpaljivat druge. Radi svoju stvar, boli te tuki šta netko priča o tebi.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
protjeran
Yebo vas meni hs i acc samo raste:p
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
bancic123 kaže...

Ja ne vjerujem koji sam ja lucker, znaci prije par dana uzmem sa zengaming-a Stattrak P90 Asiimov Field Tested od 20€ i posalju mi offer 2,3 dana kasnije i evo maloprije mi poslali jos jedan isti skin, vjerojatno neki bug kod njih pa im nije dosla obavijest da sam vec jednog dobio, sad sam ga betao na Pentu protiv unu.ain (Hunden igra za njih, ez win).

Inace u 3 dana sam s onog prvog P90-a dosao na 120€ vrijedan Karambit Urban Masked FT, ide me nesto ovih dana :D

joj bancicu ti i tvoje klađenje i ziceri, a lijepo sam ti reko :)

14 godina

Koja je ovo fora, dobijem dvije kompetitiv borbe i dobijem cooldown 24sata  a još nisam ni onih prvih 10 dobio da mi se pokaže rank.

edit: "As a new player, competitive wins will continue to cause a cooldown until you have completed enough games to calibrate your skill group."

koja glupost 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 12:04 (quickr).
14 godina
quickr kaže...

Koja je ovo fora, dobijem dvije kompetitiv borbe i dobijem cooldown 24sata  a još nisam ni onih prvih 10 dobio da mi se pokaže rank.

edit: "As a new player, competitive wins will continue to cause a cooldown until you have completed enough games to calibrate your skill group."

koja glupost 

To su uveli da smanje broj smurfera i cheatera, isto kao i ona fora sa levelom 3

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
11 godina
neaktivan

lol

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Evo jedan od mečeva.

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-5bakC-wm25A-iGDm2-2PKzq-d34uC

Ak je netko zainteresiran za premade nek se javi.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Croatian gaming headquarters u subotu 16.1. u 17 sati organizira online CS:GO kup na FACEIT-u. Detalje saznajte linku

• Knock-out cup - bo1

• 16 timova

• nagrade: 5000 Faceit bodova (raspodijelenih na prvih 8 mjesta) + 5 CS:GO case ključeva (za najbolji team)

• stream na twitch.tv/crohq

S obzirom na zainteresiranost teamova, plan je redovito organiziranje ovakavog tip turnira i u budućnosti.

Živjeli,

CroHQ.org

CroHQ.org - mutligaming community
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nitko nije ništa napisao da od jučer Titan ne postoji.

i jučer prodam odmah titan sticker na kojem sam zaradio preko 1000% pošto su im cijene naglo skočile:)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nitko nije ništa napisao da od jučer Titan ne postoji.

i jučer prodam odmah titan sticker na kojem sam zaradio preko 1000% pošto su im cijene naglo skočile:)

Ja imao samo jedan od Cluj Napoca turnira i uzeo 5-6€ za njeg, dobio sam otprilike 20x od onog koliko sam ga platio, šteta što ih nisam imao više

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Ja imao samo jedan od Cluj Napoca turnira i uzeo 5-6€ za njeg, dobio sam otprilike 20x od onog koliko sam ga platio, šteta što ih nisam imao više

Uh dobro da ste me podsjetili, sad sam prodao jednu za 3.2 eura, šteta što je nisam jučer prodao kad je bila 7

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
15 godina
neaktivan

Evo napokon počela rasti cijena gift package-ova, imam 20 komada, a kako vidim nema ih više kupiti u CS:GO-u, zato su cijene napokon i skočile. Sad su 1.70-1.80€, nije isključivo da za mjesec-dva uduplaju cijenu, ali vidjet ćemo, ipak je dosta paketa kupljeno.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

baš sad gledam i ne vjerujem skače cijena 1.8-2.1 smo tak...ali očekujem da će ić i više nego duplo. 22 komada sam kupio za 0.9eur XD

15 godina
neaktivan

Ja pokrenuo 2 CS:GO-a na PC-u sa 2 accounta, našao prazan server, ušao sa oba accounta na isti server i giftao paket i dobio p90 od par centi, bezveze sam se nadao skinu od 2-3€, ko nema sreće u otvaranju caseova sa ključevima, nema ni u ovim giftovima, tako da mi je definitivno isplativije da ih prodam nego da ih "otvaram"

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 20:25 (Haker_x).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ponajvise kupuju kutije da probaju svoju srecu sa itemima tipa Deagle Blaze, top tier Nuke collection ili Militia collection jer su to stvari van operacije i mogu non stop dropati ali su rare :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ekipa može mali savjet ? Imam jednu CS:GO Weapon Case kutiju koja vrijedi 5 eura. Da je prodam ? Hoće li cijena ići više ? Hvala.

Unlock the Power Within
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Puls3 kaže...

Ekipa može mali savjet ? Imam jednu CS:GO Weapon Case kutiju koja vrijedi 5 eura. Da je prodam ? Hoće li cijena ići više ? Hvala.

Ne. Cijena će se smanjivat.

SVEMOGUĆI
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ne. Cijena će se smanjivat.

Otkud ti znas?
Ako je cijena samo rasla do sad ona moze ici samo gore pogotovo jer je stara kutija, mada ne ocekuj nesto pretjerano. Prodaj sad i uzivaj

13 godina
neaktivan

Ako ti ne treba hitno cuvaj, nove kutije se ne pojavljuju tako da ce cijena sigurno rast

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Za manje od 24h cijena skočila skoro za 1€, kako je krenulo do kraja mjeseca će biti po 4€

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice