- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Puno betas, odmori
Puno betas, odmori
Prvi put da betam i eto dobio. Šteta što šveđani nisu dobili dance. Tu bi okrenuo pravi dobitak.
Danas od 11 gameova, 7 underdog winova.
I ja baš stavim betove na 2 underdoga u ovima gdje nisu pobjedili..
Dobio natrag skinove sa Property - CW, a rippao 20$ na TSM - Fnatic.
Na koga okladit se danas? Gledam Titan protiv HR... Stavio bi na HR jer francuze organski ne podnosim. VP i NaVi igraju isto. Tu bi mogao pući navi.
mislim da su betovi Titan, VP danas max winovi, na ESL i CEVO. A VP vs Na'vi ce biti gusto iz razloga jer im nije ni vazan win mislim da ce biti vise warmup match nego neka super ozbiljnost.
mislim da su betovi Titan, VP danas max winovi, na ESL i CEVO. A VP vs Na'vi ce biti gusto iz razloga jer im nije ni vazan win mislim da ce biti vise warmup match nego neka super ozbiljnost.
Ja ću pogledati rezultat iz BO1 Titan vs HR pa kasnije staviti bet na BO2. Mislim da je tako najsigurnije. VP i NaVi igraju BO2. Staviti ću low bet na NaVi pa ako izjednače vratit će mi se nazad a ako izgubim nije strašno.
sta mislite envyus vs vp..hoce li dobiti vp, igra se train
Baci pogled ovdje. http://csgobetmeister.weebly.com/betting-predictions.html
all in VP, train im je najjaca mapa ali isto tako je i cobblestone pa su ispusili od na'vi samo tako
stavicu par skinova na envyus ko zna.... lose su mi igrali cobblestone sto je njihov zastitni znak....
cobble je bio napet od početka do kraja
VP sucka teško... mater im neću više se na njih kladit.
VP sucka teško... mater im neću više se na njih kladit.
Da pali su danas u formi, juce su odlicno odigrali, bilo je za ocekivati realno virtus throw danas :D
Stavio sam nesto sitno na envyus, dobitak cca 12$, a koliko vidim po rezultatu bio gust mec.
A sto se tice cbble, lose su odigrali kao CT, jako lose.
ja sam danas izgbio 10$ na vp vs envyus-a :S
ali barem sam se vratio na stari rank(supreme) :D
netko od mojih "frendova" dobio vac i obrisali mi 5 winnova... i odigram solo i budem lem i sada nakon 3 winna se rank up-am na supreme-a opet :D
Igra li ko ESEA? Dodaj me da igramo. Nemoj me dodat ako si ispod DMG
http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
ja sam danas izgbio 10$ na vp vs envyus-a :S
ali barem sam se vratio na stari rank(supreme) :D
netko od mojih "frendova" dobio vac i obrisali mi 5 winnova... i odigram solo i budem lem i sada nakon 3 winna se rank up-am na supreme-a opet :D
Ja izgubio 40$+ sad mi prazan inventory.
Ja budala stavio na CLG protiv Luminosity i Luminosity ih oderao obje mape posto je bio bo2.
Znaci nikad vise bet na americke meceve,likovi mozda imaju skilla u aimu ali kad gledam njihovu igri izgleda kao da gledam MM,znaci bez mozga,bez taktika,samo igraju na aim/skill.
Ja budala stavio na CLG protiv Luminosity i Luminosity ih oderao obje mape posto je bio bo2.
Znaci nikad vise bet na americke meceve,likovi mozda imaju skilla u aimu ali kad gledam njihovu igri izgleda kao da gledam MM,znaci bez mozga,bez taktika,samo igraju na aim/skill.
Nikad na amere. Imali su masivni player reshuffle nedavno.
Gfinity LAN je ovaj vikend. Nadam se dobrim matchevima.
Ja izgubio 40$+ sad mi prazan inventory.
Kad te uhvati groznica kladjenja tesko odustati. Ako se vec kladis sa inventarom od recimo 20 evra, podjeli to u 10 skinova po 2 evra recimo i ne betaj vise od 15% inventara....
RIP skins
Kad te uhvati groznica kladjenja tesko odustati. Ako se vec kladis sa inventarom od recimo 20 evra, podjeli to u 10 skinova po 2 evra recimo i ne betaj vise od 15% inventara....
RIP skins
Ajde pa o čemu pričamo? Već tjedan dana stavlja slike kako ide all in, i to ne na sigurne mečeve, samo je pitanje vremena bilo kad će izgubit to sve.
Evo moj stream pa ako netko hoce da gleda ;) inace tek poceo igrat GO imam 20 winova i gold nova 2 sam rank . Igrao sam css par godina i stao igrati i sad mi se vreatila zelja . Idem do global elite , ja se nadam . Igram dok nedodem do GLobal elite ;)
Tražimo dva LE/LEM/Supreme/Global igrača za ESL Open Adria koji je 17.05. (u nedjelju)
Prijave u inbox i na steam: g_bumblebeetuna
Evo moj stream pa ako netko hoce da gleda ;) inace tek poceo igrat GO imam 20 winova i gold nova 2 sam rank . Igrao sam css par godina i stao igrati i sad mi se vreatila zelja . Idem do global elite , ja se nadam . Igram dok nedodem do GLobal elite ;)
Najveće obrve koje san ikad vidia, priko pola 24'' ekrana