Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.383.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...

Sjecam se da mi je par ljudi s foruma za ovaj busted pisalo da je lik cist,toliko o vasem poznavanju igre,novi steam update overwatch ban pokazuje kao VAC,a ovaj frajer ima overwatch ban vec 30 dana,ispada da ga je imao i prije nego sam napravio busted,zbog toga je i na svakom streamu igrao na smurf accountu ;)

Mala piša se liječi kod doktora ne kod cheat vendora. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
11 godina

NISAM NEKI veeeliki IGRAČ csgo ali meni ovo uopće ne liči na hakiranje

EDIT:

no hate, just sayin

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 20:02 (MasterG).
14 godina

Kako ne? pa video sve objašnjava, BCko je po meni sve lijepo objasnio.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

VAC ban se ne moze dobiti nikako ako nemas cheat,on ga je dobio na mainu i 2-3 smurf acca.

BCko
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

kak objasnit da je ovaj igrač GNM osim da je kupovao rank ?!?!??! I svaki puta kad dobijem ruse, dobim neke kretene koji ne znaju pričat engleski, ne znaju pričat normalno na TS i ne znaju igrat...naravno troje rusa u ekipi, sve naki talibani nesposobni

14 godina
MasterG kaže...

kak objasnit da je ovaj igrač GNM osim da je kupovao rank ?!?!??! I svaki puta kad dobijem ruse, dobim neke kretene koji ne znaju pričat engleski, ne znaju pričat normalno na TS i ne znaju igrat...naravno troje rusa u ekipi, sve naki talibani nesposobni

Nisu samo rusi već i poljaci i slična istočno-europska gamad. Server changer ne pomaže opet ih dobijem. Od muke bih samo na US serverima igrao.

13 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Do 4 zvjezdice mozes igrati p90 i nista ti jace ne treba realno :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
@renny

Ja ozbiljno razmisljam da predjem na EU-East kad optiku dobijem, los ping mi nadoknadjuje njihov low skill :p
11 godina
neaktivan

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
8ax kaže...
@renny

Ja ozbiljno razmisljam da predjem na EU-East kad optiku dobijem, los ping mi nadoknadjuje njihov low skill :p

Ja imam optiku i isti mi je ping, kao i prije optike, tako da optika za ping ti nece nista pomoci.
Btw imas postavke kad igras da ti trazi igru sa minimum pingom od koliko hoces... meni je najmanje sto imam 15 na score tablici, a kad upisem net_graph 1 pise 30 ms.

15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Nisu samo rusi već i poljaci i slična istočno-europska gamad. Server changer ne pomaže opet ih dobijem. Od muke bih samo na US serverima igrao.

Tačno, nisu samo Rusi, već i Poljaci, samo pričaju jedni s drugima na Ruskom, odnosno na Poljskom, i ništa ne izvještavaju.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
16 godina
Luka123 kaže...
8ax kaže...
@renny

Ja imam optiku i isti mi je ping, kao i prije optike, tako da optika za ping ti nece nista pomoci.
Btw imas postavke kad igras da ti trazi igru sa minimum pingom od koliko hoces... meni je najmanje sto imam 15 na score tablici, a kad upisem net_graph 1 pise 30 ms.

To sam nekak i ocekivao s obzirom da najveca latencija dolazi od podvodnih kablova koji su uvjek tu... Meni frend ima 5ms na svim EU servirama s Amisom?

13 godina
8ax kaže...
Luka123 kaže...
8ax kaže...
@renny

To sam nekak i ocekivao s obzirom da najveca latencija dolazi od podvodnih kablova koji su uvjek tu... Meni frend ima 5ms na svim EU servirama s Amisom?

Za amis neznam!, ja imam t-com optiku. Zar amis nekoristi vodove od t-coma? Ako ne onda je to super po meni! Ja nikad toliko imao.

13 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...

Ja prelazim sa kladjenja na ovo :D

Nakon ~12 mjeseci kladjenja u plusu sam recimo ~75 kljuceva i ja sam zadovoljan 

Ali sad idem na csgojackpot sigurno

16 godina
Luka123 kaže...

Za amis neznam!, ja imam t-com optiku. Zar amis nekoristi vodove od t-coma? Ako ne onda je to super po meni! Ja nikad toliko imao.

T-Com koristi GPON (jedna nit po zgradi), dok je Amis P2P. (jedna nit po korisniku)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 2:02 (8ax).
13 godina
8ax kaže...
Luka123 kaže...

T-Com koristi GPON (jedna nit po zgradi), dok je Amis P2P. (jedna nit po korisniku)

I kako onda kad netko naruci internet? gdje im je centrala? Kuda zica ide? Jeli kopaju ili sto...
Kuzim sistem, ali mislim da to rijesenje nije bas pametno s obzirom ako krene navala ljudi, kako onda misle jednu po jednu zicu provlacit, kuda to ide?

16 godina
Luka123 kaže...
8ax kaže...
Luka123 kaže...

I kako onda kad netko naruci internet? gdje im je centrala? Kuda zica ide? Jeli kopaju ili sto...
Kuzim sistem, ali mislim da to rijesenje nije bas pametno s obzirom ako krene navala ljudi, kako onda misle jednu po jednu zicu provlacit, kuda to ide?

Ne razumijem se ja u to previse, ali koliko sam procitao istina je da je P2P puno skuplji ali da se vise isplati jer ce se GPON trebat nadogradjivat kasnije.

13 godina
neaktivan

Jeste ucestvovali u ovoj steam akciji :DDD

Kako im je pao market, keyeve sam po  7 evra prodavao hahah :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Jeste ucestvovali u ovoj steam akciji :DDD

Kako im je pao market, keyeve sam po  7 evra prodavao hahah :D

Roleback ce biti sigurno. Imaju srece samo sto imaju taj 7dana trade ban na oruzja koja kupis. Botovi su pokupovali sve nozeve po retardirano niskim cijenama

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 12:05 (naPerk777).
11 godina

IMmunity zamalo dobio NiP na Dust 2, ne znam jel to impresivno od strane IM ili razočaravajuće od strane NiP XD

daj pogle ovo...hahah 100Eur po nožu zarada :D

čekat podizanje marketa i zaradit 10000eura

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 12:35 (MasterG).
13 godina
neaktivan

Najjace mi sto sam imao cobblestone kutiju na marketu jos od turnira za 80 evra i kupljena je :D

I odma sve kljuceve/igre pokupovao haha :D

Valjda ce mi nesto ostati a ako budu radili rollback, tu ce dugo market biti ugasen...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MasterG kaže...

daj pogle ovo...hahah 100Eur po nožu zarada :D

čekat podizanje marketa i zaradit 10000eura

Blokirali su rad marketa dok ne poprave greške

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina

jojjj, budala prespavao sam hahahha

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

bCko na tvom boostedu  onog pacjenta mozda ima jedna sumnjiva situacija. Al ovo...   

5 0 hvala 0
11 godina

E ovo je čisti hax, dakle nema dvojbe. Onaj prvi video mi nije toliko sumnjiv bio, ali ovo je strašno

12 godina
neaktivan
lolich kaže...

bCko na tvom boostedu  onog pacjenta mozda ima jedna sumnjiva situacija. Al ovo...   

Onaj bckov busted je loš, ali lik je dobio OW ban tako da je mala vjerojatnost da je legit

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
neaktivan

http://steamcommunity.com/profiles/76561198147362708/

lik carry svoja 3 druga ali ima i WH, ubija nas awp kroz smoke strasno :D
bubnite jedan report ako vam se da ^^

Strasno score na kraju lik imao 60+kils

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

www.youtube.com/watch?v=Q3tFNxsnPAI

sramotno je kako ovaj momak ne može igrati a da ne vara na neki način!

vjerojatno je i u životu takav, jadnik, sramota...

Do it for the people who want to see you fail!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jer ja smijem imati više accova na steamu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zasto ne bi mogao(smio), napravis novi account i peri deri. Samo nemoj smurfat u csgo-a!

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 22:59 (Ivan_cno).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice