- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ova igra više nema smisla
Stavljanje matchmaking server pickera samo na EUW filtrira vecinu rusa i arapa.
Meni se teško odreći ovog 5 pinga kad igram solo na EU East serveru. :D
Na westu već imam 20-40, osjeti se razlika.
ova igra više nema smisla
Stavljanje matchmaking server pickera samo na EUW filtrira vecinu rusa i arapa.
how?
Meni se teško odreći ovog 5 pinga kad igram solo na EU East serveru. :D
Na westu već imam 20-40, osjeti se razlika.
Placebo.
@MasterG
To je to, ak oces ez game/rankup a ne smeta ti ~90-100ms ping stavi na US East, navodno MGE US = MG1 EU.
Lik se odma u prvoj rundi prodao, mene ispucao kroz zid A maina dok sam stajao na catwalku... Čak se nije ni trudio sakrit ga
znaci imao sam 3w-1l-4w i nisam se rank up na mge.. i sada skupio 5 lose-ova zaredom i nsam se rank down.. hahah
ali mislim da je do toga sto sam uvijek bio top fragger(mvm,kills etc) .. i sada imam jednu pobjedu ..
ako ima zainteresiran da igra samnom neka me dodaju na steam profil..
Neka vam rank bude minimalno dmg(ne brnite se za moj rank)
znaci imao sam 3w-1l-4w i nisam se rank up na mge.. i sada skupio 5 lose-ova zaredom i nsam se rank down.. hahah
ali mislim da je do toga sto sam uvijek bio top fragger(mvm,kills etc) .. i sada imam jednu pobjedu ..
Vazi.
Rofl!!!
24 day(s) since last ban
Rofl!!!
24 day(s) since last ban
i šta sada stim vac banom?! to je ban na 1.6 i znam zasto sam upalio(moj acc moja stvar)..
Ja bih vas zamolio da mi kazete sto ste zakljucili s tim sto ste vidjel ida imam vac ban?!
btw. rank up sam se.
Jednom čiter uvijek čiter
Jednom čiter uvijek čiter
To je potpuno neopravdano i nedokazano.
Zapravo, dokazano je, VAC banom
Imposibru, Volvo wtf? :D
na koju foru??? volvo iznenadi svakim danom sa nekom novom forom, sad ste sigurno reportani jedno 500 puta a razlika u ranku "mala"
Šta je s ovim cijenama? Još se nisu vratile u normalu...
kak je ovo moguće jbte ****?!?!?!?! dakle od svih igrača koje ja dobijem svi imaju 100+ ping?!?!?!?!?!??! pa kak da igram sa njima, normalno da su nas razbili ko konjine nesposobne. Malo je reć da sam popiz****!!!
Nas isto spojilo jučer na server di smo svi imali 150 pinga. Čini se da im se nešto shebalo
Vec se vracaju sve manje vise...
Vec se vracaju sve manje vise...
AK Red Laminate MW 6 eura. Nisu se bas vratile
Sve je palo za cca 20%, polako nema puno tih kutija i ne dropaju tako da ce cijena samo ici gore
Prevelik je hype za GTA5 i dalje, sve se prodaje ko ludo samo da se kupi igra lol
Lol pazi ovo,
lik prica sa mnom pola sata hoce da kupi skin od mene i lowballa me najstrasnije i na kraju posalje prazan trade offer
Ja mislim da nisam nijednom sreo nekog arapa u CS a da nije cheater, lol...
EDIT: Igram sad na GN4 accu sa 3x gold 2 i silver 3 frendom jer inace nisu fer rankovi, i sere mi gold 3 sa 1800 sati da smurfam (winali su 16-13 p90 rush bom)
Sad odigrao jednu solo, moj team : LE, DMG, DMG, MG, Nova4 a njihov team : DMG, DMG, DMG, MGE, MGE.
Stvarno nemam pojma kako je to fer, al eto..
Jučer sam igrao meč vs 2 wallhackera,došli smo do 14:10 za nas i onda su se usrali i počeli klasično,znači bace 5 smokea na mid i kroz njih gađaju awpom i svim puškama,žalosno je kolko je igra propala a valve ne radi nista u vezi ovog.
Jučer sam igrao meč vs 2 wallhackera,došli smo do 14:10 za nas i onda su se usrali i počeli klasično,znači bace 5 smokea na mid i kroz njih gađaju awpom i svim puškama,žalosno je kolko je igra propala a valve ne radi nista u vezi ovog.
Kako ne radi, odakle ovi ban waveovi?
Aj neko MM
Rank MGE, Steam u potpisu
Kako ne radi, odakle ovi ban waveovi?
Ja ne razumijem to samo,znaci vecina ovih citercica s wh i spinbotom koriste isti hack,kako im onda svim VAC ne detektira cim krenu igrat?