Novi patch donjeo novi case - Huntsman i novi Capsule. Kao i nova Bank kolekcija koju dropa. Plus Hud se može malo editat.
http://i.imgur.com/NY0uBJ4.jpg
HUD
Novi patch donjeo novi case - Huntsman i novi Capsule. Kao i nova Bank kolekcija koju dropa. Plus Hud se može malo editat.
http://i.imgur.com/NY0uBJ4.jpg
HUD
Evo vam linkove
http://blog.counter-strike.net/index.php/2014/05/9466/
http://steamcommunity.com/id/KlutchCSS/inventory/#730
FN Fade :D
ne želi mi se spojit na ni jedan idle server za dropove da pričekam neki novi drop...
anyone?!?!
Jutros u 4 među prvima dropa mi huntsman i prodam za 11 eura, all hail gabe!
ja otvorio chest i dobio MOCNI GALIL! :) Ne odustajem otvaram jos jedan ako dropa!
Moja trenutna ponuda na steamu je oko 96€ i još imam 1.5€ u lisnici. Sve će se prodat za cenat više manje.
http://postimg.org/image/etjsz6ppp/
Prije mjesec dana počeo trade sa 8€, također sam dobio oko 6 phoenix casova.
Moja trenutna ponuda na steamu je oko 96€ i još imam 1.5€ u lisnici. Sve će se prodat za cenat više manje.
super, sta si otvorio juce i zaradio 60 evrica?
super, sta si otvorio juce i zaradio 60 evrica?
Ima tjedan ipol sam kupio nož flip, došao me 51€ ^^
Što se tiče novih skinova kod Huntsmana mi se opasno sviđa AK-47 Vulcan,M4A4 Howl nije loš a i SCAR može proći..
Bank Collection:P250 Franklin prelijep,CZ75 Tuxedo elegantno mi izgleda kao i Galil valjda budem imao sreće pa i pokupim nešto..
Iako su dobri skinovi postoji puno,puno boljih na workshopu ali eto može proći.
Što se tiče novih skinova kod Huntsmana mi se opasno sviđa AK-47 Vulcan,M4A4 Howl nije loš a i SCAR može proći..
Bank Collection:P250 Franklin prelijep,CZ75 Tuxedo elegantno mi izgleda kao i Galil valjda budem imao sreće pa i pokupim nešto..
Iako su dobri skinovi postoji puno,puno boljih na workshopu ali eto može proći.
imam ja novi galil ako hoces neki trade?
Pozz,zanima me na koji nacin vi skupljate pare na wallet i kupujete kljuceve za chestove?Posto bi krenuo da skupljam chestove i kupovat kljuceve i kasnije ih otvarati.Pa me zanima na koji sistem vi radite?
Pa prodas casove, iteme itd ili jednostavno uplatis novce gore!?
Pozz,zanima me na koji nacin vi skupljate pare na wallet i kupujete kljuceve za chestove?Posto bi krenuo da skupljam chestove i kupovat kljuceve i kasnije ih otvarati.Pa me zanima na koji sistem vi radite?
Prvo aktiviraj steam wallet uplatis sebi koju kintu na racun i onda brale sve prodaji i cekaj novi chest da dodje. Tad ako si sretan da ti dropa koji chest otvoris dobis super stvar i zaradis. Ako ne, onda ko lesinar samo prodaji chestove i polako zaradjuj! Nije to lose ako igras casual par partija sedmicno!
caseve večinom prodajem, jako rijetko otvaram jer je to čista lutrija.
skinove skupljam i kad se potrefi da ih imam oko 5 od iste kolekcije odem kupit još 5 najjeftinijih da dopunim kolekciju i onda zamjenim tih 10 za jednog boljeg iz iste kolekcije, al to napravim samo ako budem u plusu na kraju računice.
i onda skupiš 10 do 15 eura, teškom mukom i predanim radom i igranjem, ohrabriš se i odeš otvorit 10 caseva i opet si u debelom minusu jer dobiš govno, a ne dropove
uvijek možeš ići na csgolounge.com i tamo se kladit sa svojim skinovima na pro mečeve, al kao i sve kladionice potrebno je imat veliku dozu sreće i dozu znanja da nešto konkretno uhvatiš. rijetki su oni koji su se baš usrećili na tom klađenju.
dakle, polako i strpljivo si možeš zgrnut neku lovu za sezonske popuste i ok igre
želiš li konkretnu lovu, moraš bit spreman na rizike i gubitke.
Skupim oko 10 eura na trejdovima (dam neka oruzja, oni meni kutije ili vrijednija oruzja) i odem na CS GO longue poduplam ili dobijem nesto i u 2-3 dana opet sve spusim.
I tako u krug.
A nista onda,najbolje,chestove cuvat,a weapone koje ovako dropa iz igre prodavat i kupovat kljuceve za chestove.Kasnije sakipis npr 5 kljuca za 5 chestova i otvorit sve odjednom...Mozda se posreci xD
To isto, kupim 5 kljuceva za 9 eura otvorim 5 kutija i dobijem oruzja u vrijednosti 0.07(*5)
Isto pazite na to kada dolazi nova serija caseova. U početku im je dosta visoka cijena, pa ako ste dovoljno sretni da ga dobijete u igri među prvima (normalno, ovo je relativno, nikad se ne zna koliko brzo pada cijena), može se zaraditi i dvoznamenkasta svotica :D
Čekam hunstman kutiju, ključ je kupljen, ne sviđa mi se nož ali su cijene odlične tako da napadamo hunstmana
Sad ujutro igram protiv cheatera. Lik ima 37-1. Moji hoceju svi leavat, ja kazem nemojte neka cheta sta je dulje moguce zbog vaca. U 15 rundi lik dobije ban, ovi se surendaju, tako da sam ja opet lem. :D
Ja sam tolko poludio od cheatera da sam obriso CS, ja ga obrisem kad ono stize update novi.. Bas provociraju namjerno haha, al bar mi je drago sto nemogu vise cheatat
Čekam hunstman kutiju, ključ je kupljen, ne sviđa mi se nož ali su cijene odlične tako da napadamo hunstmana
Ja jucer,bio predzadnji u partiji i dobio huntsman chest xD.Ovi pludili u timu...Otvorio chest i dobio onaj crni sniper,sa crvenim crtama.Ljep je,ali vrijedio samo 60 centi.Otvorio drugi chest,dobio sam MG veliki isto crni sa zelenim crtama i taj kosta 1,40 centi.Nije lose.Ali po meni najbojla solucija,kako da se otvaraju chestovi,je da npr weapone koje dobivas u igri,prodajes,a kada dobis chestove,cuvas.I onda kada skupis para,kupis polako kljuceve i to je to.I otvaraj.
Skupim oko 10 eura na trejdovima (dam neka oruzja, oni meni kutije ili vrijednija oruzja) i odem na CS GO longue poduplam ili dobijem nesto i u 2-3 dana opet sve spusim.
I tako u krug.
Isto. Ali bas isto.
Dropale mi dvije kutije huntsman jednu otvorim, galil, drugu prodam dosta sam se zezao s tim ^_^ Cijena je super, 3.5e, treba sad prodavati dok je na cijeni!
Ja jucer,bio predzadnji u partiji i dobio huntsman chest xD.Ovi pludili u timu...Otvorio chest i dobio onaj crni sniper,sa crvenim crtama.Ljep je,ali vrijedio samo 60 centi.Otvorio drugi chest,dobio sam MG veliki isto crni sa zelenim crtama i taj kosta 1,40 centi.Nije lose.Ali po meni najbojla solucija,kako da se otvaraju chestovi,je da npr weapone koje dobivas u igri,prodajes,a kada dobis chestove,cuvas.I onda kada skupis para,kupis polako kljuceve i to je to.I otvaraj.
to je valjda najgore moguce rjesenje, ili otvaraj odmah ili prodaj pa kad zelis otvarat kupuj natrag caseove...
"cuvanje" novih caseova za kasnije otvorit je cisti gubitak love, jer za svaki koj sad prodas za koj tjedan ces moc kupiti 3-4 ista takva...
najvise se isplati ako ima vise accuontova na steamu sa cs:go, da ugrabis nove chestove sto prije i onda ih otvaras
sve ostalo je cista sreca, prvi dan se otvaraju stvari i prodaju, mozda cak i drugi poslije toga se ne isplati!
A da,odmah otvarati.Ali onda bis morao imat na steam walletu 100 eura.Npr,sada imam 20 centi samo gore.I dobio sam chest.A za kljuc kako?Mora se prvo skupiti pare
Prodaš chest i kupiš ga nazad za manje novca (govorim o Huntsmanu u ovom slučaju, iako i Phoenix pada)... Ne isplati se držat
Jeli možete virovat ovo. Znači imam nož koji prodajem na marketu. I dnevno me doda 5 likova u prosjeku sa novim accountovima i kaže: "My friend wants to trade you karambit on csqolounge.com/fkdhgiodfg trade him"
Ja nikad nisam vidio igru s više lopova i hakera. Kao da se cijeli scum od gamera skupio u cs:go.u