Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.387.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

Taj je jos dobar, mene neki poljak glupi za item od 3eura nudio jedno 5-6 onih od 0.01 i jos 2-3casa od isto tolko. Nzn valjda me drzo za idiota il sta, a i inace kad god igram na nekom poljskom serveru i dobim frend req samo cancel jel vec znam sta oceju.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
12 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

to se i meni desava, pogotovo kad oceju caseove... da mi je samo znati kak me uspiju naci -.-

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LeftY_CRO kaže...

to se i meni desava, pogotovo kad oceju caseove... da mi je samo znati kak me uspiju naci -.-

kad umru onda gledaju inventory-e od svih na serveru. Znači desni klik na tebe u player listi view steam profile pa inventory. Stavite si da vam je inv private.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
13 godina
neaktivan

Koliko mrzim ovu igru to je nemoguce,

udjem u gejm 4 rusa igraju sa mnom, rekao sam nesto na engleskom i ljudi me odma votekick.

Super im je sistem, superiska. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

udjem u gejm 4 rusa igraju sa mnom, rekao sam nesto na engleskom i ljudi me odma votekick.

i ti kriviš igru kaj ju imbecili igraju???

GG

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
15 godina

Tko ima server, to se njih tiče:

Some time ago I noticed that footsteps sound are not synchronized with running animation so I started the research to check what is causing it, then user named "popupz" has found out the solution to the problem which I share with you.

We just need to change value of this server command sv_footstep_sound_frequency from 0.97 to 1.08.

You can test it on local server with these console commands:

sv_cheats 1
cam_command 1
host_timescale 0.5

There are many things like that but I think footsteps sound are the most important. I will try to do the list in new thread.

Thanks in advance for interest and comments.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 23:53 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
chaselol kaže...

Ja sam jednom zavrsil u premadu s 4frajera iz klana koji kad smo poceli gubit su me prvo izvrjedali a onda i kickali, a sto je najzalosnije jedini sam ja nesto i napravio u igri. Al neka oni su dobili lose meni rank osto isit :D

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
neaktivan

Kada te kicka premade od 4 ništa ti ne bude, nikakva kazna. Ne znam točno od kojeg updatea

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matchmaking je za ku*ac.

Jucer bio Gold Nova Master,dobio 5,6 meča zaredom,sad sam Master Guardian II,i to samo zato jer sam dobijao solidan tim u kojem ima komunikacije.

Cim na pocetku skuzis da ljudi ne prijavljuju i ne pricaju,znas da ste izgubili meč.
šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina

Da i ja napišem svoje doživljaje, ova tema je postala pravi mali dnevnik. :P

Opet upao u sokol ligu. I naravno hrpa ćitera. Igram partiju na d2, lik u protivničkoj ekipi haka. Owna nas. Odjednom eto ti jednog našega uključio hack i sve gazi. Prvi haker koji mi je bio drag. Na kraju smo pobijedili... Samo san pratia tog našega {#}

Ako neko ima želju igrat iz nižih liga molim da me doda, poraz će dobro doći brže padam lige. nick mi je: eNcounter

0 0 hvala 0
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Kada te kicka premade od 4 ništa ti ne bude, nikakva kazna. Ne znam točno od kojeg updatea

Pa nzn ja osobno nisam nikad izgubio rank od kicka a vidio sam ekipu da trazi kick ako gubimo.

12 godina

Nemogu virovat. Nakon 6 pobjeda zaredom u legendary eagle lizi jučer i danas prvi put sam:

http://s29.postimg.org/nbhuy3952/LEM.jpg

5 0 hvala 0
14 godina
Neznalica121212 kaže...

Nemogu virovat. Nakon 6 pobjeda zaredom u legendary eagle lizi jučer i danas prvi put sam:

Svaka čast! {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
15 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Nice čitam po redditu da se ranking sistem vratia u normalu nakon banwave i da je lakše rank upat.

Nisam igra zadnjih tjedan dana, ali prijatelj do prije tih tjedan dana ima 12 pobjeda zaredom na DMG i nije rankupa.

Pingu ;)
12 godina

Lakše je rankat jer nema hackera. Rank sistem je isti ko i prije, samo je vrh bio prepun hakera nisi mogao uć.

14 godina
Neznalica121212 kaže...

Lakše je rankat jer nema hackera. Rank sistem je isti ko i prije, samo je vrh bio prepun hakera nisi mogao uć.

Istina ja sam se jučer za dva ranka digao

11 godina
odjavljen

Da li smijem zamoliti da mi preporučite neki server za stalno igranje.

Trenutno sam na Zgubidanima i ono tamo je katastrofa.Rado bih pobjegao od tamo kada bih našao neku dobru zamjenu.

Dvostruka pravila, za članove klana i za ostale.

0 0 hvala 0
17 godina
MacolaToni kaže...

Da li smijem zamoliti da mi preporučite neki server za stalno igranje.

Trenutno sam na Zgubidanima i ono tamo je katastrofa.Rado bih pobjegao od tamo kada bih našao neku dobru zamjenu.

Dvostruka pravila, za članove klana i za ostale.

probaj ovaj

12 godina

Upravo igrao protiv prvog hakera u zadnja 3 dana. On je imao oko 30 kileva, sljedeći 10 killeva iz njegovog tima. Nije bio preočit neznam zašto, jer u demu doslovno se niti ne trudi sakriti. Svaki kut prefire, na overwatchu mora pasti. I za nevirovat supreme master je. A šta je najgore od svega, sićan se lika od ima pola miseca sa ovog glupon profilnom slikom i da je bio čudan i onda, mislim da je bio igrao u mom timu tad.

0 0 hvala 0
15 godina

{#}

EUW: Ferritin
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

svaka cast za video ali usi mi krvare od ove muzike{#}

Steam: just_mau5
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Maloprije {#}

btw. postao sam Master Guardian Elite tek nakon 7,8 pobjeda,prije toga sam rank upao nakon 3,4. Jel treba vise pobjeda kako se ide ka vecem ranku?

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bacite pogled :)

Hvala! 

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
12 godina
neaktivan

Da, nazalost je fejk, ali su si zato decki napravili dobar marketing...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cuo sam da je rekao neko da je fake ali evo tog trade-a

http://csgolounge.com/trade?t=8473873

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nož je stvaran u to nema sumnje

Mislim, stvarni su pixeli

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 17:52 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Opa, meni najlješi M4A1-s skin (iako mi se nijedan pretjerano ne sviđa), koje je kvalitete? Razlika je i do 15€ {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice