Counter strike 1.6

poruka: 50
|
čitano: 9.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Pisite cheetove koje znate za cs 1.6.....nikad nisam igrao sa cheetovima,ali za sve ima prvi put...pisiteeeeeeeeee ako znateeee.HVALA!

Arsenije
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Counter strike 1.6
Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan

H.........................................V  A L  A...........................:DDDDDDD

Arsenije
15 godina
neaktivan
Acx kaže...

Pisite cheetove koje znate za cs 1.6.....nikad nisam igrao sa cheetovima,ali za sve ima prvi put...pisiteeeeeeeeee ako znateeee.HVALA!

A oces da ti ljudi hebu sve po spisku krenuvsi od mame pa dalje...ne vidim svrhu takvog igranja kad jednostavno postoji uzivanje u igri..

Ev moje glediste..igram CS rekreativno al nevolim Public i Team igre nego jednostavno nadjem deatmatch servere i rokam... Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
15 godina
neaktivan

A ja ceo zivot igram sa citovima,pa bih sad malo i ja njih da zezam...:D

Arsenije
16 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Koristite citove zato što ste noobovi i što neznate igrat. Mogu se kladit da je u svemu tome pozadina ismijavanje prijatelja u djetinjstvu i želja da budete prvi. Većina citera je u glavi: važno je biti prvi, nije bito kako.

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 19:04 (cuspajz).

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Koristite citove zato što ste noobovi i što neznate igrat. Mogu se kladit da je u svemu tome pozadina ismijavanje prijatelja u djetinjstvu i želja da budete prvi. Većina citera je u glavi: važno je biti prvi, nije bito kako.

slazem se..Izlanuo se

Mrki =)
15 godina
neaktivan

Meni je osobno uzitak igrati  bez icega,i nikad nisam koristio citove,ali zelim da se svetim citerima posto sa njima ne moze drugacije da se igra,a koji god server da imam,ima i njih.....

Arsenije
15 godina
neaktivan
Acx kaže...

Meni je osobno uzitak igrati  bez icega,i nikad nisam koristio citove,ali zelim da se svetim citerima posto sa njima ne moze drugacije da se igra,a koji god server da imam,ima i njih.....

Kupi steam akaunte tj. origigi CS i onda uzivaj..mada sam to probao i vise uzivam na nekim domacim serverima sto sam naveo da igram samo deatmatch mode CS-a kad udje neki cheat a nea admina ja lagano napustim game dok se ne sredi situacija Smijeh

15 godina
neaktivan

mene mrzi stalno da izlazim...

Arsenije
15 godina
neaktivan
Acx kaže...

mene mrzi stalno da izlazim...

Nadji si onda neke normalne servere sa jacom administracijom i gdje nije leglo citera..

16 godina
protjeran
Counter strike 1.6

nikad nisam naisao na steam server s cheaterom, na nosteam serverima ima cheatera, al redovito se riješavaju pa je gušt igrat i na nosteamu (tim više što postoji puno više domačih nosteam servera od steam)

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Acx kaže...

n00000baaroooo jeeeeeddnnnaaaaaaaaaaaaa stekkeeeerrskkaaaaaaa cheattteeeerrrrrskaaaaa nepisssssmmmeeennnaaaaaa

Koristi jedno slovo nemoras produzit post na sto slova

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
15 godina
neaktivan

dodji na server pa da vidimo ko je stekara i ostalo.....:DDD

Arsenije
15 godina
neaktivan

ee jarane jesili akav si u knanteruu i jesili zainteresovan da ja i ti steam klan osnujemo :$

RECON
15 godina
neaktivan

ee ko igra dobro da osnujemo klan steam al bas da budemo dobri i da ima nekoliko igraca   

evo vam moj msn kibe-hzsa@live.com

RECON
17 godina
Acx kaže...

Ja neznam kako vas (koji otvoreno tražite cheatove za MP igre) nije stid to tražit na jednom forumu na kojem ljudi baš poštuju prave igrače.

Ja osobno nikad nisam koristio "čitove" (osim u GTA-u, jos davno u VC), i ne razumijem ljude kojima je gušt pobijedit nekog na nepravedan način.

Ja igram (igro) MP igre samo iz razloga da dokažem da sam u pravednoj borbi nadmočniji od drugih.

Neka dečko, budi sretan da ja nisam admin foruma, jer bi dobio ban brzinom svjetlosti.

Chuck Norris twita na facebook_u xD
16 godina
neaktivan
Svakako ti ova tema nije trebala,bas radi takvih kao ti posteni igraci gube zivce i volju za igrom.sramotno od covjeka koji se smatra gamer-om.
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Acx kaže...

Ja neznam kako vas (koji otvoreno tražite cheatove za MP igre) nije stid to tražit na jednom forumu na kojem ljudi baš poštuju prave igrače.

Ja osobno nikad nisam koristio "čitove" (osim u GTA-u, jos davno u VC), i ne razumijem ljude kojima je gušt pobijedit nekog na nepravedan način.

Ja igram (igro) MP igre samo iz razloga da dokažem da sam u pravednoj borbi nadmočniji od drugih.

Neka dečko, budi sretan da ja nisam admin foruma, jer bi dobio ban brzinom svjetlosti.

Je..i ja samo ukucaj u GTA Izlanuo se

15 godina
neaktivan

ee kume ocel ko klan steam da osnujemo bas dobar klan da budee :$:$

RECON
15 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

ocel ko klan da osnujemo nek se javi

kibe-hzsa@live

al klan da bude bas dobar da je stalan na

canteru i da ima steamm

i ako neko ima CW server

AL TO NE MORA IMATI HEHAE

RECON

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Vi bas ne kapirate kako je to kada odes na neki server i uvek imas bar 3-4 citera,i mi ostali blejimo kako oni nas ubijaju a admini spavaju i boli ih briga...

Arsenije
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acx kaže...

Vi bas ne kapirate kako je to kada odes na neki server i uvek imas bar 3-4 citera,i mi ostali blejimo kako oni nas ubijaju a admini spavaju i boli ih briga...

pa onda odyebi sa tog servera.

al ne, važno je pokazat da si bolji od njih.

nego, pitaj ovog pajdu na PM, on će znat kako ti pomoći...

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
15 godina
neaktivan

dzabe,odem ja na drugi,njih mozda nema u istom trenutku na svim serverima,ali za jedan dan ce doci oni i na taj drugi server,i sta onda da radim.....da se smaram kao kisna glista!

Arsenije
16 godina
neaktivan
Acx kaže...

dzabe,odem ja na drugi,njih mozda nema u istom trenutku na svim serverima,ali za jedan dan ce doci oni i na taj drugi server,i sta onda da radim.....da se smaram kao kisna glista!

Igraj sa botovima, oni nikad ne cheataju. Belji se

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
15 godina
neaktivan

hahaha

Arsenije
15 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Korištenjem cheata ekipa sa servera če te samo zamrziti, a možda i staviti na forume i onda možeš zaboraviti CS jer češ se proširiti i svi če znati tko si.

Žan Mandic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zanko Bananko kaže...

Korištenjem cheata ekipa sa servera če te samo zamrziti, a možda i staviti na forume i onda možeš zaboraviti CS jer češ se proširiti i svi če znati tko si.

Promjenis nick... Smijeh

15 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

I opet te banaju i opet i opet i opet kakve koristi ?

Žan Mandic

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zanko Bananko kaže...

I opet te banaju i opet i opet i opet kakve koristi ?

Ma nema neke koristi samo likovi misle da su neke face sa citovima... Belji se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice