Pisite cheetove koje znate za cs 1.6.....nikad nisam igrao sa cheetovima,ali za sve ima prvi put...pisiteeeeeeeeee ako znateeee.HVALA!
H.........................................V A L A...........................:DDDDDDD
Pisite cheetove koje znate za cs 1.6.....nikad nisam igrao sa cheetovima,ali za sve ima prvi put...pisiteeeeeeeeee ako znateeee.HVALA!
A oces da ti ljudi hebu sve po spisku krenuvsi od mame pa dalje...ne vidim svrhu takvog igranja kad jednostavno postoji uzivanje u igri..
Ev moje glediste..igram CS rekreativno al nevolim Public i Team igre nego jednostavno nadjem deatmatch servere i rokam...
A ja ceo zivot igram sa citovima,pa bih sad malo i ja njih da zezam...:D
Koristite citove zato što ste noobovi i što neznate igrat. Mogu se kladit da je u svemu tome pozadina ismijavanje prijatelja u djetinjstvu i želja da budete prvi. Većina citera je u glavi: važno je biti prvi, nije bito kako.
Koristite citove zato što ste noobovi i što neznate igrat. Mogu se kladit da je u svemu tome pozadina ismijavanje prijatelja u djetinjstvu i želja da budete prvi. Većina citera je u glavi: važno je biti prvi, nije bito kako.
slazem se..
Meni je osobno uzitak igrati bez icega,i nikad nisam koristio citove,ali zelim da se svetim citerima posto sa njima ne moze drugacije da se igra,a koji god server da imam,ima i njih.....
Meni je osobno uzitak igrati bez icega,i nikad nisam koristio citove,ali zelim da se svetim citerima posto sa njima ne moze drugacije da se igra,a koji god server da imam,ima i njih.....
Kupi steam akaunte tj. origigi CS i onda uzivaj..mada sam to probao i vise uzivam na nekim domacim serverima sto sam naveo da igram samo deatmatch mode CS-a kad udje neki cheat a nea admina ja lagano napustim game dok se ne sredi situacija
mene mrzi stalno da izlazim...
mene mrzi stalno da izlazim...
Nadji si onda neke normalne servere sa jacom administracijom i gdje nije leglo citera..
nikad nisam naisao na steam server s cheaterom, na nosteam serverima ima cheatera, al redovito se riješavaju pa je gušt igrat i na nosteamu (tim više što postoji puno više domačih nosteam servera od steam)
n00000baaroooo jeeeeeddnnnaaaaaaaaaaaaa stekkeeeerrskkaaaaaaa cheattteeeerrrrrskaaaaa nepisssssmmmeeennnaaaaaa
Koristi jedno slovo nemoras produzit post na sto slova
dodji na server pa da vidimo ko je stekara i ostalo.....:DDD
ee jarane jesili akav si u knanteruu i jesili zainteresovan da ja i ti steam klan osnujemo :$
ee ko igra dobro da osnujemo klan steam al bas da budemo dobri i da ima nekoliko igraca
evo vam moj msn kibe-hzsa@live.com
Ja neznam kako vas (koji otvoreno tražite cheatove za MP igre) nije stid to tražit na jednom forumu na kojem ljudi baš poštuju prave igrače.
Ja osobno nikad nisam koristio "čitove" (osim u GTA-u, jos davno u VC), i ne razumijem ljude kojima je gušt pobijedit nekog na nepravedan način.
Ja igram (igro) MP igre samo iz razloga da dokažem da sam u pravednoj borbi nadmočniji od drugih.
Neka dečko, budi sretan da ja nisam admin foruma, jer bi dobio ban brzinom svjetlosti.
Ja neznam kako vas (koji otvoreno tražite cheatove za MP igre) nije stid to tražit na jednom forumu na kojem ljudi baš poštuju prave igrače.
Ja osobno nikad nisam koristio "čitove" (osim u GTA-u, jos davno u VC), i ne razumijem ljude kojima je gušt pobijedit nekog na nepravedan način.
Ja igram (igro) MP igre samo iz razloga da dokažem da sam u pravednoj borbi nadmočniji od drugih.
Neka dečko, budi sretan da ja nisam admin foruma, jer bi dobio ban brzinom svjetlosti.
Je..i ja samo ukucaj u GTA
ee kume ocel ko klan steam da osnujemo bas dobar klan da budee :$:$
ocel ko klan da osnujemo nek se javi
kibe-hzsa@live
al klan da bude bas dobar da je stalan na
canteru i da ima steamm
i ako neko ima CW server
AL TO NE MORA IMATI HEHAE
Vi bas ne kapirate kako je to kada odes na neki server i uvek imas bar 3-4 citera,i mi ostali blejimo kako oni nas ubijaju a admini spavaju i boli ih briga...
Vi bas ne kapirate kako je to kada odes na neki server i uvek imas bar 3-4 citera,i mi ostali blejimo kako oni nas ubijaju a admini spavaju i boli ih briga...
pa onda odyebi sa tog servera.
al ne, važno je pokazat da si bolji od njih.
nego, pitaj ovog pajdu na PM, on će znat kako ti pomoći...
dzabe,odem ja na drugi,njih mozda nema u istom trenutku na svim serverima,ali za jedan dan ce doci oni i na taj drugi server,i sta onda da radim.....da se smaram kao kisna glista!
dzabe,odem ja na drugi,njih mozda nema u istom trenutku na svim serverima,ali za jedan dan ce doci oni i na taj drugi server,i sta onda da radim.....da se smaram kao kisna glista!
Igraj sa botovima, oni nikad ne cheataju.
hahaha
Korištenjem cheata ekipa sa servera če te samo zamrziti, a možda i staviti na forume i onda možeš zaboraviti CS jer češ se proširiti i svi če znati tko si.
Korištenjem cheata ekipa sa servera če te samo zamrziti, a možda i staviti na forume i onda možeš zaboraviti CS jer češ se proširiti i svi če znati tko si.
Promjenis nick...
I opet te banaju i opet i opet i opet kakve koristi ?
I opet te banaju i opet i opet i opet kakve koristi ?
Ma nema neke koristi samo likovi misle da su neke face sa citovima...