Counter strike 1.6

poruka: 43
|
čitano: 9.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Ajmo forumasi treba mi HELP hitno!!!!Kad udjem u cs otvorim favourites i otvorim neki server pojavi se ovo...You have been disconnected from server.Reason:Bad file Server is enforcing file consistency for sprites/scope_arc_sw.tga!!!!HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Counter strike 1.6

izbrisi scope_arc_sw.tga

15 godina
neaktivan

Odakle da ga izbrisem?! Ako nije problem objasni molim te!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
crazy kure kaže...

Ajmo forumasi treba mi HELP hitno!!!!Kad udjem u cs otvorim favourites i otvorim neki server pojavi se ovo...You have been disconnected from server.Reason:Bad file Server is enforcing file consistency for sprites/scope_arc_sw.tga!!!!HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meni se ovo znalo pojavljivati, pa bih obicno skinuo istu tu mapu ponovo sa neta i onda je prekopirao na disku. Uglavnom je kasnije radilo.

17 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Moja greska, mislio sam da je mapa u pitanju (nisam dobro procitao). Belji se

Ali vjerujem da bi mogao na ovaj isti nacin da rijesis problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 18:46 (Iron Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa izbrisi fajl iz foldera sprites :)

16 godina
neaktivan

Prije sam igro...Izgubio volju...Jednostavno mi dosadilo....

15 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Hvala svima na trudu resio sam problem na jednostavan nacin tj.reinstalirao sam patch.Za sve one koji imaju problem ove prirode evo jednog od resenja!POzzz.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crazy kure kaže...

Hvala svima na trudu resio sam problem na jednostavan nacin tj.reinstalirao sam patch.Za sve one koji imaju problem ove prirode evo jednog od resenja!POzzz.

WTF!!!!!

Stid te bilo cs imas crackan,kupi org to ej igra koja zasluzuje org primjerak doma,jer nikad nece napraviti nista slicno tome,inace sam ljubitelj sourca a ne 1.6 zbog grafike,iako je 1.6 puno kompleksniji i bolji al jednostavno ne mogu tu grafiku progutat nervira me uzasnoMršti se

CHE
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
crazy kure kaže...

WTF!!!!!

Stid te bilo cs imas crackan,kupi org to ej igra koja zasluzuje org primjerak doma,jer nikad nece napraviti nista slicno tome,inace sam ljubitelj sourca a ne 1.6 zbog grafike,iako je 1.6 puno kompleksniji i bolji al jednostavno ne mogu tu grafiku progutat nervira me uzasnoMršti se

Sta je u 1.6 verziji kompleksno?

15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...
crazy kure kaže...

WTF!!!!!

Sta je u 1.6 verziji kompleksno?

Igra je kompleksna pouno ej teze ubiti ono igra zahtjeva bas skill,ne moze doci neki noob i da te ubija samo tako,sprejanje se razlikuje od sourcea u trku ako neznas nemoj ni pucati nes vrapca pogoditiCool

CHE
15 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Zna li neko adresu za neki dobar patch???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crazy kure kaže...

Zna li neko adresu za neki dobar patch???

Najbolji patch koji postoji    LINK

Play hard, go pro!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice