Ajmo forumasi treba mi HELP hitno!!!!Kad udjem u cs otvorim favourites i otvorim neki server pojavi se ovo...You have been disconnected from server.Reason:Bad file Server is enforcing file consistency for sprites/scope_arc_sw.tga!!!!HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
izbrisi scope_arc_sw.tga
Odakle da ga izbrisem?! Ako nije problem objasni molim te!!!!!!!!
Ajmo forumasi treba mi HELP hitno!!!!Kad udjem u cs otvorim favourites i otvorim neki server pojavi se ovo...You have been disconnected from server.Reason:Bad file Server is enforcing file consistency for sprites/scope_arc_sw.tga!!!!HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni se ovo znalo pojavljivati, pa bih obicno skinuo istu tu mapu ponovo sa neta i onda je prekopirao na disku. Uglavnom je kasnije radilo.
Moja greska, mislio sam da je mapa u pitanju (nisam dobro procitao).
Ali vjerujem da bi mogao na ovaj isti nacin da rijesis problem.
Pa izbrisi fajl iz foldera sprites :)
Prije sam igro...Izgubio volju...Jednostavno mi dosadilo....
Hvala svima na trudu resio sam problem na jednostavan nacin tj.reinstalirao sam patch.Za sve one koji imaju problem ove prirode evo jednog od resenja!POzzz.
Hvala svima na trudu resio sam problem na jednostavan nacin tj.reinstalirao sam patch.Za sve one koji imaju problem ove prirode evo jednog od resenja!POzzz.
WTF!!!!!
Stid te bilo cs imas crackan,kupi org to ej igra koja zasluzuje org primjerak doma,jer nikad nece napraviti nista slicno tome,inace sam ljubitelj sourca a ne 1.6 zbog grafike,iako je 1.6 puno kompleksniji i bolji al jednostavno ne mogu tu grafiku progutat nervira me uzasno
WTF!!!!!
Stid te bilo cs imas crackan,kupi org to ej igra koja zasluzuje org primjerak doma,jer nikad nece napraviti nista slicno tome,inace sam ljubitelj sourca a ne 1.6 zbog grafike,iako je 1.6 puno kompleksniji i bolji al jednostavno ne mogu tu grafiku progutat nervira me uzasno
Sta je u 1.6 verziji kompleksno?
WTF!!!!!
Sta je u 1.6 verziji kompleksno?
Igra je kompleksna pouno ej teze ubiti ono igra zahtjeva bas skill,ne moze doci neki noob i da te ubija samo tako,sprejanje se razlikuje od sourcea u trku ako neznas nemoj ni pucati nes vrapca pogoditi
Zna li neko adresu za neki dobar patch???