Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 268.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Company of Heroes 2

Company of Heroes 2: Southern Fronts Update 

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

trebali bi jos poraditi na blatu, dodaju nam kisu i da kisa stvara blato na odredjenim mapama...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Pa sta nisu rekli da ce ti DLC.ovi biti besplatni ? Hebemu pa skupo je za svaki dati po 3-5€

Inace, igra mi je perfektna. Derem paralelno Coh 2 i Coh 1... usporedno operacije radim po godinama, tako da je zanimljivo igrati. Ali ovo me iznenadilo da ovi DLC.ovi nisu free.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 0:32 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Company of Heroes 2

Čisto za one koji ne prate temu s popustima za igre, Nuuvem još 10 sati nudi COH2 za $9, pa koga zanima nek pogleda. Igra se normalno aktivira na Steamu i na engleskom je jeziku. Testirano, jer sam jučer uzeo ;)

http://www.nuuvem.com.br/produto/1117-company-of-heroes-2

Inače, ako je netko za igranje slobodno se javite pa ćemo baciti koju partiju, sa TS-om naravno :)

Paragon

1 0 hvala 1
12 godina
Company of Heroes 2

Primjetio sam da premda promjenim skinove te commandere u Army Customizeru igra to ne registrira te je sve po starom. Zna li netko u čemu je problem?

EDIT: Evo proradilo,sve je ok sad...

BF3: Hrci_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 22:25 (Hrci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

tražim suigrača za co op misije!!!!

ime na steamu  : zerix_hr

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Company of Heroes 2
zerix kaže...

tražim suigrača za co op misije!!!!

ime na steamu  : zerix_hr

A ja tražim općenito suigrače za COH partije, da ne igram solo, tj. tražim par ljudi koji su zainteresirani za zajedničko igranje. Steam ime mi je Azadun (može čak i coop)

Paragon
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Poslan zahtjev {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Azadun dodan

letz r0LL some panzer at rostov at don

Rodić

ne widim te još ???

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 18:52 (zerix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

subotom uwečer na istoku ! bez snjega

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Company of Heroes 2

Dodajte me na Steam-u pa da bacimo koju partiju ponekad: "splitteam"

BF3: Hrci_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

POZZ!!!!

Ja sam vas sve dodao tako da možemo nekad baciti koju rundu coha 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

simekz - titova slika je gore :D Pa da drmamo Co-Op one misije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

aj dodaj me 

nickname-karlo678

reci za što se zeliš mjenjati?

12 godina
neaktivan

Dodao sam te

17 godina
Company of Heroes 2

Dodao sam vas par na stim pa eto nadam se da cemo koju odigrati {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Odlicno, dosta ekipe sam skupio na steamu :) Kad se malo utreniram, mogli bi 2vs2 ili nesto :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Kakva partija danas.

3v3 smo sibali. Mi niti jednu zvjezdicu nista, ovi full pro ekipa. Da me ubijes ne mogu se sjetit koja je mapa bila.

Krenemo, ja brzo utvrdim jedan onaj checkpoint za bodove, full utvrdim i ekipa moja takoder. Nisam napomenuo da smo mi bili rusi. I onda kad su krenuli val za valom, skoro su me wajpali prvi put, ali sam uspio nekako utvrdit, slozit 4 komada t-34 i nastalo primirje, ja ih rokam sa mortarima po bazama da se ne mogu utvrdit i onda nas desni bok padne, lik nije nista mogo, pregazili su ga jer mu ovaj nije pomogo ( ja sam drzo lijevi bok ). I od onda vise nismo vratili taj desni bok, kad su dosli Tigeri mozes se slikat, navucem ga u mine field jednoga roknem, dolaze jos dva, nekako ga flenkam sa AT.om i roknem ga, drugi mi je rokni 2 komada t-34 ko iz one stvari. 

Desni Bok je full pao i tu je bio kraj, moj bok ostao opkoljen i onda su mi samo bazu ruknuli i kraj. 45min  fenomenalne bitke. Samo sta su ti Tigeri toliko OP da je to za poludit, isto kao i Flamethrower.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

aymo  co op malo ko igra co op misije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kakva partija danas.

3v3 smo sibali. Mi niti jednu zvjezdicu nista, ovi full pro ekipa. Da me ubijes ne mogu se sjetit koja je mapa bila.

Krenemo, ja brzo utvrdim jedan onaj checkpoint za bodove, full utvrdim i ekipa moja takoder. Nisam napomenuo da smo mi bili rusi. I onda kad su krenuli val za valom, skoro su me wajpali prvi put, ali sam uspio nekako utvrdit, slozit 4 komada t-34 i nastalo primirje, ja ih rokam sa mortarima po bazama da se ne mogu utvrdit i onda nas desni bok padne, lik nije nista mogo, pregazili su ga jer mu ovaj nije pomogo ( ja sam drzo lijevi bok ). I od onda vise nismo vratili taj desni bok, kad su dosli Tigeri mozes se slikat, navucem ga u mine field jednoga roknem, dolaze jos dva, nekako ga flenkam sa AT.om i roknem ga, drugi mi je rokni 2 komada t-34 ko iz one stvari. 

Desni Bok je full pao i tu je bio kraj, moj bok ostao opkoljen i onda su mi samo bazu ruknuli i kraj. 45min  fenomenalne bitke. Samo sta su ti Tigeri toliko OP da je to za poludit, isto kao i Flamethrower.

Nebudi smijesan, Tiger OP? {#}

Ramam ga sa jednim t-34 i skinem mu main gun, te ga dokrajcim sa IS-2...

14 godina
Company of Heroes 2

Zbog nevjerojatnih problema sa lagom u ovoj igri moram odustat od svoje prethodne namjere da skupim ekipu koja bi igrala COH2. Svima ostalima koji nemaju lag i koje ne kickaju svaku igru van želim puno uspjeha u online igrama.

Paragon

0 0 hvala 0
13 godina
Rodić kaže...
SimeKZ kaže...

Kakva partija danas.

Pricas kao da mozes gadati gdje god zelis a ne gdje AI gada... treba roknuti top... a prednji armor koda gadam u zid od 8m armiranog betona.

13 godina
Putn1k kaže...

Zbog nevjerojatnih problema sa lagom u ovoj igri moram odustat od svoje prethodne namjere da skupim ekipu koja bi igrala COH2. Svima ostalima koji nemaju lag i koje ne kickaju svaku igru van želim puno uspjeha u online igrama.

Kakav lag mislis? Internet lag ili FPS drop?

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Rodić kaže...
SimeKZ kaže...

Kakva partija danas.

Pricas kao da mozes gadati gdje god zelis a ne gdje AI gada... treba roknuti top... a prednji armor koda gadam u zid od 8m armiranog betona.

LOL u 98% Zis 3 ga penetrira s prijeda, a pogotovo SU-85, Tiger je smece, citaj malo na twitch streamu, Elephant je super, Tiger Ace je smece kao i Tiger...

14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Putn1k kaže...

Kakav lag mislis? Internet lag ili FPS drop?

Internet lag, komp mi je malčice prejak za bilo kakav FPS drop.

S tim da je COH jedina igra u kojoj imam bilo kakve naznake laga. Ali je jednostavno neigrivo.

Paragon
13 godina

Internet lag, komp mi je malčice prejak za bilo kakav FPS drop.

S tim da je COH jedina igra u kojoj imam bilo kakve naznake laga. Ali je jednostavno neigrivo.

Jeli igras preko automatch? Ili obicno sam hostas?... Bio sam blizu kupovine, pa neznam zasto nisam, iako idalje razmisljam o tome.

Sad mi se CoH1 igra -.-

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
Company of Heroes 2

Automatch igram, prvih par dana je još ajde kolko tolko šljakalo, ali u zadnjih tjedan dana sve igre koje sam počeo preko automatcha su završile prije nego što su počele, lag enorman, i na kraju mene kickaju van. Probao sam sa gašenjem svih mogućih programa i forwardiranjem portova ali ne pomaže. Mislim, svi moji prijatelji igraju bez problema jedino ja imam mrtvi lag i ne mogu dokučiti zašto. U nijednoj drugoj igri nemam lag, npr. BF3 sa 64 igrača ping 30, pa da sad ne nabrajam ostale igre, jedino u ovoj igri je lag nepodnošljiv.

Vjerojatno je neki problem do mene ali mi se više stvarno neda zafrkavat s tim. Je*eš igru u kojoj moraš uopće nešto ić radit, koja ne radi odmah kako Bog zapovijeda. I u starom COH-u sam morao forwardirat portove da bi smanjio one iksiće, i sad isto imam probleme sa dvojkom. Ne kužim kak im se neda popravit taj netcode. Nek Relic pogleda Blizzardov SC2 i nek konačno nauči kako pisati netcode. Ma šta ja znam...jedino što znam je da za mene COH ide na delete.

Naravno, to ne znači da ćeš i ti imati isti problem, možda će tebi raditi super. Sve je moguće. Mojim frendovima igra radi dobro. COH2 mi se, ono malo što sam igrao, dopao i da nemam tih problema s multiplayerom nastavio bi igrati.

Paragon

0 1 hvala 0
13 godina
Putn1k kaže...

Automatch igram, prvih par dana je još ajde kolko tolko šljakalo, ali u zadnjih tjedan dana sve igre koje sam počeo preko automatcha su završile prije nego što su počele, lag enorman, i na kraju mene kickaju van. Probao sam sa gašenjem svih mogućih programa i forwardiranjem portova ali ne pomaže. Mislim, svi moji prijatelji igraju bez problema jedino ja imam mrtvi lag i ne mogu dokučiti zašto. U nijednoj drugoj igri nemam lag, npr. BF3 sa 64 igrača ping 30, pa da sad ne nabrajam ostale igre, jedino u ovoj igri je lag nepodnošljiv.

Vjerojatno je neki problem do mene ali mi se više stvarno neda zafrkavat s tim. Je*eš igru u kojoj moraš uopće nešto ić radit, koja ne radi odmah kako Bog zapovijeda. I u starom COH-u sam morao forwardirat portove da bi smanjio one iksiće, i sad isto imam probleme sa dvojkom. Ne kužim kak im se neda popravit taj netcode. Nek Relic pogleda Blizzardov SC2 i nek konačno nauči kako pisati netcode. Ma šta ja znam...jedino što znam je da za mene COH ide na delete.

Naravno, to ne znači da ćeš i ti imati isti problem, možda će tebi raditi super. Sve je moguće. Mojim frendovima igra radi dobro. COH2 mi se, ono malo što sam igrao, dopao i da nemam tih problema s multiplayerom nastavio bi igrati.

Problem je u P2P onda, zato jer je "jeftinije" održavanje...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/company-of-heroes-2/149091.aspx?page=24&jumpto=3738715&sort=asc&view=flat

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
Company of Heroes 2

Probat ću sa delitanjem antivirusa i firewalla, pa da vidim dal će to pomoći (možda dolazi do nekih konflikata radi COH-a, no ne razumijem zašto ako sve ostale igre normalno rade), ali nemam neku veliku nadu.

Šteta, jer je igra sasvim OK. Još kad ubace par novih armija to će biti tip-top.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 0:11 (Putn1k).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

i meni se jawjo lag s nekima ! ali rijetko

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice