Trebam pomoć, pošizio sam već! Downlodao sam Combat arms EU, instalirao, registrirao se, i sve 5, a kad se logiram, otvori mi početnu stranicu, izbaci poruku "Connecting to server, please wait..." i onda mogu čekati do sudnjeg dana, a ovo nikako da se spoji na server i pokrene, ili bilo kako reagira. Jel' netko zna da li ja negdje griješim ili što da više napravim pa da zaigram tu igru!?! Please help!!!!
Downlodao sam Combat arms EU, instalirao, registrirao se, i sve 5, a kad se logiram, otvori mi početnu stranicu, izbaci poruku "Connecting to server, please wait..." i onda mogu čekati do sudnjeg dana, a ovo nikako da se spoji na server i pokrene, ili bilo kako reagira. Jel' netko zna da li ja negdje griješim ili što da više napravim pa da zaigram tu igru!?! Please help!!!!
pono instaliraj igricu i mni je tako bilo pa kad sam instaliro sve 5
Hvala puno. Jučer mi je jednom uspjelo konektirati se i igrao sam bez problema, a danas opet ista priča....
ja sam to napravi pa sam onda instaliro na novi windovs jer mi se onaj prije nije sviđo
Ma nikako da uhvatim vremena da ju deinstaliram i ponovo instaliram, a ide mi na živce jer se gotovo nikad ne mogu spojiti...Moram što prije to napraviti, a svejedno ću uskoro rušiti sustav...
Ma nikako da uhvatim vremena da ju deinstaliram i ponovo instaliram, a ide mi na živce jer se gotovo nikad ne mogu spojiti...Moram što prije to napraviti, a svejedno ću uskoro rušiti sustav...
pa skineš si da možeš imat dva windovsa pa si na drugi instaliraš
Igra nije dobra.Trosi na 1 sat 100mb,sve je besplatno al igra trosi ko stokan i oruzlja su skupa i ne traju zauvek....Jednostavno kad sam izasao iz prvog dojma igre shvatio sam da i nije nesto
Mi jos uvijek igramo i igra nam je super. Osnovali smo svoj clan i zekamo se.
moj IGN: olgica , clan: SuperHik
Igra nije dobra.Trosi na 1 sat 100mb,sve je besplatno al igra trosi ko stokan i oruzlja su skupa i ne traju zauvek....Jednostavno kad sam izasao iz prvog dojma igre shvatio sam da i nije nesto
pa za što postoji flat
Evo upravo stavio da se skida.. mogla bi biti nadam se za nekih 30-40 min...
kad želim uć na stranicu neki error mi bude nesto pise neam pojma sta moze mi ko pomoc
kad želim uć na stranicu neki error mi bude nesto pise neam pojma sta moze mi ko pomoc
danas ti sele glavni server na drugu lokaciju pa niko u europi igru nemože igrat....
trebalo bi biti rješeno danas do 4 h i igra bi se trebala vratiti u normalu
ja evo inst combat arms..i igram skupim nesto kao Hp....nezz tocno kako se zove i sad kad ocu kupit i nadogradit oruzje ..i idem buy dode nesto nisam zapamtioo neka obajvijest ..i jos biram na kolko cu dana to kupit...mene zanima jel se te puske oprema itd ..kupuje na određeno vrijeme ili kad kupis mozes igrat unlimited????
LAN party Combat Arms u Slavonskom Brodu
http://www.birotehna.hr/vijesti/316-combat-arms-prijava.html
Opa, ovo mi je promaklo.. morat ću malo isprobati pa vam javim nick..
Gospodo, ako vam je do free fps-a, postoji puno bolja alternativa Combat Arms-u, a zove se Operation 7. Iskustvo igranja je vrlo slično Counter Strike-u pa čak i bolje jer Operation 7 ima opciju iron sight-a, a nadogradnje oružja su fenomenalne.
evo ja je skidam i kad se reggam javim nick...
Evo ja je instaliro i igra ja O.K i nick mi je CROenemy
E JA SAM TU HACKER PRIJE TJEDAN DANA SAM SKINIO HACK
ALI IMAM JEDAN PROBLEM SPORO MI ULAZI U STAZU ZNA LI ITKO KO IGRA ZASTO
ljudi igra li to ko još od vas ???
ljudi igra li to ko još od vas ???
Ja igram ;D
Ajmo da osvježim temu!
Jel kome danas šteka igra?
Meni užasno nemogu igrati!!!!!!
malo malo mi se to desava neznam stacu vise da radim jedno vrjeme ne mogu igrati pa neko vrjeme prode i opet mogu igrat radi se o problemu.....unable to run the game dul to the client file being corrupted. I nejvise mrzim kad me neko izbaci sa staze jel misle da sam haker ali se varaju ja samo dobro igram hehehe.....
Pogledaj jesi skinio EU a ne Asia ili America !
koja konfa treba da se pokrene igra?
System requirements
Minimum
Windows 2000
Intel Pentium III 1 GHz
256 MB RAM GeForce 2 MX
DirectX 9.0c 2.0 GB free HDD
Cable or DSL Internet access
Recommended
Windows XP or better
Intel Pentium 4 2.4 GHz
512 MB RAM
GeForce FX 5600
DirectX 9.0c
2.0 GB free HDD
Cable or DSL Internet access[2]
ah igrao sam to neko vrijeme, ali kao velk broj f2p igara, daje prednost onima koji su spremni placati. a to je s vremenom neizbjezno jer oni GP bodovi jako sporo dolaze, pa se kupovini kad-tad okrenes... iako igrivost nije losa, znao sam se dosta zabaviti