Cod5 Error

poruka: 38
|
čitano: 21.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Cod5 Error

Prije par dana instalirao sam Cod5. Kada sam ga pokušao uključiti pisalo mi je: 

Error: Could not load material “water_droplet”.
Error: Could not load material “water_dynamic_spray”.

——- sound system initialization ——-
Loading fastfile ‘ui’
used 39.48 MB memory in DB alloc

Error during initialization:
Unhandled exception caught .

Kako da riješim taj problem?

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cod5 Error

NAVODNO (ja nemam problema s COD-om):

za vistu:

1- Go to Control Panel
2- The click on "Hardware and Sound"
3- Click on "Sound"
4- Doble click on "speakers"
5- go to the Advanced tab
6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"
7- Thats it!

za xp:

1. go to My Computer
2. View System Info
3. Hardware
4. Device Manager
5. select Sound, Video, Game Controllers
6. DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device

ili

FOR ALL OF YOU WHO HAVE DOWNLOADED d3dx9_37.dll AND PASTED IT INTO COD5 FOLDER:

1. DELETE d3dx9_37.dll FROM COD5 FOLDER

2. DE-INSTALL THE GAME.

3. DOWNLOAD THIS DirectX UPDATE: http://callofduty5.tv/files/dxwebsetup.exe

4. INSTALL THE GAME! (MAKE SURE YOU INSTALL PUNKBUSTER, EVEN IF YOU HAD IT INSTALLED BEFORE, BECAUSE IT IS POSSIBLE THAT ANOTHER ERROR POPS OUT...)

jedno od toga mora radit!

znači, ili trebaš directx update ili driver update ili ti grafička ne podržava nekaj

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest - provjeri dal sve radi, ak sve štima, updateaj directX i drivere, ak opet sere, neznam...

16 godina
neaktivan
Cod5 Error

Može li mi neko pomoći:

Kada pokrenem igricu (call of duty world at war multiplayer)tijekom očitavanja mape me izbaci van i piše:

Direct3DDevice9::Present failed: Driver internal error

Molim pomoc plizzzzz!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markbodin kaže...

za vistu:

1- Go to Control Panel
3- Click on "Sound"
7- Thats it!

za xp:

1. go to My Computer
2. View System Info
3. Hardware
4. Device Manager

ili

2. DE-INSTALL THE GAME.

4. INSTALL THE GAME! (MAKE SURE YOU INSTALL PUNKBUSTER, EVEN IF YOU HAD IT INSTALLED BEFORE, BECAUSE IT IS POSSIBLE THAT ANOTHER ERROR POPS OUT...)

znači, ili trebaš directx update ili driver update ili ti grafička ne podržava nekaj

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest - provjeri dal sve radi, ak sve štima, updateaj directX i drivere, ak opet sere, neznam...

Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".

------- sound system initialization -------
Waiting for $init to finish.  There may be assets missing from code_post_gfx.

Error during initialization:
Unhandled exception caught

OVO MENI PISE :( neznam do cega je ali ni ovo sto si mi ti rekao da disable nije pomoglo :(

gamer for life
16 godina
odjavljen
Cod5 Error

Vjerojatno radi za Vistu, ali ja imam XP, pa mi je drugačije u control panelu. Sad ću pokušati instalirati update za directx, pa ću još vidjeti.

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
markbodin kaže...

za vistu:

1- Go to Control Panel
3- Click on "Sound"
7- Thats it!

za xp:

1. go to My Computer
2. View System Info
3. Hardware
4. Device Manager

ili

2. DE-INSTALL THE GAME.

Nemogu naći taj system info. Kako da ga pronađem? Možeš li poslati slike?
Goodbye
16 godina
odjavljen
Cod5 Error

Ok, riješio sam taj problem, ali sada kada pokušavam pokrenuti igru, čuje mi se samo zvuk, ali nema screena. Ima li ideje?

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Ok, riješio sam taj problem, ali sada kada pokušavam pokrenuti igru, čuje mi se samo zvuk, ali nema screena. Ima li ideje?

ja imam jednu dobruSmijeh...nemas graficku koja podržava pixel shader 3.0...ja imam isti problem
Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
16 godina
odjavljen
poseidon6rule kaže...
 ja imam jednu dobruSmijeh...nemas graficku koja podržava pixel shader 3.0...ja imam isti problem
AABGOBGAOBGOBGBGAOBEOUBEGOGAOAGUGUIBEGBGBEGAIBAEfoen kVDIKBAUGOBAIOUBA RE IOUAE IOUHA
Goodbye
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 13:11 (Axlus).
16 godina
neaktivan

ja imam isti problem ali nije jedini:
1. u device manageru nemam nigdje Unimodem Half-Duplex Audio device wtf?? imam XP naravno

2. updateao directx ali i dalje ništa

3. išao na http://www.systemrequirementslab.com i sve je bilo PASS tako da nije problem u slabom hardveru

[URL=http://www.windypundit.com/archives/2007/images/2007-05-03-AssPervert.gif]SLIKA MENE NA NUDISTIČKOJ PLAŽI!!!![/URL] NORMAL IS NOT NORMAL
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 15:10 (sandman13).
16 godina
neaktivan
Cod5 Error

ja kad ocu igrat singleplayer meni malo uspori igra ali mi svejedno ude namistin koju cu razinu i pokaze se video ja ga izgasit i onda cekam 2 do  minute i nece da mi ude

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod5 Error

@Sandman

Ni ja u dev manageru nisam imao taj unimodem half duplex jer mi

je 56k modem bio iskljucen u DM-u.

Kad sam ga enablao unimodem se pojavio.

Sad sve super radi!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod5 Error

Bok svima!

Prvo bih htijo razjasniti svoj problem....Naime radi se o CoD5 Multyplayeru.Pokrenem ga i onda  dođe do Retriving Account Information....I onda me samo izbaci iz igre i javi da se pojavio neki problem.Točno,on kaže: "Unhandled exception caught"!¨(Samo to).Sad da razjasnim za one mogućnosti koje je napomenuo markbodin:

1.Nemam Vistu

2.Meni tamo ne piše "DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device"

3.Ona adresa ne radi pokušat ću naći ti ovako...

U biti bio bih zahvalan da mi netko kaže! Pleeaaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!¨!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CoCaCoLAhAcKeR kaže...

Bok svima!

Prvo bih htijo razjasniti svoj problem....Naime radi se o CoD5 Multyplayeru.Pokrenem ga i onda  dođe do Retriving Account Information....I onda me samo izbaci iz igre i javi da se pojavio neki problem.Točno,on kaže: "Unhandled exception caught"!¨(Samo to).Sad da razjasnim za one mogućnosti koje je napomenuo markbodin:

1.Nemam Vistu

U biti bio bih zahvalan da mi netko kaže! Pleeaaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!¨!!!!!!!!!!!!!!

Očito si na krivoj temi!
Goodbye
16 godina
neaktivan

Cuj,ne shvaćam baš najbolje tvoj odgovor.To je baš tema cod5 errora.To je i moj problem.Mozda si nesto shvatio ako jesi samo to reci svaka pomoć mi PUNO znaći. Ponovit ću:

Bok svima!

1.Nemam Vistu

16 godina
odjavljen
CoCaCoLAhAcKeR kaže...

Cuj,ne shvaćam baš najbolje tvoj odgovor.To je baš tema cod5 errora.To je i moj problem.Mozda si nesto shvatio ako jesi samo to reci svaka pomoć mi PUNO znaći. Ponovit ću:

Bok svima!

1.Nemam Vistu

Ok, ja ću ponoviti...
U ovoj temi se ne radi o "Unhandled ecepition caught" , nego se radi o :

Error: Could not load material “water_droplet”.
Error: Could not load material “water_dynamic_spray”.

——- sound system initialization ——-
Loading fastfile ‘ui’
used 39.48 MB memory in DB alloc

Error during initialization...

Ti si očito krivo shvatio. I, ovo "DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device" je moguće rješenje za taj problem. Ne ovaj problem koji si ti naveo. U ovoj temi se radi o ovome problemu, ne o ovome koji si ti naveo. To je potpuno neki drugi problem. Si sad shvatio?!?

Dobro, pokušat ću riješiti i tvoj problem:

1. Probaj re-instalirati igru.

2. Pogledaj koju imaš grafičku, tj. dali možeš pokrenuti igru (bez ovoga errora)
3.Pogledaj minimalnu konfiguraciju za CoD5

4.Reci nam više informacija o tome što ti piše, ili probaj poslati sliku

5.Ako si downloadao igru, "Unhandled exception caught" u biti znači da ima premalo informacija o toj stranici s koje si downloadao, te probaj još jedanput downloadati taj file (CoD5) s iste stranice, ili s druge.

Goodbye
16 godina
neaktivan
Cod5 Error

De ko zna di da nadem instalaciski cd key za call of duty word at war(5)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Od ovog sto si naveo da imam slabz graficku ili da mi ona nest ne podrzava ili konfiguracija slaba to nije provjerio sam,Dobro prelazi minimum.Re-instalacija igre nije pomogla.E,sad:

4.Prvo pokrenem igru,(multyplayer)onda cekam i dode do retriving account information... i onda me baci van i  i otvori se error prozor pa mi tamo kaze da se dogodila velika greska,nemogu otvoriti datoteku,ono znas kad ti pise dont send i send error report.Ja izađem iz tog i on mi kaze ono sta sam reko da kaze.

5.Probat cu s druge,sad mislim da je ovo najvjerojatnije problem.pozzz.još odgovori ak skuzis sta a ja cu dotle probat nest ucinit.

16 godina
neaktivan
Cod5 Error

Evo ti slika:

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CoCaCoLAhAcKeR kaže...

Evo ti slika:

Nema slike.
Sjetio sam se još jedne ideje (jednom mom prijatelju je ta radila):
Instaliraj patch
Goodbye
16 godina
neaktivan
Proradila je i sad normalno radi.
17 godina
protjeran
Dexter kaže...

Može li mi neko pomoći:

Kada pokrenem igricu (call of duty world at war multiplayer)tijekom očitavanja mape me izbaci van i piše:

Direct3DDevice9::Present failed: Driver internal error

Molim pomoc plizzzzz!!!

Gle, ja sam imao isti problem.Evo rješenja ako koristiš nvidia karticu i drivere serije 178 ili 180:Izbriši trenutne drivere i physics pack (prek Add/Remove), i stavi ForceWare 175.19.Nikad nakon toga ja nisam imao problema.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
16 godina
neaktivan
Cod5 Error

meni sve radi, ali kad udem u single playerm izaberem solo, new mision, i onda ima recuit..itd (stupnjevi po igranju: lagano,tesko itd...)

i stisnem najlakse(recuit) i nista se ne pojavljuje...jednostavno receno moj problem je to sto ne zeli uci u misiju...nakon sto odaberem najlaksi stupanj igranja...ps: kad udem u igru pise mi neki punkbuster da aktvitiram...mozda je do toga...tko je imao problema sa tim..molim da mi kaze...

raki

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod5 Error

Moze li netko pomoci:             krenuo sam igrat cod5 multiplayer ali kad pokusam uci na neki server izbaci me i kaze  "EMPTY PLAYER NAME DISALLOWED"  uopste mi nije jasno a pokusao sam sve i svast, ni u multiplayer opcijama nema nigdje za upisat ime jednostavno ne kuzim! 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E markobodin stvarno tnx i ja sam ima takih problema s cod5 al ti si me pomoga pa ti sad stvarno hvala e pravi si kralj.

16 godina
neaktivan

Meni se nakon instalacije pojavila ista poruka, ako Si dobio poruku objašnjenja zamolio bih te da je prosljediš i meni. Hvala

16 godina
neaktivan

oprostite sto otvaram staru temu ali imam problem s codom 5.Koristim xp i kada sam otisao u device manager tamo nigdje nema Unimodem Half-Duplex Audio device i ne znam kako da rijesim problem???????

16 godina
neaktivan

nitko ne zna?

15 godina
neaktivan
I JA IMAM ISTI PROBLEM ! KAKO SI GA RJEŠIO???
15 godina
neaktivan
Cod5 Error

i ja imam isti problem kao raki molim za pomoć!!!!!!!!!meni sve radi, ali kad udem u single playerm izaberem solo, new mision, i onda ima recuit..itd (stupnjevi po igranju: lagano,tesko itd...)

i stisnem najlakse(recuit) i nista se ne pojavljuje...jednostavno receno moj problem je to sto ne zeli uci u misiju...nakon sto odaberem najlaksi stupanj igranja...ps: kad udem u igru pise mi neki punkbuster da aktvitiram...mozda je do toga...tko je imao problema sa tim..molim da mi kaze...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice