Delete!
Ovako trazim od 8 ujutro rijesenje za ovaj problem znaci u cod mp loda mi se mapa i sve i taman kad trebam izabrat s kojim cu timom igrat izbaci me i napise server disconnected Molim vassss pomozite s ovim probo sam reconnect ali ne ide to
ja imam isti problem pa su mi na ovom forumu rekli da problem može biti u nedostatku radne memorije..
koliko ti imaš rama?
Ovako trazim od 8 ujutro rijesenje za ovaj problem znaci u cod mp loda mi se mapa i sve i taman kad trebam izabrat s kojim cu timom igrat izbaci me i napise server disconnected Molim vassss pomozite s ovim probo sam reconnect ali ne ide to
al mozda nemozete uci zbog vaseg NICKA!!! meni se dogodilo jednom da mi je bio banovan nick... i svaki put kad sam ulazio u taj server sam promjenio nick i onda sam mogo slobodno ulazit...
al mozda nemozete uci zbog vaseg NICKA!!! meni se dogodilo jednom da mi je bio banovan nick... i svaki put kad sam ulazio u taj server sam promjenio nick i onda sam mogo slobodno ulazit...
Delete!
Delete!
A jel moguće da je do net-a (brzine)
http://www.speedtest.net/
Delete!
Da ne otvaram novu temu..jbt..meni na visti sve drukcije u rucnom updateu pb-a...jbt..na xp-u mi se odma otvori mapa..a na visti..mi nece otvorit mapu..jednostavno je nema..moze pomoc???
Meni je problem što na svakom serveru koji iđem piše ili "Server Disconnected" ili neki punkbuster guid ban. PLEASE Help oću igrat CoD4!!!!
Meni je problem što na svakom serveru koji iđem piše ili "Server Disconnected" ili neki punkbuster guid ban. PLEASE Help oću igrat CoD4!!!!
PunkBuster guid ban ti je zbog piratske igre odnosno ključa,probaj ga promijenit i sve če bit ok.
ali sto ako je samo Server Disconnected??? ja imam isti takav problem
Ja sam do sad imao windows xp pro i slabiju grafičku i sve mi je normalno radilo.Sad sam si instalirao windows 7 ultimate i na svakom serveru mi piše server disconnected:
I meni je trako :S
Nekad server disconnected a nekad punkbuster guid ban! :S
i jesi to riješio
ovako,decki ja sma instaliro igru .. cod4 mp sve je proslo ok petchevi,pb,instalacija , na kraju kada sma zavrsio sam usao u server mapa se loadala...kada je uslo i kada sam trebao uzeti tim i oruzije ,..bio sam kikan?? pisalo je Server Disconnected ili Guild ban(zaitm neki brojevi i slova) molim vas neka lagan rijesenja .. mozda trebam promjenit cd kljuc.. ili reinstall please recite mi usput neku stranicu sa cd kljucevima :D hvala..
Ja imam isti taki problem "Server Disconnected"....Molim pomoc,HITNO,HITNO.....!!!!!!!!!
Pomagajte,uđe u server idem izabrati tim nestignem do toga doći i več mi izbaci i piše server disconected,reinstallo sam igru,updejtao PB i opet isto,nisam jedini i lega isti problem ima.Na no pb serverima možemo ali na PB nemožemo.
Da probate sa original igrom mozda? PB
Da probate sa original igrom mozda? PB
Prije je sve radilo.A nije ban 10000000% siguran.
POZZ ljudi vdje sam novi
pa imam problem, imam org cd key ali nemam org igricu, ova krekana nema sve fileove u mapi. znaci nema recordarnih videa nemogu mijenjat cfg-ove,i jel zna tko di mogu skinut igricu da to sve ima
jel zna tko?
U manje od sat vremena 2 posta,haloo neki znaju čekat i po 5 dana odgovor.Strpljen spašen.Nigdje negori.I mene hebe Server Disconnect pa opet nepostam stalno.
ljudi imam isti problem kao i vi udjem u mp..... ucitava i pise SERVER DISCONECTED..... imali iko rijesenja za ovo ????
ljudi imam isti problem kao i vi udjem u mp..... ucitava i pise SERVER DISCONECTED..... imali iko rijesenja za ovo ????
u consolu upiši /reconnect
global punkbuster guid ban b409368e Netko ima možda riješenje???