Cod4-server disconnected

poruka: 33
|
čitano: 18.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

Delete!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:15 (X-edd).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Cod4-server disconnected
X-edd kaže...

Ovako trazim od 8 ujutro rijesenje za ovaj problem znaci u cod mp loda mi se mapa i sve i taman kad trebam izabrat s kojim cu timom igrat izbaci me i napise server disconnected Molim vassss pomozite s ovim probo sam reconnect ali ne ide to

meni se to desava trenutno samo na BiHNeT-tu, ne znam rjesenje, jedino reinstall, nezz
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 13:14 (Bes7).
16 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

ja imam isti problem pa su mi na ovom forumu rekli da problem može biti u nedostatku radne memorije..
koliko ti imaš rama?

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bes7 kaže...
X-edd kaže...

Ovako trazim od 8 ujutro rijesenje za ovaj problem znaci u cod mp loda mi se mapa i sve i taman kad trebam izabrat s kojim cu timom igrat izbaci me i napise server disconnected Molim vassss pomozite s ovim probo sam reconnect ali ne ide to

meni se to desava trenutno samo na BiHNeT-tu, ne znam rjesenje, jedino reinstall, nezz
 Ovo sa BiHNeT-ovim serverima se i meni desava, i pise mi nekad "Server disconected" ili
"Your IP or Subnet has been banned from this server by PunkBuster Admin"..

Nikad nisam varao te me zbog toga nisu banovali, al hajd, reko posto imam piratsku igru i kljuc, promjenio 5-6 kljuceva, medjutim  opet ista stvar.
Dakle, najvjerovatnije su nam banovali providera i njegove ip adresse, jer je poznato da su na bihnetu same seljacine, nacionalisti i veeeeliki kompleksasi, a admini su im balava djecurlija... Zao mi je samo sto su ugasili Logosoftov TDM server, ondje sam barem mogo pomalo uzivati u igri a da te neko  *ebe zbog ovogo ili onoga.
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 14:24 (boxer).
16 godina
protjeran
boxer kaže...
Bes7 kaže...
X-edd kaže...

Ovo sa BiHNeT-ovim serverima se i meni desava, i pise mi nekad "Server disconected" ili

Nikad nisam varao te me zbog toga nisu banovali, al hajd, reko posto imam piratsku igru i kljuc, promjenio 5-6 kljuceva, medjutim  opet ista stvar.
Dakle, najvjerovatnije su nam banovali providera i njegove ip adresse, jer je poznato da su na bihnetu same seljacine, nacionalisti i veeeeliki kompleksasi, a admini su im balava djecurlija... Zao mi je samo sto su ugasili Logosoftov TDM server, ondje sam barem mogo pomalo uzivati u igri a da te neko je *ebe zbog ovogo ili onoga.
 najvjerovatnije
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
Cod4-server disconnected

al mozda nemozete uci zbog vaseg NICKA!!! meni se dogodilo jednom da mi je bio banovan nick... i svaki put kad sam ulazio u taj server sam promjenio nick i onda sam mogo slobodno ulazit...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Imsovcanin kaže...

al mozda nemozete uci zbog vaseg NICKA!!! meni se dogodilo jednom da mi je bio banovan nick... i svaki put kad sam ulazio u taj server sam promjenio nick i onda sam mogo slobodno ulazit...

sumnjam, imam 2 accounta, jedan lvl 55 jedan lvl 34, stalno sam na serveru igrao pod lvl 55, odjednom nemogu (nisam nikad bio banan), probao sam zamijeniti profil zajedno sa nickom i nije uspjelo
16 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

Delete!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

Delete!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-edd kaže...

A jel moguće da je do net-a (brzine)

moguce je..provjeri na ovom linku pa napisi koliki ti je download speed
http://www.speedtest.net/
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

Delete!

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu..jbt..meni na visti sve drukcije u rucnom updateu pb-a...jbt..na xp-u mi se odma otvori mapa..a na visti..mi nece otvorit mapu..jednostavno je nema..moze pomoc???

16 godina
neaktivan
boxer kaže...
Bes7 kaže...
X-edd kaže...

Dakle, najvjerovatnije su nam banovali providera i njegove ip adresse, jer je poznato da su na bihnetu same seljacine, nacionalisti i veeeeliki kompleksasi, a admini su im balava djecurlija... Zao mi je samo sto su ugasili Logosoftov TDM server, ondje sam barem mogo pomalo uzivati u igri a da te neko  *ebe zbog ovogo ili onoga.

Moguce,tamo se pozdravljaju sa MERHABA...ja reko jbte,pa ni vrag da sam dosao na turski server i popio BAN :) A kad sam jednom s frendom otisao do Sarajeva poslovno i nasao se s tim nekim likovima,svi su manji od makovog zrna. Dakle,bice da je to to :)
Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

Meni je problem što na svakom serveru koji iđem piše ili "Server Disconnected" ili neki punkbuster guid ban.  PLEASE Help oću igrat CoD4!!!!

CoD2 player!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
player101 kaže...

Meni je problem što na svakom serveru koji iđem piše ili "Server Disconnected" ili neki punkbuster guid ban.  PLEASE Help oću igrat CoD4!!!!

PunkBuster guid ban ti je zbog piratske igre odnosno ključa,probaj ga promijenit i sve če bit ok.

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti
15 godina
neaktivan

ali sto ako je samo Server Disconnected??? ja imam isti takav problem 

15 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

Ja sam do sad imao windows xp pro i slabiju grafičku i sve mi je normalno radilo.Sad sam si instalirao windows 7 ultimate i na svakom serveru mi piše server disconnected:

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

I meni je trako :S

Nekad server disconnected a nekad punkbuster guid ban! :S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i jesi to riješio

kad mačaka nema miševi kolo vode
14 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

ovako,decki ja sma instaliro igru .. cod4 mp sve je proslo ok petchevi,pb,instalacija , na kraju kada sma zavrsio sam usao u server mapa se loadala...kada je uslo i kada sam trebao uzeti tim i oruzije ,..bio sam kikan?? pisalo je Server Disconnected ili Guild ban(zaitm neki brojevi i slova) molim vas neka lagan rijesenja .. mozda trebam promjenit cd kljuc.. ili reinstall please recite mi usput neku stranicu sa cd kljucevima :D hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja imam isti taki problem "Server Disconnected"....Molim pomoc,HITNO,HITNO.....!!!!!!!!!

mayor
14 godina
protjeran
Cod4-server disconnected

Pomagajte,uđe u server idem izabrati tim nestignem do toga doći i več mi izbaci i piše server disconected,reinstallo sam igru,updejtao PB i opet isto,nisam jedini i lega isti problem ima.Na no pb serverima možemo ali na PB nemožemo.

http://forum.links.hr/index.php?tab=forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

Da probate sa original igrom mozda?  PB {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
calimero kaže...

Da probate sa original igrom mozda?  PB {#}

Prije je sve radilo.A nije ban 10000000% siguran.

14 godina
protjeran
Cod4-server disconnected

POZZ ljudi vdje sam novi

pa imam problem, imam org cd key ali nemam org igricu, ova krekana nema sve fileove u mapi. znaci nema recordarnih videa nemogu mijenjat cfg-ove,i jel zna tko di mogu skinut igricu da to sve ima

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cod4-server disconnected

jel zna tko?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cod4-server disconnected

U manje od sat vremena 2 posta,haloo neki znaju čekat i po 5 dana odgovor.Strpljen spašen.Nigdje negori.I mene hebe Server Disconnect pa opet nepostam stalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod4-server disconnected

ljudi imam isti problem kao i vi udjem u mp.....  ucitava i pise SERVER DISCONECTED.....   imali iko rijesenja za ovo ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PITBUL_XD kaže...

ljudi imam isti problem kao i vi udjem u mp.....   ucitava i pise SERVER DISCONECTED.....   imali iko rijesenja za ovo ????

u consolu upiši /reconnect

14 godina
neaktivan
Guid Ban

global punkbuster guid ban b409368e Netko ima možda riješenje???

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice