CoD4 Lagg i fps problem? zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 964
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
CoD4 Lagg i fps problem?

pozdrav!
imam 2 problema, 1 je lagg a 2 je fps

prije nekoliko godina kad sam poco igrat cod4 sve mi je super ljepo islo.. 125 lockanih fps-a kad god sam se sjetio. no onda mi je cod4 pomalo dosadio pa sam se vratio na cod2. e tu je nastao problem. kad sam opet dobio volju za cod4 instalirao sam ga nazad na isti komp sa istog cd-a(samo vise nije bio win xp nego wi7) i sve to ljepo ja patcham prvo 1.6 pa zatim 1.7 patch, pokrenem igru.. udje na server i eto!  dok moram izabrat team( S.A.S il sta vec ) onda su mi fps-i na 4! i ne dizu se tako dugo dok ne izaberem tim!  nakon sto izaberem fps-i konstanto od 125 pa do 15 rastu pa padaju! no to se jos moze izdrzat! nego sad svake 3 minute po 30 sekunda mi fps-i lokaju na 15 i lagga da se nemoze ni igrat normalno! probo sam reinstalirat cod probo sam reinstalirat PB, patcheve na novo stavio... ali nista!

jel mozda problem i win7?( x32 bitni)
ili u necem drugom?

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: CoD4 Lagg i fps problem?
Cojek kaže...

pozdrav!
imam 2 problema, 1 je lagg a 2 je fps

prije nekoliko godina kad sam poco igrat cod4 sve mi je super ljepo islo.. 125 lockanih fps-a kad god sam se sjetio. no onda mi je cod4 pomalo dosadio pa sam se vratio na cod2. e tu je nastao problem. kad sam opet dobio volju za cod4 instalirao sam ga nazad na isti komp sa istog cd-a(samo vise nije bio win xp nego wi7) i sve to ljepo ja patcham prvo 1.6 pa zatim 1.7 patch, pokrenem igru.. udje na server i eto!  dok moram izabrat team( S.A.S il sta vec ) onda su mi fps-i na 4! i ne dizu se tako dugo dok ne izaberem tim!  nakon sto izaberem fps-i konstanto od 125 pa do 15 rastu pa padaju! no to se jos moze izdrzat! nego sad svake 3 minute po 30 sekunda mi fps-i lokaju na 15 i lagga da se nemoze ni igrat normalno! probo sam reinstalirat cod probo sam reinstalirat PB, patcheve na novo stavio... ali nista!

jel mozda problem i win7?( x32 bitni)
ili u necem drugom?

Nisi rekao koju grafičku karticu imaš i na kojoj rezoluciji igraš? Do tada provjeri temperature grafičke kartice, možda se pregrijava ili nešto slično.

Uredi malo Windowse, očisti registri, defragmentiraj HD.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 11:26 (boxer).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice