dajte pomažite
Graficka ti se grije otvori komp ispusi graficku dobro i na ovoj stranici imas dobirih CFG-CONFIGA za cod 4 http://www.cfg4.ic.cz/ stavi si koji ti odgovara.Meni se isto znalo dogadat da sa 125 lock na 85 mi trokira onda sam skinio graficku zamjenio sam pastu,ispuho sve na njoj i sad je sve uredu.
Ali ako ti onda nebude pomoglo negi ne ti reinstall winsa.
Graficka ti se grije otvori komp ispusi graficku dobro i na ovoj stranici imas dobirih CFG-CONFIGA za cod 4 http://www.cfg4.ic.cz/ stavi si koji ti odgovara.Meni se isto znalo dogadat da sa 125 lock na 85 mi trokira onda sam skinio graficku zamjenio sam pastu,ispuho sve na njoj i sad je sve uredu.
moguće da je to ali stvarno neznam kako,nikad se nije dešavalo
EDIT:temp 62c to ije dobro,probat ću maknut stranicu pa javim
Nema ti sta bit osim graficke ona se grije jako sam ju skini ispusi i ako si neki maher rastavi graficku i zamjeni pastu na njoj,
misija uspjela temp pada sad je na 59
edit:btw koja je optimalna temp grafe
43-45
43-45
aha...moja jos uvijek pada sad je na 57,a odnest ću ja komp na servis i reć im da bace jos koji vent nutra
Ma stace ti u servisu meni je 54 u idlu sad kad radi.
poludit ću 57 mi je u idlu a kad igram oko 60 i fps skače 50-1,koda malo dela malo ne
mozdsa je zbog proca kojem usage isto skače
mozdsa je zbog proca kojem usage isto skače
EDIT:itko???
Zasto igras na rezoluciji od 1280x1024 na 17inchnom monitoru?
imam doma 3 stara crt monitora 17" tj jedng sam prodo nedavno jer ih ne koristim
lg samsung i belinea i na svakom od njih je native rezolucija 1280 x 1024 tako da neznam o cem ti pricas...
Zasto igras na rezoluciji od 1280x1024 na 17inchnom monitoru?
imam doma 3 stara crt monitora 17" tj jedng sam prodo nedavno jer ih ne koristim
lg samsung i belinea i na svakom od njih je native rezolucija 1280 x 1024 tako da neznam o cem ti pricas...
pusti ti tog **** neg mi reci koji ku*** mi je kompu, ludim
Daj bogte skuliraj malo....
Probaj druge igre, nesto zahtjevnije....
Instaliraj Cod ponovno...probaj single player i provjeri koliko FPS-a ima...
Mozda ti kenja samo na netu...iskljuci firewall dok igras...iskljuci i antivirusni....
lockaj fps na neku vrijednost na kojoj ti moze vrtit igru bez beda, da ne skace toliko...
Digni system ponovno, clean install i clean install cod-a...
Polako brate....
Daj bogte skuliraj malo....
Probaj druge igre, nesto zahtjevnije....
Instaliraj Cod ponovno...probaj single player i provjeri koliko FPS-a ima...
Mozda ti kenja samo na netu...iskljuci firewall dok igras...iskljuci i antivirusni....
lockaj fps na neku vrijednost na kojoj ti moze vrtit igru bez beda, da ne skace toliko...
Digni system ponovno, clean install i clean install cod-a...
Polako brate....
nažalost sve igre,cod4 5 6 2,hawx empire total war sve igre,u sp-u fps ide 50 pa padne na 2
Nista se po ovoim tvojim brljanjima ne moze shvatiti...
Sve igre ne rade dobro? Samo COD4? WTF?
Daj malo pisi kako treba, koliko ti je godina?
Mozda ti se proc pregrijava,premda neznam dali bi se tako ponaso, prije bi rekao da ti se ugasi komp,neznam provjeri dal ti je hladnjak pun prasine pa nema protok zraka
A btw mjenjaj konfu nema smisla se patiti i ganjati nekakav optimalan fps kad je losa konfa,i ja imam smece slicno tome,i imao sam slican prob u codu
ma sve igre su mi crkle,a ovo je istina da je konfa šrotska,ali do prie tjedan je sve klizilo na 70 fps-a s kojim sam zadovoljan
nemojte sad mislit da vas zajebavam,ali sad sam došao i probam igrat sve u redu,a primjetio sma nekaj čudno u proccess manageru neki symon32.exe mi dere 640,000k,a toga nije bilo,i odma se stbilizirao cpu usage koji je skakao,a komp cijelo vrijeme upaljnen bio,kaj mislite kaj mu je
bacio je kašiku
bacio je kašiku
wtf
probaj sa security task manager riješit taj proces 
Nije porblem u temperaturi, ako si clocko grafičku vrati na normalno. Ja sam nekad davno imo problem sa 7600gs, čim bi ju clocko dobijem veliki frame drop, i ugasi onaj proces onim programom
nemojte sad mislit da vas zajebavam,ali sad sam došao i probam igrat sve u redu,a primjetio sma nekaj čudno u proccess manageru neki symon32.exe mi dere 640,000k,a toga nije bilo,i odma se stbilizirao cpu usage koji je skakao,a komp cijelo vrijeme upaljnen bio,kaj mislite kaj mu je
Evo procitaj sta je to i kako ukloniti.