CoD2 problem

poruka: 18
|
čitano: 8.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD2 problem

Imam problem sa CRo Clan custom maps serverom. Prije nekoliko dana sve je savrseno radilo a sad vise ne mogu uci na server

probao sam unistalirati cod2 al bez uspjeha

evo screenshot

http://img202.imageshack.us/img202/3338/cod2mp20091102092542.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: CoD2 problem
PiZZaDox kaže...

Imam problem sa CRo Clan custom maps serverom. Prije nekoliko dana sve je savrseno radilo a sad vise ne mogu uci na server

probao sam unistalirati cod2 al bez uspjeha

evo screenshot

http://img202.imageshack.us/img202/3338/cod2mp20091102092542.png

Nesto nije u redu s iw_12, probaj tu zaljepit orginalnu tu datoteku, ili je maknit u neku mapu i pokusat uc ako nece opet onda je vrati

I don't care...
16 godina
neaktivan
CoD2 problem

probao al sad mi javlja failed to load image

i izbacilo me sa servera

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PiZZaDox kaže...

probao al sad mi javlja failed to load image

i izbacilo me sa servera

nabavi orginalni iw_12 file ili ti neki mod poremecuje iw_12

I don't care...
16 godina
neaktivan
CoD2 problem

probao stavit orginal al opet bez uspjeha

drugi serveri rade jedino ovaj ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD2 problem

vidim da naslov teme obuhvaca sve sta se tice cod2 i nije dobro, pa cu i ja napisati svoj problem, koji zapravo nije problem vec pitanje

kako pokrenuti cod2 consolu? ali consolu kao program, nemojte mi samo (molim vas) pisati da pritisnem tipku koja se nalazi,,, :)

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 19:16 (Maxy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD2 problem

neam sad cod2, si probao otvarati datoteke u directoryu igre? mozda tamo uspijes , ako nema tamo sumnjam da je moguce , osim da napravis neki eror :S sretno

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
Maxy kaže...

vidim da naslov teme obuhvaca sve sta se tice cod2 i nije dobro, pa cu i ja napisati svoj problem, koji zapravo nije problem vec pitanje

kako pokrenuti cod2 consolu? ali consolu kao program, nemojte mi samo (molim vas) pisati da pritisnem tipku koja se nalazi,,, :)

Ne kužim za sta će tebi to?

I don't care...
15 godina
neaktivan
CoD2 problem

Napravio sam server .

kod mene sve radi, ali se drugi nikako ne mogu  spojit

Gdje sam pogrješio .

Dal neko zna pa da mi pomogne

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 15:08 (rep1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoD2 problem

bok..novi sam član ovdje...zanima me..zna li neko ovaj problem riješit...cod 2 mp neče raditi...kad oču ući u igru izbaci me i piše cod2mp_s.exe prestao raditi...probao sve i svašta....i neče...imam win 7...prije mjesec dana sve je normalno radilo...ako neko zna što treba neka piše...hvala unaprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoD2 problem

kako ti je stanje sa zvukom?

ja sam se jaaaakooo mucio oko tog jer je izbacivalo bas tu poruku a nisu bili instal driveri od zvuka

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CoD2 problem

kako to misliš stanje sa zvukom?? molim te ako  znaš objasniti i rješiti problem...plis...jer mi stvarno ide na živce...sve je normalno radilo a sad neče...hvala unaprijed..Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoD2 problem

pa ovako, ja frendu instaliram cod2, i kao ok igra, al onda pocme izbacivat igra van i kaze error taj sta si ti naveo...driveri od zvucne (na maticnoj) nisu bili instalirani ali to nas nije zamaralo jer smo mislili igrat bez zvuka...ali nema sanse svakih par minuta izbaci.

i onda sam ja isao skidat drivere za zvuk, instalirao ih...i od tad igra radi ko svicarac ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a di da ja nađem drivere?? i ako možeš sve pojasnit sta treba uciniti...plis...jer stvarno mi se igra...

15 godina
neaktivan
CoD2 problem

sry, al tek sad vidim da imas win7, ja sam to na xp-u radio.

cujem da ima dosta problema sa cod2 i win7 al ja jos nisam do tu dosao jer nemam jos 7-icu ali je u planu.

evo neka tema di se o tome razgovaralo ili probaj ti jos malo search po forumu http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-2-win-7/39610.aspx

nesto sam citao da pomaze ubadanje jacka u mikrofon ulaz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na svemu...hvala najljepša...više se ne pojavljuje onaj problem...sada samo trebam srediti punkbuster i to je to...hvala još jednom...puno si mi pomogao...SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

15 godina
neaktivan
CoD2 problem

imam promblem sa cod2 serverom .

meni sve radi al se drugi nemreju

spojit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rep1 kaže...

imam promblem sa cod2 serverom .