Klan je gotov svi bugovci joinajte se
Šef i ja smo admini. Pri application napišite kak se zovete na bug forumu radi verifikacije.
A da stavis IP adresu od servera.Neda mi se zajebavat sa Xsranjima.
Haha, tebi je klan i server jednako isto ? :D
Šef i ja smo admini. Pri application napišite kak se zovete na bug forumu radi verifikacije.
Moj bobica257 Igram COD, COD 2 COD UO i COD 4...
Igran MW2, COD2 i COD4. Nick: Assasin
@Šefe zašto nisi napisa da i se napiše ime Steam ACC-a? Moj je tusi93353.
xfire: tusi93353
Jel klan hostan na kurc* ili na serveru.Ako je na prvom onda ne treba IP adresa,ako je na drugom onda treba IP adresa.
Kako postoje i drugi klanovi za koje ti ne treba joinanje i Xsranje.Neda mi se regati samo radi 2h uptime servera.
Ako mozes napravi normalan klan bez reganja,samo Ip i rokaj.Ake ne onda nikom nista.
Jel klan hostan na kurc* ili na serveru.Ako je na prvom onda ne treba IP adresa,ako je na drugom onda treba IP adresa.
Kako postoje i drugi klanovi za koje ti ne treba joinanje i Xsranje.Neda mi se regati samo radi 2h uptime servera.
Ako mozes napravi normalan klan bez reganja,samo Ip i rokaj.Ake ne onda nikom nista.
kako ne razumiješ
MI NEMAMO SERVER !!
OVI besplatni to se može iznajmit bilo kad i koliko god puta hoćeš, nismo ga iznajmili jer igramo na drugim serverima, a s time neki ne igraju cod 4 već cod 2 pa oni biraju servere i tako to. Ovaj klan je napravljen kako bi zajedno igrali. I 99% igrača koji igraju CoD imaju Xfire.
xf:zagi0,steam zagi000
nick ingame:cod2-l2p zagiBIKICSUNAJ?!
cod4-zagi
mw2-zagi d(*.*)b
waw-zagi
igram na private serverima samo cb :D na pubu rijetko.
kako ne razumiješ
MI NEMAMO SERVER !!
OVI besplatni to se može iznajmit bilo kad i koliko god puta hoćeš, nismo ga iznajmili jer igramo na drugim serverima, a s time neki ne igraju cod 4 već cod 2 pa oni biraju servere i tako to. Ovaj klan je napravljen kako bi zajedno igrali. I 99% igrača koji igraju CoD imaju Xfire.
E jbg onda ja sam u onih 1% sto nema X......
Pa mogli bi sredit za server...neka svatko da nesto malo novaca svaki mjesec i stavite password da samo oni koji su u klanu mogu igrat...ja znam neke likove koji imaju serve pa ih mogu pitat kolko to kosta i koji je ping itd...sto kazete?
Pa mogli bi sredit za server...neka svatko da nesto malo novaca svaki mjesec i stavite password da samo oni koji su u klanu mogu igrat...ja znam neke likove koji imaju serve pa ih mogu pitat kolko to kosta i koji je ping itd...sto kazete?
ja neam lipe...
xf: matko977
cod2- MaCCC
cod4- MaCCC
Mogli bi sredit. Ali treba otvorit PayPal i neka svako donira jedan dolar za svoj slot na mjesec dana.
Ventrilovi serveri imaju sve živo, a private je 0.79 $ po mjesecu za jednog igrača.
Ko ima PayPal neka se njemu donira, i nek naruči jedan ventrilo server privatni za 20 igrača.
To je 15.95 $ za jedan mjesec.
Ali to nije sve, besplatno ćemo dobit i voice chat.
Ajde kamperi da vas vidim...
0v3r10rd - Frud, xf:frud /// COD4 - visim mostly na |Freaks| TDM, HC serveru
stil igre - rusher (kamikaza), igram na HC, SD HC serverima
Igram CoD 4 na Band Of Brothers server najčećše, nick mi je Select.
Stil igre - assassin
Ljudi jel mogu kako dodat Bug klan da mi bude u xfireu(tamo kod friends online i to)
da na to mislim....
xf:DomiCar
nick:Thermi,Fermi,Soap (COD4 Promod) / Jumpy (COD4 Jumpmod)
nick: [DF1D] dj_chapz
xf: ch4pz
COD: cod4
igram cod4 al ono cisto iz uzivancije, TDM ili FFA.
ko isto igra TDM nek slobodno doda xf :D
Cod2 nick: |SW|Teo
BFBC2 nick: HR_Teo
Xfire nick: matteo234
Filip21 - shizo, xf: filipp21 /// COD2.
Nick:toxic
xf:barbrosa12
Igram cod2
nick : dman, dmanz, dman77
xfire: dmanbzicki
COD2
rijetko i cod4
svi vi koji ste ostavili podatke, pridružite se klanu.
Ja nemogu vec imam klan.
Kakve to veze ima?
Ja isto imam VK klan pa šta ?
Ne igramo mi neke warove pa zato.
Šefe rokaj edit na moj nick
Sad me nalazite i sa nickom DomBa_HR i sa >>PlayBoy X<<
xeronic.lance
xf: lance102
CoD 4
Ljudi, dajte neki IP da odigramo koju :) CoD4